| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 1746  [Dalších 966 >>]
Gabcikovo
  • 
6.2.2004 21:58:56
Ahoj,

kojila jsem 13mesicu Zofku ... nakonec jsem musela nasilne odjet na vikend a Zofce proste prso nedat ... ona byla hroznej zawislak a ja nemela to srdce ji prso vzit ... ale po "nesavym" vikendu jsem uspesne odstavila ...ale bylo to s brekem ...

Na ten zanet si dej pozor ... mam pocit, ze po odstaveni jsem jeste 14dni odstrikavala mlicko .. byla jsem hrozne rozkojena ... ale podarilo se to a byla to uleva ...

Ne ze bych Zofce mliko nechtela dat ... ale ona pila jen mlicko a ostatni jidlo nechtela bastit ... malo pribyvala na vaze :(
Takze nekojeni bylo nutny ...
Drzim ti palce, at to zvladnes bez zanetu a bolavych prs.
Gabčíkovo
  • 
6.2.2004 21:55:06
Diky.

S tou levanduli je to tak, ze ji mam na okne na JIH ... ale uz mi taky pomrela ... protoze jsme odjeli napodzim na dovcu a manzel ji nezalil :(
Ale zjara si koupim novou levandulinu ... uz se tesim.
mavaal 15078
6.2.2004 19:56:26
fotky jsou moc krásné. a jméno se mi taky moc líbí. Tak pro Šimona sestříčku a máš to!
lydushe + 3 háďata 3538
6.2.2004 19:08:33
Rendo já ani tak nepláču kvůli tomu, že nechce kojit, ale kvůli tomu, že mám prsa plný mlíka, bolí mě to a nevím co s ním a bojím se zánětu nebo něčeho takovýho. Takže jeho osamostatnění mě naprosto netrápí, to fakt ne. Na jednu stranu jsem ráda, že to probíhá docela nenásilně. Bála jsem se toho. Dneska ráno na mě sice vystartoval se slovy "miňo", což znamená mlíko, ale nějak jsem mu to vysvětlila a trochu mu dala. Stejně totiž musim přestat do konce dubna, čekaj mě nějaký léčby a testy a tak.
Zdravím Gábinu a musim říct, že jste vybrali krásný holčičí jméno. Já jsem původně chtěla holku Bětku a teď se mi čím dál víc líbí právě Žofka, jenže se to jméno nějak rozšiřuje... Stejný jak se Šimonem. Žádnýho jsem neznala, co se malej narodil potkáváme na každým kroku samý Šimony..:o))
míša,kris (08/02)+vali (01/06) 8260
6.2.2004 17:42:11
nááááááádherný fotečky....moc se nám s kristýnkou líbil kostkáček...a taky závidím tu levanduli, mě pořád ne a ne vykvést. nemáš nějaký fígl?

Renda a Káťa 11190
6.2.2004 17:09:21
no ahoj Gabi, sem si myslela, že ses nás zalekla a že už nám nenapíšeš.Neštovice museli bejt legrační, neee????????? :o)

A malá je celá táta, že jo? Každopádně v těch fotkách mám maglajs, tak nám to někdy vysvětlíš ústně, jo??? tak pa a napísej zase něco, ať se pobavíme :o) :o)

pozdrav malou
Gabcikovo
  • 
6.2.2004 16:42:12
jinak pro zvidave ... http://rodina.cz/alnagoni
Gabcikovo
  • 
6.2.2004 16:40:19
Ahoj holky,

hlasim se vam cela opupinkovana od nestovic ... planych ... chytla jsem je v sobotu 31.1.2004 ... nemela jsem je jako mala, tak ted, v mych 28letech prisly :(
Je to hrozny sajrajt ... nejvic jsem to nesla spatne na dusi ... psychicky me ty nestovice zraly vic nez po tele ...

PROTO ! nechte sve deti nakazit nestovicema, v dospelosti je to HUMUS !

Nase Žofka - 8/2002 je nejspis dostane koncem pristiho tydne, tak jsem na ni zvedava...

Jinak jsme normalni rodina, zatim s 1ditetem, jsme puvodem z Phy,ale bydlime ted na Kladne.
Renda a Káťa 11190
6.2.2004 9:00:39
čaues holky, Kačik včera usnula naprosto a úplně sama.Dostala mlíko a lehla si v obýváku na sedačku.Martin seděl pod ní na zemi a koukal na tv a já u poče.Pak na něj mluvim a koukám, Kačka rozcapená a flaška u pusy a hajá.Byla sladká :o).A to usla v 8:30 a vstávala taky v 8:30.Mám strach, že to bude tradice, ale každopádně jsme už 4 noc bez mlíka.Lydu, co se týká kojení, nic si z toho nedělej, dalas mu, cos mohla a takhle dlouho už to stejně nemá výživnej efekt, jen prej psychickej :o)Takže si supermáma a teď už Šíma chce bejt LEV jaksepatří, sám a samostatnej velkej chlap :o).
Holky, dívaly ste se některá na nowambu???Káča tady zvedala ruce nad hlavu jak oni, to byla fakt sranda a teď zpívali ve františkovi strejda pepa bere lepidlo a to byl pane tanec, až přijdete, doufám, že nám to předvede :o).
Jo hlky, koupim hruškovej, banánovej a multivitamínovej juice, pak bebe a zlaté sušenky, máme tu přesnídávky, upeču koláček a dál mě nic nenapadá, pro prcky, napiště mi, co mám na ten sraz dalšího pořídit.Jinak pro nás fakt netušim, víno mi pít nebudete, páč ste řidičky, tak já nevim.Kafe mám :o).Takže mi napište, co máte rády, ať vás tu nějak pohostim a Aličko, já se toho nebojim, jdu do toho po hlavě a uvidíme, kdyby to začínalo bejt nezvladatelný, tak obalíme byt folií, jo? :o) tak papapapapapapapapapapa
mavaal 15078
5.2.2004 21:10:16
Tak já jsem první koupila tenkrát v Rakousku a pak přikoupila v Prioru. Teď jsem ho náhodou objevila tady v hračkářství.
Pak prý prodávají v Brně v Olympii - nábytek ASKO(křesílko asi za 700,-).
Praha 4 - Štůrova ul. nábytek JYSK.
Tyto odkazy mám z Rodiny, takže nevím... Ale vy! v Praze! seženete přece všechno!!!
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 1746  [Dalších 966 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.