| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 1746  [Dalších 1056 >>]
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
18.2.2004 21:46:38
Neporadíte mi někdo, co to znamená, když mi PC hlásí, že "nebyla nalezena potřebná dynamická knihovna"?
Nainstaluju si icq a zadám požadavek na češtinu, tak mi udělá, potvora, tohleto!!!!!:-))) Takže zase musím odinstalovat, teď už to udělalo samo...TO JEDNO...:-(
Ach joooo, zlatý dopisní papíry a obálky.......
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
18.2.2004 21:32:22
Ahojky,
tak jsem četla o vztekání v autobuse a v tramvaji a vzpomněla jsem si na kámošku, která mi vyprávěla zajímavej příběh. Jela s klučíkem (mimo jiné taky Filip 10/01) a tak nějak si vyprávěli. Říkala, že byl zrovna v klidu, jen se pořád na něco ptal a ona mu odpovídala. Prý ani nijak nekřičel, prostě jako když se dvouleté dítě na něco ptá. No a po chvilce jí okřikla nějaká starší paní, že už toho má dost, že ji kluk ruší (asi v jízdě :o), no a ona jako matka ho prý v tom podporuje, že mu odpovídá. Chápete to někdo?
Mně se stalo něco podobného, když jsme s Kájou a ještě s dvouma kámoškama s dětma byly na výstavě (děti byly opravdu hodné, jen jsme je chválily), no a nějaké důchodkyně se s náma pustily do křížku, že máme sedět s dětma doma a nerušit ostatní lidi.
Jo, jo, je to dneska svět :o)

Jinak s Kájou je cestování úplně v pohodě. Autobusem jezdíme bez kočárku, ona má hroznou radost, že vidí ven a upozorňuje mě na autobusy (dle Káji - ABU) a tramvaje (TAJÍ). A je moc hodná.
Vyvztekat se sice chodí sama (jen někdy ji odvádím, když je vztek hooodně silnej), ale vrací se až v klidu, jinak je odeslaná zpátky. Já vím, že se to musí všechno naučit, ale mně už někdy pěkně povolujou nervy. Grrrrr :o(

Pa, pa :o)
18.2.2004 21:27:22
Zkus mi napsat na icq na to nové číslo. měla jsem vaše čísla jen v adresáři, a to už asi vzal čert.....:-)
18.2.2004 21:24:40
My oba s Filípkem!!! Jsme rádi, že se naše řady rozrůstají. Myslím, že tě někdy přepadneme v MB. Jezdíme občas doprovázet našeho tatínka, když má (jako účetní) nějakou kontrolu u "orgánů" v MB, tak jedeme čučet třeba po krámech....:-))), do hypernovy a tak.. Takže dáme včas vědět, ju?
18.2.2004 21:21:45
Ahoj Lidunko. S icq mám docela problém. Nedaří se mi ho nainstalovat.
Co se týká té naší vyrážky, řešíme to s doktorkou. Napřed usoudila (podle popisu do telefonu), ža by mohlo jít o šestou nemoc (to je ta verze bez teplot, "zfackované" tváře, vyrážka..), ale pak Broučka viděla a myslí se, že se jedná o alergii, takže přemýšlíme, co by mohlo být příčinou a užíváme zovyrax. Zatím jen jeden den, takže se uvidí.
Ten Tvůj tip je zatím jen napsaný na papírku:-)
lydushe + 3 háďata 3538
18.2.2004 21:00:16
Lucindo napsala jsem ti na ajsíkjů.
Tak to zkoušim tudyma. Jak to vypadá s Filípkovým ekzémem? Podařilo se sehnat ten excipial U. Jaxte to nakonec vyřešili???
18.2.2004 20:24:50
Možná se zase ztratím, ale snažím se o spojení....:-) Snad napíšu už příště víc. Jdu se instalovat na icq, to mi nějak nejde. asi budu mít nové číslo. Tipuju tak: 267 322 244 :-)))))) Sdělím podrobnosti, jak jen to bude možné!
lydushe + 3 háďata 3538
18.2.2004 20:16:27
Lucko WELKAM HOUM..:o)))
Jinak náš Šimon mi rozhodně nepřipadá jako kliďas. Zažívám dnes a denně několik hysterických scén. Obzvlášť pikantní jsou ty v tramvaji a autobusu, okořeněné nejapnými poznámkami spolucestujících. Ale já to neřešim. Někdy se mi podaří ho uklidnit přes piškoty nebo někdy mám eso v rukávu v podobě nějaký hračky nebo knížky. Ale ne vždycky to zabírá. Tak nějak to beru jako součást nezralé povahy a jeho hysteráky nechávám odeznít do prázdna. To mi funguje nejvíc. A když se vzteká v koutě, tak ho tam nechám a přijdu pro něj až když slyším, že se uklidnil. Netrvá to víc jak minutu dvě...
18.2.2004 20:07:24
Ahoooooooooooooooooooj všechnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Měla jsem bez vás opravdu absťák. (ale aspoň jsem byla po večerech užitečná a udělala jsem spoustu práce!!:-)) Konečně jsem teda zpátky. Už jsem sem jukla v pondělí, to měli Ti naši vypečení "provajdři" asi zkušební provoz, protože jsem stačila přečíst asi 60 vašich příspěvků, odinstalovat icq... a pak nás zase odpojili!!! Teď už jsme tu, doufám, na stálo:-)
mavaal 15078
18.2.2004 18:22:24
ahoj holky, kde dneska jste???? Moje beruška už spí, dneska vůbec nespala, takže už prospí celou noc. Včera jsem s ní byla po dlouhé době venku s kočárkem, aby se vyspala, když jsem jela do školy pro syna. Jinak už chodíme, nebo snažíme se chodit pěšky. Ale brzy ji to v kočárku přestalo bavit, takže to bylo zajímavé. Jít vedle kočárku taky nechtěla a chovat taky ne.
Dneska nám přišla pozvánka na to očkování v úterý, ale bohužel mám zkoušky, tak tam musím zítra zavolat. Vždycky mi do toho něco vleze.
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 1746  [Dalších 1056 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.