Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
3.2.2004 21:22:25
Vidím, že už to potazilo skoro všechny. Míšu asi taky, když nám ani nenapíše..:-)
Holky, až budeme trochu v cajku, nevyrazíte se mnou na Čerňák po krámech??? Chtěla bych prolézt Chicco, Babystar, Babypark, a je tam nějaký nový obchod (nevím jak se jmenuje), ale mám bezva tip, že tam prodávají malinkatá čalouněná křesílka!! Už dlouho takové sháním a tam prý jsou!! Tak kdo se hlásí?? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
3.2.2004 21:18:20
To divadýlko kam chodíme my, je jen v rámci MC, takže je fakt kraťoučký a akční. A ještě se dá odejít v klidu pryč, když je problém, ale ještě nebyl. Ani u jiných, i menších dětí.
U doktorky jsme v klidu než vejdeme, pak Kája řve a nenechá od doktorky na sebe pomalu šáhnout. Jakmile doktorka řekne na shledanou, rázem je po pláči a Kája ji zamává a v klidu řekne pa, pa. Tak hrome co s ní? Musím přiznat, že jsem neměla ještě odvahu s ní jít k mé doktorce. To vždycky hlídá babička. Ale u zubaře, když jsme byla já i manžel (Kája byla jako host), tak byla v pohodě. I do křesla se se mnou posadila, ale pusu neotevřela, to ne. Snad jindy. Asi tušila, že teď to není její problém a že trpět bude táta ;o) Pa, pa :o) |
| mavaal | 15078 |
|
|
3.2.2004 20:24:35
ahoj holky, s doktorkou mame uz celekem klid. Uz si pred cekarnou vybere nejakou zajimavou hracku a tu pak v cekarne vymenime za jinou. ma takovou zasobu!!!! Pak si poplace, ale ihned je zase v klidu a dostane obrazek - tak je stastna jako blecha. u jinych doktoru to neplati, ale detska to ma moc pekne vyresene. vsude sedi spousta klaunu a na zdi krasne obrazky, proste to pusobi moc prijemne. Takze mala pokukuje vsude kolem sebe a pujci si hracky, knizecku....plati to na ni.
Do divadla bych s ni jeste nesla, protoze by mi tam urcite nevydrzela. Jeste ji ani moc nenechavam koukat na televizku, jenom na kratoucke dily Krtecka. Asi si jeste nejaky ten mesic pockame. se synem jsem zacala taky az po druhych narozkach, ale kazde dite je jine, pravda. Uzdravte se vsichni a pisnete. |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
3.2.2004 20:16:41
Tak to je s Kájou skoro jak u nás, s tím rozdílem, že Šimon si při vstupu do ordinace hraje se všemi věcmi, které cestou k doktorce potká a tak jakmile se otočí na své židli směrem k Šimonovi, tak onen spustí neuvěřitelný pláč, slzy jak hrachy, křik.. a to ho chce jen pozdravit nebo se podívat třeba na ekzém...
Jinak u nás teplota stále 38-39 fakt nevim od čeho. Do 5 hodin to vypadalo, že už to bude dobrý, ale pak se dostavily kruhy pod očima a nepustil mě ani na krok. Dokonce na záchod mě doprovázel držíc mě jak klíště za ruku. Nevim co to muže bejt. Zuby mu nerostou, poslední stolička je venku až na ten vnitřek, ale to je otázka chvilky. Korunka je celá proříznutá, červený to nemá, břicho má volný, uzliny se mi nezdaj zvětšený, v krku jen malinko červený bez známek angíny.. doprčic.. jestli to zejtra bude stejný budu muset k lékařské vědě.. To jsme tam byli minulý týden. Jestli si něco odtamtud neodnes... A zrovna dneska venku takový teplo. Já už tu šílim. Udržet dítě poměrně v klidu se mi nedaří a už nevim, co s nim. Písničky ho neba, půjčila jsem mu krtka na videu - neba, knížky 100x prohlídnutý... Zejtra jdu snad do hospody. S kamarádkou. Snad. Muž jede tradičně na montáž, když je potřeba hlídat. Ještě by mu mohlo něco vlítnout do oka, to už tady taky bylo... |
