Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anička+Filip |
| • |
12.2.2004 23:25:19
Tak holky,
moje spavé dítě bylo dneska (po včerejším pigáru) vzhůru už něco po osmé,což bylo (pro mě) dost děsné a neznámé:-( a tak jsme ležkali asuí do půl desátý (teda jen já),malej pak ještě ležel a čučel na pohádky.A když jsem ho šla oblékat a mělo dojít na ran.hygienu,tak nechtěl vůbec na zem(tak ho ta noha furt bolela),takže si to asi umíte představit...pak jsme byli u kožní a chvilku u našich a pak venku(kdy malej chrupal v kočárku) a odpoledne už byl v pohodě...akorát chvilkama kulhal(což vypadalo dost legračně)..chudáček:-(( No, a pak jsme jeli ke druhé bábině a děděčkovi... Takže den byl v celku příjemný a hezký (krom toho mrazu).... |
| Anička+Filip |
| • |
12.2.2004 23:19:20
Renduše,
já se z tebe picnu!!!!!jen žrádlo,žrádlo,žrádlo....ty jsi babina,kozo:o))viď |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
12.2.2004 19:56:27
Ahojky,
tak Kája byla po dnešním dni tak vyničená, že teď usnula, jen si lehla do postýlky. Chudinka malá, ale snad to máme za sebou. Lydu, CD by se mi hodily, protože Kája má moc ráda písničky, a s tím čtením jsme na tom úplně stejně. Čteme úplně všude. Někdy dokonce křičí současně - čůrat, číst - a hned si běží pro knížku a já musím běžet pro nočník. Ale jsem ráda, že ji to ba. Mám jen jedinej problém, naše věž je už tak vyničená, že mi nebere moc vypalovaný CD, ale kdyby ti to nevadilo, tak bych si nakoupila kazety a někdy až se potkáme, tak bych ti je předala, nechala nahrát a mohly bychom to mít aspoň i v autě. Co ty na to? Byl by to problém? Taky bych se s tebou někdy ráda viděla a promluvila si o homeopatikách. Kája fakt odnese takhle každý očkování a jsme z to všichni zničený (psychicky i fyzicky). Chtěla bych jí nějak pomoc. Rendo, dík za pozvání, ale jak už jsme o tom mluvily v telefonu, jsem naprosto mimo. Zítra jedem za kámošem na Kladno a vracíme se v sobotu. Ale doufám, že nám vyjde to pondělí. Pa, pa, zase tu někdo chce pracovat a já musím vyklidit pole :o) |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
12.2.2004 19:30:59
Rendo s těma CD je mi to celkem jedno. Chtěla bych docela nějakýho Svěráka s Uhlířem a pak Skoumal+Vodňanský - Kdyby prase mělo křídla.
Jindřiško ty jsi chtěla CD s těma písničkama a říkankama? Jestli jo, taxe domluvíme a já ti to vypálím. Je to fakt moc prima, Šimon to děsně baští. Teda on baští úplně všechno. Když mu čtu, tak čtu třeba tak hodinu a půl v kuse a slyším pořád ETĚ... Takže pak se uchyluju k CD, protože se mi i stalo, že jsem 30x opakovala Ach já brouček sekal souček... S tim srazem v úterý je to u nás blbý, protože budem muset k tý homeopatce. Máme tam bejt ve 3... Bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů béééééééééééééééééééé. Se zejtřkem se ještě ozvu. Jinak my jdem na kontrolu 24., taxe uvidí. Chci to podělaný očkování odložit alespoň o měsíc. Ale ty doktoři jsou jak slepí a perou to do těch dětí hlava nehlava, hlavně aby si to mohli odškrtnout v tabulce. Nám naštěstí na to zabíraj homeo, takže od tý doby, co je berem neměl Šimon ani tu nejmenší reakci na očkování, tak to je asi tak jediný proč to snášim. Před tim měl pěkný teploty a byl nevrl a vůbec. Pěkně nám to podělali už v porodnici s TBC, takže jsme si užili a možná ještě užíváme. Taxe mějte mejte a žijte! :o) My |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
12.2.2004 19:26:51
ahojky, tak mi dostali spalnicky atd, do predlokti, kacka doastala naplast se zviratkama a ted se vytahuje, furt ukazuje bebiiiiiii, tak snad bude noc vpoho, kdyby ne, zejtra vam to urcite vylicim :o)jindri, nechcete zejtra prijet???????????????????????, bude tu anci a lucik
|
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
12.2.2004 18:08:00
Ahojky,
tak vás všechny zdravím po naprosto vyčerpávajícím dni. Teď přebral starost manžel, tak si snad odfrknu. Kája dost těžce zvládá včerejší očkování. Když šla večer spát, tak měla 37,7°C. Doufali jsme, že to je všechno, protože doktorka neříkala, že by měly být nějaký velký reakce. Spala do půlnoci a pak už jen vzdychala. Teplotu jsem ji sice už v noci neměřila, ale byla hrozně rozpálená a furt jen pila a poplakávala a volala mě. K ránu trochu zdřímla (tak na dvě hoďky) a když jsem jí v 7.30 měřila, tak měla 39,2°C (a to už nebyla tak rozpálená jako v noci; ani se neodvažuju pomyslet kolik mohla mít). Přes den chvilkama ležela (což je u ní dost nevídaný jev - asi jako u každého 18ti měsíčního prcka). Ráno už si vzala Panadol baby sirup (v noci ho odmítala, přestože jí normálně moc chutná a chce "eště"), tak jí teplota klesla, ale po poledním spánku se probudila opět s 38,8°C a opět chtěla jen ležet a plakala. Teď se zdá zase lepší a řádí tady jako tajfun (jen chvilkama chce dělat mimi, tzn. že jí musíme nosit na rukách jako miminko). Držte palce, ať už je dobře. Aničko, prosím Tě, co Filípek? Jak ten je na tom? Držím palce Kačce a Rendě, ať jsou v pohodě. Pa, pa :o) P.S. Do toho je mi ještě dost blbě, protože přišla akorát dneska měsíční návštěva. Prostě den jako víno. Doufám, že jsem vás moc neunavila svým plkáním a plakáním :o( :o) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
12.2.2004 17:19:05
Jani, hloubka tam neni nikde :o), ale nejklepsi vlez je v tom Kezthely, je to vyhlaseny misto pro rodiny s prckama, ale jinde se taky neutopite, jen to tam nebude tak pozvolny a tady je taky spousta nafukovacich atrakci, jako mega baban a tobogany a hlavne, spousta stanku s pizzou :o) a vetsinou na jizni strane bejva obcas zelena voda, ale neudelate chybu, kdyz si toho objedete vic a ubytujete se tam, kde vam to bude vyhovovat.Objednavani dopredu myslim nema smysl, vazne je tam spousta moznosti, mozna se tam potkame :o) :o)
|
| Jana a kluci | 13158 |
|
|
12.2.2004 12:09:19
Tak jsem tu zase. Kdo jste mi tu doporučovali Balaton, tak se chci zeptat na Balatonboglár. Doporučujete? Je tam čistá voda, když je to jih, kde není dlouho hloubka? Děkuji.
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
12.2.2004 11:58:32
napis mi mejlem seznam tech cd a ja s tim zkusim neco udelat, jo?pa
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
12.2.2004 11:55:08
Ivy, ty si "krtecek"? :o) :o)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.