| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 1746  [Dalších 1066 >>]
Anička+Filip
  • 
23.2.2004 0:05:18
Jo,
a tady u nás to není nijak špatné!!!...nebo jak jsi to,Lidu,myslela????TAdy to není konec světa!!Víš:o))
Anička+Filip
  • 
23.2.2004 0:04:12
Lidunko,
my do centra...pokud nemusíme,nejezdíme...pokud musíme tak jedem a většinou autem...a pokud jsou penízky,tak taky jedem,třeba na prochajdu,na kafíčka a tak a to taky jedem autíkem...a jelikož furt jezdíme autíkem,tak už víme,kde si můžeme dovolit vjet a kde i zaparkovat,víš:O))
Takže na mě si nepřijdeš,mrško:O))
A i když jedu metrem,z konečný,tak si nemysly...ono to taky není nijak fantastické...lidi dost přistupují,na různých stanicích,víš,takže je to taky právě dooost luxusní:-((

Jinak víkend byl normoš......a co vy,ostatní,baby?????
Koukám,že se tady na to nějak prdíkuje????
lydushe + 3 háďata 3538
20.2.2004 20:17:30
Ty Anče, ty mi přijdeš, jako, že máš totální fobii z MHD. Jak to děláš, když jezdíš do centra? Nebo někam, kde se nedá zaparkovat? To se radši potloukáte po Jižňáku?
Proč by Ti měli všichni čumět do žaludku a tak? Je pravda, že sou lidi někdy pěkný magoři, ale mi neřikej, že pokaždý, když jedeš MHD, tak to takhle vypadá. A metrem od vás z Jižňáku to musí bejt pohoda, já nastupuju na Andělu a to bejvá podstatně horší teda. A tady, tady je MHD doprava vskutku luxusní. Já když jsem se vrátila odněkud z cest, tak jsem si to vždycky nesmírně užívala, toho prostoru, těch lidí, tý přesnosti...:o))
Myslim, že to vidíš dost černě.
Anička+Filip
  • 
19.2.2004 23:11:26
koukám,že píšu jak magor....tak mě omluvte...asi jsem už napůl ospalá,nebo nevím...
Anička+Filip
  • 
19.2.2004 23:09:24
Jééééé, Lidunko,
ještě že nebydlím tam někde u Vás...jinak bych se z toho picla:-(
Tady teda ťapkáme pěšo..teda na motorce a do autobusu mě nikdo nedostane,to už by muselo být...ale v metru jsem párkrát jela s kočárkem a můžu Vám teda říct,že je to fakt síla....buď Vám čumí až nevím kam,nebo si nad malýho stoupnul ožralej bezdomovec,a nebo pro změnu babky,který by snad nejraději k němu(což nesnáším),a nebo nám neustále někdo padal na a do kočáru(z čehož jsem byla taky pěkně naštvaná),takže pokud nemusím,do metra a ani do autobusů nelezu,což se mi zatím daří (3xťuk)...:o)
Byla jsem u tý kadeřnice...mám to holky sešmikaný a melírový...a celkem jsem se toho děsila,ale jsem spokojená...a doufám,že i nadále zůstane,jinak nevím...:o)

Jo,
a auta,autobusy,traktory,bagry a hlavně tramvaje....ty u N8s nesmí chybět...jak namalovaný od nás,tak třebas vemku,nebo v telce a nebo v knížkách,tak si asi umíte představit,jak to tady vypadá...ha ha ha...:o))

