| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 1746  [Dalších 976 >>]
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
7.2.2004 21:36:08
Ahojky,
nějak jsem to tu zanedbávala. Pokusím se polepšit ;o)
Moc díky za pozvání na sraz, ale vychází to na úterý a to chodíme s Kájou plavat. Tak snad někdy jindy. Přeju vám, ať je to super zábava a Rendě, ať ji něco zůstane z bytu po té invazi dětiček :o)
Co se týká společného kafča, budou všechny přítomné děti spát? Já vím určitě, že Kája ne, tak nevím, jestli se mám drát o to jet s vámi nebo ne, ale moc ráda bych se poznala s tou vaší bandičkou. Jinak doufám, že Rendu s Kačkou uvidím ve čtvrtek ve Frydolínku.
Jinak, 16.2. se otvírá nové MC na Zahraďáku. Je to kavárna s rodičovským centrem U Josífka (Hyacintová 10). Prý je tam herna pro děti (kde si teoreticky nemůžou ublížit) a stolečky pro mamči, kde si můžou poklábosit a dát kafíčko. Někdy se tam s kámoškou chystám, ale ještě nevím kdy. Co vy na to?
Mějte se, pa, pa :o)))
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
7.2.2004 21:16:12
Ale no tak, myslela jsem přece "KAFČO"!!!:-))
))
7.2.2004 21:15:09
A nebo jen společné okouknutí či případný nákup čalouněných křesílek..???
Alice mi napověděla, že tam, kde ta křesílka mají na Černém Mostě se to jmenuje JYSK. Takže bych tam ráda za vašeho doprovodu příští týden vyrazila. S Rendou jsme přemýšlely, kde si tam dát to kafíčko a trochu pokecat. V žádném z mekáčů to asi nepůjde, být venku, tak zmrzneme, jedním z návrhů byly rybičky v akváriu v KFC a nebo dětský koutek ve Scontu. Nevíte náhodou, jestli tam opravdu je a funguje? Chtěla jsem tam dnes volat, ale nějak jsem to vypustila z hlavy, takže to zkusím (snad) zítra.
7.2.2004 20:55:48
No, my s tím dětským pokojem budeme muset ještě chvíli počkat. Až zařídíme tátovi kancelář mimo náš byt, tak to začneme realizovat. Ale mám z toho strach. Asi se přestěhuju spolu s ním.:-)
Jenže když poslouchám a čtu zkušenosti Lidunky, tak si říkám, že bychom neměli otálet!!!
7.2.2004 20:52:52
Ahojky!! Přináším nejnovější zprávičky!!
Po vzoru Andulíny jsme dneska ostříhali našeho Filípka strojkem! Seděl tátovi na klíně a nebylo to s ním nic moc, docela jsme pak měli co dělat, abychom ho utišili, takže doufám, že příště už to bude o trochu lepší!!!! :-)) Ale moc mu to sluší, akorát jsou teď víc vidět ta jeho kilíčka...:-)
Zoubečky nás pořád rostou, ale máme období lepšího spaní. Už se v noci tolik nebudí, takže si i trochu odpočineme.
A Filípek teď konečně následuje ty vaše mrňousky, protože po mě začal opakovat slova. Je to strašná sranda!! Jen si už asi budeme muset hodně dávat pozor na to, co říkáme. Dneska jsem dvakrát řekla slovo "bordel" ve smyslu nepořádek :-) a náramně se mu to zalíbilo. Ale taky se mu líbilo slovo "nádherný". A nejčastěji teď říká "hopláá" a bezchybně to spojuje s tou správnou situací. Je to úžasný, jaký ti naši broučkové a berušky dělají pokroky, že?:-))))))))))))))))))

