Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
23.3.2004 19:30:48
Jo srazik dobrej, přidáme se, pokud to bude v našich silách a možnostech. Nápad žádnej nemám, já osobně bych to řešila poněkud operativněji dle počasí se sejít na nějakým dětským hřišti. Šimon si dost vyhraje na písku, takže mám klid..:o)) Já Smíchovák :o) navrhuju třeba Dětský ostrov, je to tam fakt pěkný a na konci (nebo spíš na začátku) je kavárna s přijatelnými cenami (aspoň loni to tak bylo). Nebo třeba na Výtoni je taky hezký hřiště. A ještě mám hospodu se zahrádkovou restaurací jejíž součástí je dětské hřiště, ale to je na Butovicích nedaleko nájezdu na dálnici na Plzeň a ta hospoda je správná knajpa, kde maj světlý, tmavý a řezaný a zavináče a utopence a uvnitř je dobře zahulená..:o))) Ale ta zahrádka venku...
Jinak Anče zprávy od tebe na ICQ mi nechodí, záleží na tom jak to máš nastavený, jestli tam máš nastavený, že to odesílá a nečeká na potvrzení, tak mě to nedojde a ty se to nedozvíš. Takže tak. Jinaxem se nechala fotit na vobčanku a vypadám tam tradičně jak kretén..:o) Ale kamarádka mě vyfotila ještě se ŠImonem a dost se jí to povedlo, tak mám konečně po dlouhý době fotku se Šímou. U nás v rodině fotim jen já a tak nikde skoro nejsem.. |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
23.3.2004 19:22:13
Ahojky,
Rendo se mnou na dovču počítej. Já bych jela ráda. Co se týká srazíku, tak jsem pro duben, ale nevím, jestli by to mrňouse bavilo na tom parníku. Chvíli určitě, ale kdo ví jak dlouho. Jinak hrad i plavčo si mylím, že bude v pohodě. Pa, pa :o) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
23.3.2004 18:04:56
tak buchty, s urcitosti vime, ze dalsi sraz bude v dubnu :o)) to je dobry ne?
ted teda jeste jestli mam vybrat nejakej ten hrd, nebo to plavco, nebo ten parnik, fakt netusim, co ty nase potvurky bude bavit vic, uvidime, vyzkousime. Co ta dovca holciny???pujdete do toho???????,Co vim, tak s nama pojede Lucinka a Jindriska, jestli sem to dobre pochopila a co zbytek???,,Anci stejne nema co na praci, tak by taky mohla, a jak vy Lydu???? Co Alice??????????????? Misko, ty tomas povinny, smula :o)))))) a Lydu, prd vedouci, to ta pedarnaaaaaaaaaa :o)))))))))))))))) |
| Anička+Filip |
| • |
22.3.2004 22:51:24
...mrkala jsem na fotečky....úžasnééé:o)))
A kdy bude další srazík,abychom se mohli s malým přidat???? Já bych,Rendi a holky,klíďo na ten parník...dříve jsem tam nějaký čásek strávila...a vím,že je to super,takže bych byla pro...O)) |
| Anička+Filip |
| • |
22.3.2004 22:49:34
Lidu,
tak nevím,ale když ti písám na ICQ,tak neodpovídáš....tak nevím,co se děje????Nebo ti to nedorazilo???? A koukám,že jsi měla dobrý tedy ten minulý týden,cooo.....no jo...život je život....a chatu máte tam,kam jsem jezdila já,když jsem byla mladší...jezdili jsme na chatu do Rosovic /jestli ti to něco říká/,kousek od Dobříše:o) |
|
|
22.3.2004 20:54:49
Rendo Rendice, nečervenej se tak a přestaň dělat skromnou!!! Zkrátka Tvé předchozí zaměstnání na pozici VEDOUCÍ se zkrátka nezapře. To víš my pupící...:o))
|
|
|
22.3.2004 20:26:19
Chatu máme asi 10 kiláků za Dobříší směrem k řece. Jestli víš kde jsou u Vltavy Županovice nebo Cholín tak tam nedaleko.
Dneska je ŠImon na zabití, já na mrtvici. Byli jsme kupovat kšiltovku, tak mi tam v krámě se všema mlátil o zem a řval NĚ NĚ. Paxem si všimla, že nějak pajdá v botičkách, taxem mu potřebovala obkreslit nohu a změřit boty a nohy a Šíma se tu vztekle válel po zemi a řval. V autobuse mě zmlátil, když mi došly sušenky. Není nad pohodový a milý den. Rendo jináč já můžu v tu Prahu středa odpol, čtvrtek jedno a pátek jedno. Taxe ozvi. Se těšíme. A společné plavčo nevylučuju, jen Šíma šíleně drkotá zubama, když je studenější voda, což je na něj 26 stupňů třeba. Byli jsme v Radlicích, tam byla taková rákoska a tak pobyl ve vodě jen chvíli. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
22.3.2004 19:43:02
holky, co blaznite, jaka organizatorka, nechvalte me tak :o)))))))) a Jindri, karnecal nebyl, my zapomneliiiiiiiiiii
|
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
22.3.2004 19:20:49
Ahojky,
i já se připojuju s chválou na páteční den. Rendě už jsem děkovala, je to opravdu super organizátorka a fotografka!!! Společný plavčo není vůbec špatný nápad, ale byla bych pro něco v Praze. Liberec je dost drahej, i když je to tam skvělý, to je fakt, a v Neratovicích jsem nikdy nebyla, tak nevím. Ale v Letňanech je prý i dětský koutek, tak by to možná nebylo špatný. Rendo, jakej byl karneval? Pa, pa :o) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
22.3.2004 9:53:00
no cusik
Lydu, ale nerikej, ze si nemela elanuuuuuuuuuuu, matka bez decka, je jak utrzena z retezu, proto si to taky vsechno delala, abys doma nesedela nad fotkama a neronila slzy, dyt viiiiiiiiiiiiiis jak to je :o)))))) Jinak ten vejlet spachame, hned jak budu neco vedet tak cinknu . Luciku, diky diky, ale ja to tam jen naflakala, hlavni hvezdy byly ty na fotkach a jak se ti libila ta jak vas fotila miska ve vlacku????,super co? moc vam to tam slusi, k sezraniiiiiiiiiiiiiiiiiiii a dalsi?????,, kdyz to tady pak pozoruju, tak snad radsi nic :o).ale co treba ty lodicky,myslim parnik? nebo aquapark? bud teda letnany, nebo kladno, nebo rovnou liberec?????nebo nejakej hrad??? bratranek sermuje tak bych se ho zeptala kde bude nejakej dobrej program tak ta dovca je zatim prvni tejden v cervenci :) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.