| maybe | 13335 |
|
|
29.12.2006 23:31:20
to je super, tak jsem registrovane...ja si i zkusebne odeslala email sama sobe a taky mi nic neprislo, chyba nieje v nasom prijimaci...
|
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
29.12.2006 23:26:01
Ahoj,
jsem vás dočítala a byla to fuška! Matyáš teĎ už několikátý den zlobí a nechce spát, chodí až po 22h (dneska tedy usnul v autě, takže není divu, ale hrozně večer vyvádí). Do toho se budí každou chvíli Šimi, přes vánoce si mi nahromadilo prádlo, takže žehlím tuny prádla- no to už jsem zvládla, tak snad bude zas chvíli klid... a jsem nastydlá, mám hlavu jak míč. Všem marodům přeji rychlé uzdravení a žádné závažné nemoci!!! Poradit nemůžu, v nemocech pořád tápu a třesu se, aby nikoho z nás nepostihlo něco vážnějšího. Madle, ač jí neznám gratuluju k těhu :-) A na šťastné ženy jsem se taky zaregistrovala tak počkám až budete vědět, co dělat abych mohla taky přispívat a číst a požádám o "přátelství" :-) |
| maybe | 13335 |
|
|
29.12.2006 23:11:44
to se picnu, a kde mam ty pratele jako potvrdit??? na email mi nic neprislo...jdu badat, se omlouvam, jsem ted odpoledne ponekud tupejsi...
|
| Petra+2 | 9023 |
|
|
29.12.2006 22:34:52
Holky, stačí poslat vzkaz pro Maybe? nebo je tam něco jako "chci se stát přítelem..."
registrace proběhla úspěšně, taky tam mám jen zkratku jména a mail se Seznamu, který mám jen pro tyhle účely |
| Daniela+Nithi | 15108 |
|
|
29.12.2006 22:20:17
Maybe, tak jsem to odpinkla ( SZ)....
|
| Daniela+Nithi | 15108 |
|
|
29.12.2006 22:15:58
Kacko, nevim, mozna omdlis...ale ja kdyz Nithik nechtel spoklnout dulezity prasky tak jsem mu to dala na lzicku s hodne cukrem... Ja vim, cukr... ale ja si rikala,ze je dulezitejsi v tu chvili do nej dostat.
A taky ve vane to slo vzdycky lip. Eventualne kombinace obojeho. Maybe,jdu na to! Simo, mam falesnou registraci. Na rodine i na SZ. Aby nakej chytrak nevypatral moje jmeno, email atd. Vy pochopitelne mate vse prave, je to i v denicku... |
| Milka+4 | 7376 |
|
|
29.12.2006 21:14:21
Madlo, tak to take gratuluju k tretimu mimiskovi. Ja jsem ted 12tt. TP mam 11.7.
Maybe, to mas tedy opravdu dobre oci, jestli tam vidis holcicku .. ja bych si to netipla. Priznam se, ze mozna trosku vic bych chtela kluka, ale je to tak v pomeru 55% ku 45 %. Na pohlavi miminka se ale kazdopadne vyptam, az to pujde znat (myslim kolem 16 tt?). No, a jmena jeste nemame. Ondra trva na Anicce .. my jsme zatim bezradni. |
| Milka+4 | 7376 |
|
|
29.12.2006 21:14:05
Madlo, tak to take gratuluju k tretimu mimiskovi. Ja jsem ted 12tt. TP mam 11.7.
Maybe, to mas tedy opravdu dobre oci, jestli tam vidis holcicku .. ja bych si to netipla. Priznam se, ze mozna trosku vic bych chtela kluka, ale je to tak v pomeru 55% ku 45 %. Na pohlavi miminka se ale kazdopadne vyptam, az to pujde znat (myslim kolem 16 tt?). No, a jmena jeste nemame. Ondra trva na Anicce .. my jsme zatim bezradni. |
| Milka+4 | 7376 |
|
|
29.12.2006 21:13:35
Maybe, to mas tedy opravdu dobre oci, jestli tam vidis holcicku .. ja bych si to netipla. Priznam se, ze mozna trosku vic bych chtela kluka, ale je to tak v pomeru 55% ku 45 %. Na pohlavi miminka se ale kazdopadne vyptam, az to pujde znat (myslim kolem 16 tt?). |
| maybe | 13335 |
|
|
29.12.2006 20:41:25
Peti, Sebi je na ty kulicky jako das, musim mu rikat, ze to nejde brat casteji, protoze by se mu kazily zoubky. Jinak mi neji treba pomeranc, klidne to zvejka v puse treba hodinu, to Gia to do sebe nahaze (fakt mi prijde, ze se porad boji, ze to je jeji posledni jidlo a nic uz nedostane:-). Kiwi maji deti rady, ale necham ho v pokoj.teplote dozrat. Me se po nem delaji pupinky, taky jsem nikdy nebyla na nic alergicka, to desny s tou tvoji mamkou, Simo, mela by si nechat udelat nejake testy na alergologii. Kacko, u tech malych prcku jsou nemoci nejhorsi, tak vydrzte a at jste z toho brzy venku, se divim, ze jsi to od nich nechytla.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.