Gábi, fotečky máte moc krásný! Žofinka je skutečně další princezna k nám do spolku. A ta levandule je úúúúžasná!
lydushe + 3 háďata 3538
7.2.2004 13:07:43
A je to tu, jedno z mych oblibenych omilanych temat.. :o))
Simon spi ve svym pokojiku asi od 11 mesicu. Nejvic jsem to obrecela ja, rekla bych. Prvni noc jsem k nemu porad vstavala, druhou noc jsem si lehla k nemu (nevim, proc me to nenapadlo udelat driv), treti noc spal celou a pak jsem se odstehovala zpatky do loznice a ted to vypada tak, ze si Simon jde lehnout kolem osmy hodiny, spis po osmy a vstava kolem pul osmy. A predpokladam, ze hned zitra bude vstavat pred sedmou a to jen proto, ze jsem tu napsala v kolik vstava (to je totiz jeho maly radar, jakmile neco reknu o jeho spani, tak me ihned vyvadi z omylu...).
Moc se nam ten jeho pokojicek vyplatil. Hodne se totiz budil, nebo my jsme ho budili, jak se clovek vrti a navic mame v loznici televizi, takze i ta ho budila asi, kdyz jsme se koukali. Navic se Simon prestal budit prave mezi 5-6, kdy jsem ho kojila. Nekdy jsem dost drsne k nemu zkratka nesla dokud nebyla pul osma a on se bud udyndal k spani nebo se nejak zabavil a ted uz fakt vstava az rano. Usina sam, ted mu pred spanim prectu kratkou pohajdu misto toho kojeni, aby zas neusnul moc brzo.
Jinak s tim kojenim buh vi, jak to bude, pan se rano dozaduje zase mlika, davam mu jen tak symbolicky, abych nemusela odstrikavat. A beru ty homeopatika, ktery uplne UZASNE zabiraj. Uz vecer jsem cekala co bude, protoze me mliko pekne tlacilo, ale rano me to vubec nebolelo, ani jsem ty prsa nemela tak nality... takze fakt velky prekvapeni.
Gabčíkovo
  • 
7.2.2004 11:02:11
Ahoj holky,
mam dotazek ... vasi spuntici spi stale s vami v loznici ? tedy ve sve postylce vedle vasi manzelske postele ?

Planuju s manzelem odsun detske postylky do detskeho pokoje ... ale asi budu chvili nervozni a nevim jak to probehne :(

Jak spi vase deti ?

Zofka se v noci nebudi, za to vstava mezi 5-6hodinou ranni.
Spat chodi mezi 19:30-20hodinou. Usina sama, pousti si "hrajici slunicko" a drzi medvidka ...
Gabčíkovo
  • 
7.2.2004 10:57:05
no, manzel rika, ze to zvladaj dobre :)

dite jeste zije, tak se ani nemaj spatne :)

Ale ono s tema horama je to takhle ... jsou v chate, v ktery je 9pokoju, ctyri pokoje nahore a pet dole ... oni bydli nahore s dalsima trema rodinama a hlavne detma :)

Pro ty 4 pokoje je spolecna kuchyn a jidelna ... vsechny rodiny, s kteryma tam manzel je, zna a jsou to jeho nejlepsi pratele ... :)
Jsou to i my pratele a Zofka dve ty rodiny zna velmi velmi intenzivne, neb se s ni schazime temer denne.

Takze si myslim, ze mu taky hodne pomaha tohle ... ze muze dite "ponechat" tetam a strejdum ... aby si odskocil na WC a tak :)

Varit si tam muzou (ale nepredpokladam to), chodi na obed do chalupy vedle na plnou penzi :) Zofka basti vse co my .... vari jim tam vyborne, pani kucharka vi, ze je tam plno deti, takze je to "domaci" strava vhodna zejmena pro deti :) zadny "polivky z kostky apod" :)

Uz se mi po nich styska ... ale je fajn, ze si jsou "samostatny" a manzel se s Zofkou sam neztrati :)
mavaal 15078
7.2.2004 9:37:31
A jak to zvlada manzel s Zofkou na horach???? Napad to je skvelej, bylo by mi po ni vsak asi smutno!!!
Venku je silenej vitr, takze jsem byla jenom se psem. Ted pojedeme pryc a zitra budeme slavit narozky.
Gabčíkovo
  • 
6.2.2004 22:02:18
Proc mas Rendo v mych fotkach maglajs ? :)

Jo jo ... zofka je celej tatinek ... je to hruza :)
Oni jsou celej rod takovyhle blondyni a blondynky ... na nasi strane jsou zase dost tmavovlasy ... proste BLOND to vyhral a tak mame doma Zofku blondatou ... legrace byla, ze se jako mala narodila s blond vlaskama - a dlouhejma :)

Ted mam Zofku na horach s manzelem ... ja mam ty nestovice ... uz se na ne tesim ... prijedou v nedeli :)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 1746  [Dalších 976 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.