Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| míša,kris (08/02)+vali (01/06) | 8260 |
|
|
4.2.2004 22:14:51
ach jo...kde ja jsem to ty posledni dny zase v duchu litala. vlastne ani nevim proc jsem to tady neokoukla, zatimco vy jste se cinily...zas mam komplex strasne matky a uplne nestiham cist.
u nas se vlastne ani tak moc nedeje...i kdyz vlastne deje...ja ani nevim. zdravi jsme, jist nam chutna. v nedeli na navsteve u tchana dokonce kristynka sporadala nekolik oliv, kterych se razatne dozadovala i pres me jednoznacne ne. zacaly jsme ted taky chodit do pokrocilejsi hudebky, vekovy prumer tak 2 roky, ostatni deti jiz delaji organizovane tany, tany, ale pani ucitelka me uklidnila, ze je to jen tim ze uz za sebou maji pul roku intenzivni prace a ze by nasi malou mohli dost tahnout, takze je to pro ni vlastne vyhoda zacit v jiz zabehanem kolektivu, nez kdyby zacinali vsichni od zacatku...tak nevim...oni tam ty deti jsou tak zpusobny, vubec nejdou po plysacich, ktery se pouzivaji jako rekvizity, nebehaji atd. mam strach ze my to jeste nezvladneme. mate nejaky zkusenosti? k diskuzy o krteckovi...toho nase kristynka primo zere, vydrzi se na nej divat celou hodinu. nekdy se ho i sama dozaduje...ukazuje na pocitac a rika "kka, kka" a to je jinak lina promluvit, takze ma na ni zrejme silny vliv. ach jo...at zije icq...proc ja pako tady pisu bez diakritiky? no nic...jdu si radeji dat sprsku. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
4.2.2004 18:53:26
ahoj holčiny, tak se mi tu pošťourali v kompu dva machýrci a teď to po mě chce po každym přihlášení na rodinku registraci, tak fakt nevim, jak bych jim poděkovala..............
Lydu, jaký drobný krize???????????vždyť sme všechny mladé a krásné a inteligentní ženy, nás manželé zbožňujou, neeeeeeeeee? :o) :o) ale máš pravdu, v hospodě se to řeší rychlejc a jednodušejc, asi taky puj+du řešit Lucko, co to tam s tim icq provádíš?????????? se z tebe picnu prdelky papaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
4.2.2004 18:06:36
my už jsme asi zdravý. dneska bez teplot. je možný,ž e to byly zuby, jelikož se mu zřejmě asi klubou dolní špičáky. ale raděj to na zuby nesvádim.
tak zatim. ja jdu do hospody, abych pak byla s to řešit drobné manželské krize... s kamarádkou necháváme své nemocné ratolesti svým manželům a odcházíme vstříc jiným zítřkům... |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
4.2.2004 15:50:02
Ahojky,
dík za přivítání a těším se příští týden ve Frydolínku. Můžeme se sejít až tam nebo na zastávce, abyste nemuseli bloudit. Na křesílko bych se taky jela podívat, ale mně moje koťátko v kočárku už od roka nespí (v podstatě se nenechá ani vozit, všechno je důležitější a zajímavější :o( ). Tak nevím, jak by to bylo s tím kafčem. Pa, pa, já zas někdy zabrousím :o) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
4.2.2004 10:44:22
....ne nadarmo se říká, že je lepčí si z doktorama nic nezačínet, pak se člověk veze.To víš, že si odtamtud něco dones, chudák.Já bych ty masový čekárny zrušila, je to děs.tak se brzo uzdravte, papapa
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
4.2.2004 10:41:50
ahoj holčičky, Kačkač už je lepší, tak snad to všechno stihnem.
Lucko, můžem jet všichni, teda jestli mě anča sveze :o(. Anči, sraz platí, nic sem neodvolala, přinejhoršim budou zdraví dětičky v jednom pokoji a ty ill v druhym.No už to vidim v barvách :o) :o) :o).Ne, do tý doby budem zdraví, snad i Šimik přijde na to, co mu je a vyžene to z těla ven. Jindři a Anči, jinak příští čtvrtek v MC, joooooooo?????????? A jinak Jindrulko, zapomněli jsme tě přivítat.Tak tě teda pěkně vítáme mezi srpňátka HOLKYYYY VEDOOOOOOOOOOOOOOOOOU !!!! je to 4:3, cha cháááá no nic tak papapapapa |
| Anička+Filip |
| • |
3.2.2004 23:06:15
Rendi,
co ten srazík...u Vás....????Bude,či nebude,opice???? Písala jsem Ti na ICQ,ale ty už jsi zřejmě chrupala....a vůbec,ani jedna už jste nebyla...jen Lucík:o) |
| Anička+Filip |
| • |
3.2.2004 23:04:30
Luciku....já a malej se hlásíme.....ale musíme zajít i na kafíčko a na pokec a vzít si s sebou kočárky a před kafčem uspat mrňata....joooooooooooooooo
|
| Anička+Filip |
| • |
3.2.2004 23:02:30
Ahoj babice,
dneska jsme byli celý den po návštěvách...dorazili jsme až večer...bylo to příjemný:o) Jindřiško... ...my jsme z Hájů...což je kousek...takže kdyby jsi chtěla poznat novou tvář a pro Káju novýho kámoše,tak stačí říct:-)) A do toho divadýlka bych taky ráda zašla...vyzkoušet,jestli by to malej vydržel,jestli by ho to chytlo... A naše zkušenosti s doktorkama???.....u dětský je to v pohodě:o))...zatím... ...jen, když vlezem na ušní...kde jsme byli už dvakrát,kvůli oušku...tak to nemám klučíka,ale klíště,které nespolupracuje a je jak klíště-hysterka...chudáček...ani ten obrázek,Ali,nechce:-(( My jsme měli být na óčku minulý týden,ale malej byl rýmovej a trošku kašlíkovej,tak jsme to odložili na další termín...až bude...dají nám vědět...takže,my píchnutý nejsme... |
| Anička+Filip |
| • |
3.2.2004 22:53:07
Rendice,....co já vím,tak jsem to do prdele...slyšela říkat tebe na chaloupce...a Kačce se to móóóc líbilo....takže.....
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.