|
|
3.2.2004 19:02:39
Ahojky,
tak se těším, že se někdy potkáme. Kája bude mít aspoň stejně starý kamarády (teď má jen starší) a já si taky s někým pokecám. Příští týden jdeme na 18-ti měsíční prohlídku a na píchanec. Tak nám držte palce. Kája totiž jak na ní přijde řada a má jít k doktorce, tak začne hrozně hysterčit. Dokud jsme v čekárně a do ordinace chodí jiný děti, tak je v pohodě. Povídá si, směje se, ale jak přijde na ní řada, otevřou se dveře, tak začne řvát a sestřička hlásí, "ááá, tak tady bude problém." Máte na to nějaký fígl? Mějte se a vyzdravte se :o) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
3.2.2004 15:47:29
tak když tu sem já, tak tu nikdo neni, ale jak se tu sletíte v noci, když slušný lidi spinkaj, to je najednou drbárna..........Asi se s váma nebudu kamarádit :o)
papapa a napište mi něco joooooooooo |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
3.2.2004 11:55:25
vy ste v1č4šech2ny2 22112n6o3čn0í m0
ů0r020y0 a kdo je dobrej navajo, tak si to rozkoduje :o)))))))))))))) no jinak, teď už píšu bez Kačkač, my jdeme na kontrolu v pátek, když to bude pokračovat a když to bude ok, tak nejdem na kontrolu, ale rovnou v pondělí na pigáro, achjo, ta tak pláče, když už jí posadim na ten přebalovák. A to bude ještě prohlídka v půlroce a pak obrna, sem zvědavá, jak to při těch nemocech stihnem. Jinak mi teď fungujem za otroky, Kačik furt říká PIIIIIIIIIIIIIIIS a to je princ a nosí nám knížku a tu musíme číst a bohužel, nestačí říct "a to je konec" tak Kačka přinese jinou a ječí "TUÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ" a jedeme na novo, a furt dokola, horší než teletabísove.Ale aspoň se něco naučí.Teď jí stačí říct jedno slovo a ona ho hned opakuje.Minule sem řekla to je bordel a hned to mlela dokola.A na Ačicu musim prásknout, že řekla doprdele a Kačik to říkala furt a furt a furt.:o) :o) :o) Ančí, miluju těěěěěěěěěěěěěěěě :o) Jindřiško, my jsme ze zahru, takže se tam asi uvidíme, spíš ale až další čtvrtek, teď bysme všechny nakazili. Lucko, k nám taky můžeš, třeba na ty nudle vytvoříme protilátku, křížením :o) holky papapapapapapa Lydu, co icq??????kde to vázne??? Alice???ty nebýt v česko???? |
| Anička+Filip |
| • |
2.2.2004 23:10:37
Jindřiško,
jsi hodná...jdu na to mrknout...díky:-)) |
|
|
2.2.2004 23:07:49
Tak jsem teď nelenila a našla jsem vám www na Frydolínek http://www.tjhostivar.net/ V levé liště je MC Frydolínek a tam najdete přesné spojení. Nenechte se zmást divadýlkem, to tam funguje taky, ale je to klasické představení, tzn. tak asi 50 min.
Dobrou :o) |
|
|
2.2.2004 22:42:50
Nazdárek,
divadýlko je v MC Frydolínek v Hostivaři. Ulice je, tuším, U továren. Je to v budově TJ Sokol. Jezdí tam bus ze Skalky a z Hájů (č. 271, stanice Sklářská) a taky busy 183 a 181 (stejná stanice). Jo vlastně, ze Skalky jezdí ještě, myslím, 111. Ta ale jezdí jen jednou do hodiny (a to ve špičce) a zastávka se jmenuje jinak (nevim jak). My tam aspoň jednou v týdnu chodíme. Je to velká herna (a ještě ten kašpárek :o)) Něco o nás? Co tak asi. Tak mně je 29 let a Kajce 18 měsíců (bez týdne). Jsme z Petrovic a rádi kamkoli vyrážíme. Kája je naštěstí teď zdravá (ťuky, ťuk), jen o mě se něco pokouší, ale to není důležitý. Přeju všem, aby se vaši kulíšci, co nejdřív uzdravili a mohli jsme se sejít ve Frydolínku. My tam jdeme ve čtvrtek (nejspíš). Pa, pa :o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.