| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 6058  [Dalších 5888 >>]
Petra+2 9023
28.12.2006 21:25:23
naše kapela :-)

vláčky přes celou kuchyň (už jsem je s tím vyhodila :-)

starostlivá maminka...

líčení na slavnostní večer ;-))

další čtyři fotečky na http://rodina.cz/martanek
Petra+2 9023
28.12.2006 20:45:54
jen si tam Dani sníh nechej! ;-) Ivce jsem ho už poslala, tady už nesněží, tak boby asi fakt nebudou... podle předpovědi na ČT, má na Moravě sněžit ve 22h, tak vyčkejte!
jó, úplně jsem zapomněla vychválit chalupy, fakt nááááádhera, kde jsou jako křivé?? super dílo :-)))
tak jdu konečně zkusit uložit ty naše fotky...

Ivka+3 14238
28.12.2006 20:24:03
Dani, sníh pošli! Tady letos nasněžilo jednou a nevydrželo to dýl než den. Ale teď sněží, hurááá! Musíme si užít aspoň toho krásného pohledu z okna, když má být příští týden zase skoro až osm stupňů. To jsem zvědavá, jestli letos vůbec bude nějaká zima. Chystali jsme se lyžovat do Alp, ale takto to moc nevidím, když bude krátká sezona, tak budou zájezdy drahé :-( No uvidíme, v nejhorším využijeme naše kopečky.

Dani, asi to bude tím, že já moc fotky nedávám. Jinak děti rostou, to víš. Na jedné fotce od našich vypadá Vikinka tak na deset let, úplně mě to dojalo, jak už je ta moje holčička velká.

Miminko bude, to víš že jo... ale to si ho bude muset Lucinka už pořídit sama :-) A chalupa ještě jedna zbyla, když pošleš sníh, pošlu ti na oplátku chalupu ;-)
Daniela+Nithi 15108
28.12.2006 20:15:19
na schval=naschval....
Daniela+Nithi 15108
28.12.2006 20:14:16
jeste jsem zapomela.... vy jedny vopice, to mi delate na schval, co? Ze vam chybi snih! Ja vam ho tam poslu!!! Dneska jsem hrabala jak diva, predevcirem jsem hrabala jak diva. Grrrrrr. Dejte pokoj se snehem!
Daniela+Nithi 15108
28.12.2006 20:10:25
Cauves holky,

tak to jsem rada, ze u Simu vse v poradku.

Chvalim fotecky. Maybe, Gianka je fakt princezna. Sebanek je hezkej kluk a ani ti nevim, po kom je vic. Jestli po tatinkovi ci tobe. Na Kamcu mi moc neprijde... A vlasky ma hezky. Slusi mu to. Nestrihat!
Kamca frajer. Holky se o nej budou prat, navic takova zkusenost s malyma detma....
Ivko, covece... ja ti nevim, ale zrovna u tvych deti, mi prijde, ze proste hrozne vyrostly. Jestli je to tim, ze nedodavas pravidelne fotky nebo co, ale ja je mam zafixovany porad jako malinky. A Viku tak ve veku Lucinky...
No jsou to broucci. Je videt, ze jsou spokojeny, usmevavy.
Jo, tak miminko bude? Vida!
A chaloupky mas pekny! Prej kulnicky... pche. To ja bych neco takovyho vubec nevytvorila!
A snedli jste je??

Ivka+3 14238
28.12.2006 19:12:06
Lubo vzkazuje, že my tu mráz máme, takže prý máte ten sníh konečně poslat. I když na boby to zítra moc nevidím.
Petra+2 9023
28.12.2006 19:06:42
sněží už 2 hodiny! prý má napadnout 5 cm, tady to zatím taje, jsou 2°C a silnice jsou posolené, možná na okraji města to zůstane, máma chce jít zítra na boby
Petra+2 9023
28.12.2006 19:04:21
no, úžasný, ti byli krásně nastrojení! sluší jim to spolu, sourozencům :-))) každý jiný... :-)
já jsem u toho, že fotky jsou zmenšené

Ivka+3 14238
28.12.2006 19:03:39
Jo, Lubo někde četl, že snad má v Čechách večer sněžit a u nás v noci. Dokonce tu padl i návrh, že bychom v noci nespali, ale čekali na sníh. Jsem to teda rovnou zavrhla, ale stejně - sněží v Čechách nebo ne???
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 6058  [Dalších 5888 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.