Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lidka |
| • |
17.2.2004 22:52:51
No to je Šimon asi kliďas. To já bych tomu našemu škrčkovi nemohla ani říct, že si pro něho přijdu do kouta,protože by mě vůbec přes ten řev neslyšel. Sotva mu oddělám ruce od kamínků už začne řvat,vztekat se a hysterčit. Holt je to jiná /hrozná/ povaha. Taky jsem u prvního kluka nechápala, jak můžou některý děcka tak šíleně řvat a vztekat se. Říkala jsem si, no to by si náš nikdy nedovolil. No ten první ne,prostě měl jinou povahu. Ale tento to všechno dohání i za něho.Když jsme byli na dovolené a mladý nechtěl jít domů /už jsme byli venku dlouho/, tak když jsme ho donesli do pokoje, tak měl hysterický záchvat. Prostě řval,řval,řval...až se uřval.Nevšímali jsme si ho, akorát jsem ho vyslekla z kombinézy a nechala být...Ale chudáci sousedi. Tak se teĎ obávám letní dovolené,protože nakonec nejedem na chatu /jak jsme původně chtěli - jsme přece ohleduplní/, ale do penzionu. Aby nespadl.
|
| Anička+Filip |
| • |
17.2.2004 22:17:14
Ahoj koziny,
tak od včera mám MEGA OPAR.....což je neskutečnéé a strašně opruzující a hlavně hnusnéééé....a tak jsem dnes měla cestu kolem naší kožařky...dala mi na to tabletky a roztok na potírání a že je to prý virové,tak uvidím,ale doufám,že mi to zabere,jinak se asi picnu:-((( No, a dneska jsme opět nemohli vynechat procházku s motorkou...asi už se jí nezbavíme,ale je to super...a malej je pak dobře utahanej... |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
17.2.2004 20:01:45
No to je pravda, že když tam pošlu Šimona samotnýho, tak tam nejde. A někdy odchází, respektive to zkouší, tak pomalu se sune směrem k nám... hrozně nenápadně :o))
Ale když ho vezmu za ruku a dovedu ho do kouta, tak už tam i sám bere směr a ví kam se jde. Jo jinak jsem totálně přišla o hlas, takže se dorozumívám šeptem. A řeknu vám seřvat dítě šeptem je ohromná věc! Se ztrátou hlasu, přišla i ztráta autority.. :o)) Ještě, že přišel manžel z práce. Pošťák se mi dneska vysmál, lidi, co volali nechápali... No fakt bezvadný. |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
17.2.2004 19:58:20
ahoj lidko,
u nás to je podobný. Šimon to taky zkouší, ale jednoduše bez křiku a bez emocí ho odvedu do kouta, tam mu řeknu, že tam zůstane dokud si pro něj nepřijdu. A on tam většinou zůstane, když ne, tak ho popadnu a vrátím ho tam. A pak přijdu a zeptám se ho: BUdeš dál házet kamínky do zvlhčovače? A on většinou něco zabručí nebo řekne ně nebo tak něco a já na to, tak mi to ukaž, že to umíš a on jde a nehodí je tam. Když je tam hodí, jedem znovu. A většinou to funguje napodruhý. A čim častěji to děláme, tím víc chápe, co se po něm chce. KDyž se vzteká a hysterčí, tak tam je dokud ho to nepřejde. A to by ses divila jak to funguje. KDyž jsem s timhle začala, tak jsem se sama divila, jak to zabírá. Fakt. A nemysli si, že jsem nějakej kliďas. Snažim se vyvarovat násilí, ale dneska jsem nemocná je mi zle a to si piš, že těch bum na zadek nebylo málo. |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
17.2.2004 19:02:16
Ahojky všichni,
Kája sice chodí do vedlejší místnosti a přichází s tím, že je vyvztekaná (někdy se vrátí a když se jí zeptáme, jestli už je v klidu, tak řekne ne a vrátí se), ale neznamená to, že už by to příště neudělala. Někdy to udělá hned třeba v další minutě. Tak nevím, jestli to chápe nebo ne; jestli to má nějaký účinek nebo ne. Prostě to zkoušíme. Já mám totiž hrůzu z toho, aby nedělala to, co dělal manžel, když byl dítě. Prostě se postavil na všechny čtyři a mlátil hlavou do země. Prý ho to hned přešlo, ale kolem druhého roku ho to chytalo. Brrr! Všichni se hezky vykurýrujte a mějte se fajn! Pa, pa :o) |
| mavaal | 15078 |
|
|
17.2.2004 18:16:54
Ahoj Lidko, ja te asi trosku uklidnim, nebot jsem asi taky vyjimkou a jen zasnu. Mala je nastesti pohodova. Ale poslat ji do pokoje atd. to by asi nefungovalo, protoze by to nechapala vubec.
|
| Gabcikovo |
| • |
16.2.2004 22:48:10
Teda ... to mne rozesmalo ... s tou Kajou... jak rika "vy vy" ... jako ze je vyvztekana :-)
To u nas nefunguje ... My ted zapasime s nestovicema ... Zofka se 14.2. na Valentyna osypala... tak se prave pereme s prvni a posledni (vaznou) detskou nemoci :-( Ale zaplat panbuh za to, ze je dostala ... ja je chytla pred 14 dny ve svych 28 letech a bylo to dost hrozny ... :( Hodne zdravi preju |
| Lidka |
| • |
16.2.2004 21:31:06
Tak jsem tu zabloudila z květnových /tam se nic neděje/, ale dost mě vyděsilo, jak se s dětmi už domluvíte...To snad mám nějaké zaostalé dítě. Jak ho pošlete vedle do pokoje, nebo ho dáte do kouta a vyříkáte si to s ním. To si u našeho vůbec nedovedu představit. On by pořád ječel dál, až by se vyřval. Není s ním vůbec žádná domluva. Nebo když něco dělá co nemá, tak nic nepomůže. Jenom mu tam zamezit přístup.Když vyhazuje kamínky ze zvlhčovače a já řeknu Ne, tak zvýší tempo.Tam ho odvedu /odtáhnu/ a je řev a vztek...Máte někdo nápad jak na to?
|
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
15.2.2004 23:15:26
Ahojky,
všechno v klidu, hlavně ať je v pohodě Kačka a jinak o nic nejde :o) Jinak posílání při vztekání do kouta u nás taky praktikujeme, ale nemůžu říct, že se 100% úspěšností. Doma to celkem jde (někdy), ale venku to nefunguje prakticky vůbec. Když máme nějakou návštěvu nebo někde jsme, tak se nám dost smějou. Zdá se jim úžasný, jak když Káje řekneme, ať se jde vyvztekat vedle a pak se vrátí, jak poslušně jde a za chvilku přijde se slovy "vy, vy" (což znamená, už jsem vyvztekaná). No ale stává se, že za chvilku, jde kvůli stejné věci vedle znova. No, jak se říká v jednou filmu: Vydrž, Prťka, vydrž! Pa, pa :o) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
15.2.2004 21:37:36
ahoj holky, hrozne moc se vam csem omlouvam, ale srazik budem muset zrusit, teda vy muzete samozrejmne jit :o), ale my s Kackou ne.
Byli jsme vcera na pohotovosti a pichli nam ucho-zanet a ze vpoho, jenze ted sme se vratili znaova a pichli nam to zase a navic sme vyfasovali antibiotika!!Takze jeste vcera to vypadalo, ze to bude vsechno ok, jenze proste neni. Moc me to mrzi a je mi to trapny, taky sem se na to tesila a ted tu budu sedet.achjo, takze se na me nezlobte a odpustte mi to. moc diky papapapapapa |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.