Dobrou
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
19.2.2004 22:14:11
Ahojky,
jo, jo, řeči o tom, že malou v šátku udusím jsem si taky mockrát poslechla. Vždycky ze strany postarších paní. A může tam ta holčička vůbec dýchat; a jak je tam skroucená, chudinka, .... Jednou bylo to v zimě a Kája se v metru probudila a začala se trochu rozčilovat, protože jí bylo v šátku teplo a už jsem to slyšela: Vidíte to, jí se tam vůbec nelíbí. Venku zase měli lidi problém, že jí je tam určitě zima.
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
19.2.2004 21:23:07
Ahojky! Náš provider je asi fakt amatér, takže hledáme jinýho a pro jistotu jsem zvolila jistotu, a tedy novou e-mailovou adresu: luciasek.sch@seznam.cz. Ta původní už mi nefunguje, tak jen abyste věděli:-)
Jo a icq dosud nééééénííííííí!!!!!!!!!
Pa.
lydushe + 3 háďata 3538
19.2.2004 20:57:58
No tak s tim autobusem je to u nás dost podobný. Vzhledem k tomu, že žijeme na kopci plném, skutečně plném důchodců a autobus tu jezdí dopoledne 1x za 20 minut a to narvaný důchodcema s ervéhápkama, tak cestování dopolední autobusem s malým dítětem stává se skutečně lahůdkou jen pro otrlé...
Když jsme jezdili s kočárkama, tak v nízkopodlažních autobusech jsme my matky dostávaly neustále vynadáno, že se tam naši starší spoluobčané (z dřívějška znám výraz alieni.. skutečně výstižné) nevejdou a že jsme moc do uličky, málo do uličky, zabíráme ta sklopná sedadla, zabíráme místo pro kolečkové tašky, zatraceně mnoho kočárku a tak dál.. V normálních autobusech zas nebyl žádný občan zdravotně způsobilý k tomu, aby mi pomohl, takže jsem se kočárky při své výšce 157 cm musela naučit vynášet do autobusu. A když už se nějaký ten způsobilý občan zdál být způsobilý, tak byl ožralý a poslal mě do hajzlu... Tak tak ke kočárkům. Moje kamarádka, co tu bydlí taky nedaleko a má dvojčata, tak ta se nikam vůbec nedostane...
A teď co jezdíme bez kočárku, Šimon to taky miluje, hledáme jeřáby, bagry, auta, benzínky, mosty, tunely, koukáme na tramvaje, policajty a sanitky..:o)) Tak samozřejmě zabíráme místo k sezení!!! A hlučíme a někdy i trošku kopneme do nějaké té sedačky a to už je naprostá katastrofa!!
No zkrátka chcete-li pořádnou adrenalinovou zábavu, nasedněte s malým dítětem nebo s kočárkem do 123 a jeďte k nám na kopec! Máte téměř 100%ní jistotu, že se nějakej vůl najde, kterej vám tu cestu znepříjemní.
A to už vůbe nemluvím o tom, když děti z místní školy nebo školky někam jedou. To se naposlouchaj věcí o parchantech, harantech...
Přijde mi, že ty důchodci jsou fakt mimozemšťani, naprogramovaný k tomu, aby škodili a prudili a otravovali lidem život (až na mojí babičku a dědu..:o)))
Ne některý jsou fakt hrozný.
A když jsem Šimona nosila v šátku, tak to jsem se taky naposlouchala keců o zádech, udušení a tak...
Anička+Filip
  • 
19.2.2004 14:00:16
Jinak,
mám stále MEGA OPAR....papkám na něj prášky a mažu nějakým roztokem (je fakt,že se trochu zlepšil)...ale žádná sláva:-(

Stále chodíme ven...už jen s motorkou...a je to fakt super...:o)

Za chvilinku jdu ke káďovi...ani nevím,co si nechám na tý palici udělat,tak mi držte palečky,koziny,abych nedopadla hrozně...?...

Včera jsem vyhodila net mimo provoz,ačkoli nevím,jak se mi to mohlo podařit...a až dne ho Radímek dal do kupy...nemít ho,tak bych tu s Vámi nemohla už být....což by mě mrzelo...:o(

Musím pádit,takže se mějte krááásně....uzdravte se a udělejte zkoušky(Alice) a doufám,že se srazíme...brzy...

pa pa
Anička+Filip
  • 
19.2.2004 13:53:39
No,Luciku,
teda teda....konečně mezi námi....už bylo na čase,kozino:o))

JInak,
malej,když se mu vyskytl taky problém s kůži,tak jsme taky zašli na kožní a dala nám to těl.mléko,jak už Ti písala Lída...a holky,fakt je dobré,protože malej už od té doby (3xťuk) žádný problém neměl....:o)
....takže doporučuji....používáme ho dodnes...
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 1746  [Dalších 1066 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.