| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 6058  [Dalších 5918 >>]
maybe 13335
29.12.2006 20:31:54
no vida, jak to funguje, clovek ji trochu popichne (Madlu) a uz komunikuje:-). Madlo, chces holcicku, ze jo?
Tak diskuze zalozena, je to zamceny, musite se zaregistrovat na www.stastnezeny.cz. Kliknete pak na diskuzi DUBNATKA (jsem nic originalniho nevymyslela)a tam mi poslete email, ja vam to odkliknu a muzeme psat:-). Tak, kdo bude prvni??!!!
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 8793
29.12.2006 20:27:58
Madlo gratuluju, koukám, že nejsem sama, kdo to tají co to jde.
Já bych si klidně ještě třetí pořídila, ale to bych si musela pořídit jinýho taťku. Ale tak nějak pořád to ve mě je, kdoví, třeba ještě za pár let. A to jsem byla dost v šoku, když jsem zjistila, že jsem těhu se Sári.
Hi hi, doufám, že kdybych měla třetí tak mě tyhle choutky přejdou.

holky odkaz na tu diskuzi sem hodíte? nebo jak ji najdeme?
Dani nějak jsem nepochopila, kde že jsi se smyšleným nickem?

Petro ty homeo normálně můžeš rozpustit ve vodě a nic nepoznají, je to rozpuštěný za chvíli a je z toho taková sladká vodička.
Jinak já kiwi tedy nedávám ani matesovi, mám z toho docela strach, hodně alergizuje a my jsme alergici všichni.
Holky to jsem vám ani neříkala, naše mami byla normální alergik na pyly apod. a teď je alergická na čím dál víc potravin, jablka, ořechy, mrkev .... a teď o vánocích jsem jí dala ananas a normálně jí po něm bylo strašně zle a zvracela.
Kačka + Eliška + Anička 11839
29.12.2006 20:20:40
tak tvaroh jsem nedala, nějak jsem to neuzvládla, a myslím, že noc bude podobná té minulé :-(
Dani, myslím, že nemohla dýchat - ale ne rýmou. Já fakt nevím, moc plakala, asi ji to na těch průduškách bolelo. Když jsem ji zvedla, tak si krkla a bylo to lepší.
Spiropent mi pořád plive, ale něco jsem do ní dostala, ale vůbec nemám představu kolik. Dr. mi radila, ať to stříknu hodně dozadu, že se jako začn dávit a už to nemůže vyplivnout. Ono se ji to ale povede :-(
Spustila se ji rýma, tak si myslím, že to je dobře.

Eliška má už 3.den teplotu, ale je jí líp.
Petra+2 9023
29.12.2006 20:12:46
Madlo! gratuluju moooc k dalšímu trpaslíkovi :-))) takže to bude spíš kluk? nebo budete mít překvápko? Co "velcí" kluci, už se těší? Marťas zrovna dneska povídal, že už to stačí = rozuměj, že máme dětí víc než dost ;-) a to když se narodila Kájina, tak říkal, že chce ještě bratříčka a sestřičku... Tak změnil názor :-) Zato tatínek, který si nedovedl představit ani děti dvě, mi tuhle povídal, že si klidně tři umí představit! Tak to jsem nechápala... zatím bysme ho neměli kam dát, takže zůstanem u dvou :-)
Kačko, přeji klidnou noc, snad už ten Spiropent a tvaroh zabere!
Maybe, to Oscilococcinum máš takové ty miniaturní kuličky? To bych do Martíse nedostala a do Kájiny už vůbec ne... začala jsem dávat kiwi - podle tvého tipu, tedy jen Kájince, ta jí i pomeranče a hrozno. Marťas může z ovoce jen jablka a banány.
Daniela+Nithi 15108
29.12.2006 18:52:24
Tak to musi mi kluci radost, ze bude dalsi partak! I kdzy treba z toho bude holcicka, kdo vi!
Madla & 3 trpaslici 4570
29.12.2006 18:32:16
Myslim, ze to se mi jeste nestalo, 2 prispevky za sebou :O)
Maybe chtela jsem se zeptat na manzela, jak se mu dari?
jinak musim zaklepat, ale nemoci se nam zcela vyhybaji. preju to stejne i vam, ale pokud jste ve skolce tak je to asi nemozne, z vlastni zkusenosti.
Peto, videl jsem fotky, Kaja je kocka!

Danielo, jsem v 17.tydnu - ano uz :O) ovsem chteli jsem oznamovat az na Vanoce, krasny to cas a pak chtela sjem mit vsechny testy hotove. Stehovani prodluzujeme, navic jsem jeste nesehnali patricne misto, meli jsem jet ted mezi svatky ale nakonec jsem to zrusili, aby mel manzel preci jen skutecnou dovolenou.
Daniela+Nithi 15108
29.12.2006 18:20:03
Madlo, gratuluju. V kolikam jsi?? Ze jsi se nepochlubila ty jedna!
Stehujete se tedy nakonec?
Madla & 3 trpaslici 4570
29.12.2006 18:00:25
Tak se podle rozkazu hlasim, Maybe :o). Jak se mate mezi svatky :o) svatecne? Ja se snazim hlavne o klid, ale dari se to s divochy jen castecne.
Jak uz Maybe odkoukala z jine diskuze cekame 3. trpaslika a vidim, ze Milka taktez :O))) Srdecne gratulace!!! Kdy to bude Milko, to jsem nejak prehledla.

Zpet jsem moc necetla, jelikoz skutecne nejsem v obraze a prispevky nejsou proto dosti srozumitelne.
Daniela+Nithi 15108
29.12.2006 17:14:35
Maybe, supr. Zrovna jsem si rikala, ze to zalozim, jenze jsem tam registrovana pod falesnym jmenem, falesnym emailem ... tak by pak slo dost spatne potvrzovat pratelstvi. Proste jsem rada, ze jsi se toho zhostila.Myslim, ze to tam je lepsi. Me se tam pise mnohem lip, pac vidim predchozi prispevky a ta spousta smailiku ...Navic mam takovy pocit, ze nemluvim uplne do eteru.
My se prave vratili z prochzazky, asi 1,5 kilometru pesky v -12.Brr. Mam umrzle prsty, Nithik nastesti nabalen a vybaven. Boty ma to -40 takze "mel strejcka". Mne do bot aspon netece....
Maybe, Nith take moc nemocny neni. TUK, TUK, TUK. Oproti okoli...obcas naka drobna rymicka, posledne ten kaslik. Ale to jsou 4-5 dni a tuk, tuk, konec.
maybe 13335
29.12.2006 16:25:07
jsem zapomnela, opet..Dado gratuluju k masine, tak si to uzivejte a nekopiruj uplne FSECHNO:-)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 6058  [Dalších 5918 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.