| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 1746  [Dalších 1016 >>]
Renda a Káťa 11190
12.2.2004 8:15:44
no ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj, zensky,

toz za prve: zdravim dalsi odvazlivce do spolku drben.ahojky Ivko a Filipku :o).Kazdopadne, sraz je 17.2. na zahradnim meste.Bude tu (zatim) 7 matek a pokud pojede i MUZ na hlidani, Mario :o), tak 8 deti.Takze, jestli beres poznavani nas matek v blazinci, rady te urcite vsechny uvidime.

jinak holky, zacinam mit vase obavy, ne z rozmlacenyho bytu, anoooobrz z toho, ze nekterou z nas odvezou.Ale vsimla sem si, ze sme tu samy silny zeny, ze by to snad melo bejt fajne.

Miso, kde se couras????? KURŃA

Ančo, nejsi ty nevernice?????????????????????? pockej to si vyridime :o)
Ale Fily je mi lito, stejne tak Kaji, my jdem dneska, tak sem na to zvedava.Tohle je vyhoda, ze mame stejne stary deticky, ze to muzem prozivat vsechny tak nejak stejne co?

Lydu, Sima je dzejms bond, ten taky v jednom filmu svitil......... fakt sem se u toho byvila, a my zas u toho nebyli, achjo.A v ten patek sme se tak nejak s Luckou domluvily, ze asi prijede k nam, tak jestli se ti chce, urcite budem rady, kdyz dorazis, co ty na to??? Nebo s ni jeste domluvim ten cernak, jestli bys to chtela spojit s nakupem.Dej mi vedet, nebo Lucikovi, jo?
ACHTUNG ! ACHTUNG! NEZPOMENTE, ZE LUCCE NEJDE POC.TAK JI TU ANI NEHLEDEJTE, JA?
Alicko, ty mi rozumis, me dite, vid?A co Vany??Vy jdete az na konci mesice na pigaro, vid?Tak cti, cti, at vis, co za hruzy vas cekaaaaaaaaaaa :o)

holky mam trhlej napad, co oslavit narozky spolecne?????to by byl narez, treba............... v mekaci??????? :o) :o) samozrejme, ze byste ty svoje kazda oslavila zvlast, nechte si to projit hlavou, jo?

co? ja vim, je mi to jasny

Tak se mejte fanfaroveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, jezis ja musim uz do prace, tohle neni mozny.
pac a pusu tva mana
Anička+Filip
  • 
11.2.2004 22:19:00
Jindřiško,
já zítra nepůjdu s Vámi...ale až budeš mít čásek,tak mi brnkni a třebas bychom se nějak domluvily....jůůůů
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
11.2.2004 22:11:35
Bohužel si nevyberu ani jedno. Já jsem 15.5. (to seš daleko ode mě) a rok 1974 je širokej pojem. Ale díky za snahu :o)
Stejně, člověk, kterej by byl narozenej jako já, by mi šel asi hrozně na nervy. Já jsem někdy (dost často) úplně k zbláznění. Kdo by se mnou vydržel. Jeden to zkouší, ale často mu podezřele skřípou zuby ;o)
Pa, pa :o)

11.2.2004 22:08:32
ICQ nemám (nemám to doma povolený, prý je to nejlepší brána pro viry :o( )

Teď nevím, co ty a MC Frydolínek? Zítra tam razíme s Kájou a přidává se k nám Renda s Kačkou. Je to v Hostivaři. Funguje to tam od 9.00 do 12.00. My většinou dorážíme kolem 9.30. Co ty na to? Možná by to byla nejsnadnější cesta k porovnání ratolestí.
Anička+Filip
  • 
11.2.2004 21:49:43
Jindřiško,
máš ICQ??????Jestli jo...tak písej číslo...
Anička+Filip
  • 
11.2.2004 21:46:48
Teda Jindřiško,
to je snad nemožný....viď....stejný den,stejný míry...to je dobrý:o))
A malej měl taky teplotku...neměřila jsem teda,ale určo zvýšenou měl,a byl hotovej,ukňouranej a tak ležkal v obýváku na sedajdě a koukal na telku a hrál si s tím dudlínem a s méďou a chtěl furt jen ten svůj ČAAAAJ...jo jo,holky,moje dítě je a bude asi zřejmě odrostlé jen na ČAJI...ale prospívá,tak si z toho hlavu nedělám...
A Jindřiško,
už abych Vás viděla...jsem na malou zvědavá...tak jak???Nechtěla by jsi???
Ivík
  • 
11.2.2004 21:43:48
Ahoj, JINDŘIŠKO- já jsem narozená 25.5 a ségru mám v roce 1974 - tak si vyber,haha..
Taky Vás vítám-kdybyste plánovaly nějaký srazík,tak dejte vědět-
otice@seznam.cz
mobila pošlu taky,ale až v mailu.
Zatím ahojky.I.
11.2.2004 21:26:53
Aničko, teď jsem si teprve všimla, že je Kája i Fíla na tom s cm i s kg úplně stejně. Tak nejen den narození :o)
Prosím Tě, má Filípek po tomhle očkování teplotu? Kája teď šla spát, ale měla 37,7°C. Jinak je úplně v pohodě, tak si myslím, že by to mohlo být po očkování a ne příznak chřipky.

P.S. Jinak žádné CD nemám, ale šiklo by se. Kája tancuje i na znělku TV novin :o)
11.2.2004 21:21:45
Ahojky,
i my jsme dneska byly u doktorky. Máme 79cm a 10kg (my jsme naopak od kontroly v 1 roce 2 kila přibraly). Výsledek v průkazu: Zdravá, velmi šikovná. Tenhle výsledek byl ale napsán jen na základě mého vyprávění, jak se Kája chová jinde než v ordinaci.
Doma jsem řekla, kam jdeme, Kája slíbila, že bude hodná, že nebude plakat. Věděla, že doktorka udělá pích, aby byla zdravá. Všechno v pohodě. Byly jsme v čekárně, všechno v pohodě. Kája dováděla, komunikovala, klídek. Vešly jsme do ordinace, Kája začala neskutečně řvát (nedá se říct, že brečet), pokaždý když doktorka nebo sestřička udělaly sebe menší pohyb, třeba jen hlavou) směrem k nám, tak řev zesílil. Vyšetření byla úplná hrůza, o očkování ani nemluvím. Kája se mě držela tak, že jsem klíďo mohla rozpažit a ona se udržela (jo jo, máme to ale silnou holku :o)).
Chvilkama se uklidnila, to když doktorka psala a sestra si něco dělala mimo nás (dost daleko od nás), jakmile doktorka dopsala a řekla, tak vidíte, že se uklidnila, Kája začala řvát na novo (doktorka se totiž na nás při té větě odvážila podívat).
Když jsme odcházely byly jsme obě zničený (možná všechny čtyři). Ale hned zavládl u Káji na tváři úsměv a doma nahlásila tatínkovi, že byla hodná.
Tak se mějte hezky, musím půjčit počítač mužovi (prý by chtěl pracovat nebo co).
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 1746  [Dalších 1016 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.