| Daniela+Nithi | 15108 |
|
|
29.12.2006 12:21:13
Kacko, ctu jeste jednou co jsi napsala... rikas, ze nemuze dychat? Kdy jsi s ni byla naposled u doktorky? zhorsuej se nebo zlepsuje? Horecka? Hele, ja vim ze jsi rozmuna holka, ale taky vim, ze clovek se k doktorovi nechce hnat zbytecne... otravovat... u takhel malejch deti to neni zadna sranda. Radsi s ni dvakrat jdi, nez aby se to nejak rozbehlo.
|
| Daniela+Nithi | 15108 |
|
|
29.12.2006 12:18:01
ty jo, akorat jsem zplodila prispevek a ono mi ho to sezralo! Asi zalozim ty SZ jinak mi tady z toho HRABNE!
Takze velmi, velmi rychle, jinak se zas nithik probudi pred moji snidani a ja ho budu muset roztrhnout. Kacko, chudak andulka. Preci jen je jeste malicka, musi ji to trapit. Posledne mi magistra rikala hlidat horecku, jestli ma potize dychat nebo ji namaha dychat supitopresto k doktorovi. Me na to jednou, kdzy byl nith malej dr. dala inhalace jako pro astmatiky. Krasne to ty trubice roztahne a opravdu to takovejmhle prtatum pomaha. Hodne pit, nechodit ven... jako vzdy... Simo, robotusin jsem tu tuhle na suchej kasel propagovala. Zkus to, potrebujes se VYSPAT! Maybe, prd na Denver. Tam je to o "hubu". My tu taky mame snih! Dum hezky, balkonky me unesly. Peto, karolinka mala "lady". Roste vam z ni krasna holcicka. Martas stavitel. To by me asi piclo. Ja bych na nej na tuty slapla! Tak, jdu snidat... mejte se krasne! |
| Petra+2 | 9023 |
|
|
29.12.2006 12:17:07
ten Spiropent je ale přímo na zánět průdušek a to by mělo být asi nejúčinější, ne? jak dlouho už to bere?
|
| Petra+2 | 9023 |
|
|
29.12.2006 11:12:28
chudinky malinký... já dávám na kašel Hedelix, když je horší, tak na vlhký Mucosolvan, na suchý Stoptussin...
a co zkusit cibuli: nakrájet cibuli na kostičky do sklenice, zasypat cukrem, až to pustí šťávu, tak tu vypít... ale malým dětem se to dává myslím jen k postýlce čuchat... nikdy jsem to nezkoušela, ale radily mi to tu na Rodině už několikrát, že to fakt pomáhá... doktor by měl zjistit zápal snad i poslechem a pak potvrdit rtg, ale snad to nebude tak zlý, neboj... Símo, Marťas je dnes s babi na výlet vlakem do Přeštic :-) |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
29.12.2006 9:24:08
mám obě holky nemocný a Andulka to má na průduškách. Nemůže skoro spát, asiji to tlačí na prsou a nemůže dýchat. Nevíte, co mám všechno hlídat a jak poznám, jestli nemá náběh na zápal plilc? Asi jenom na rentgenu, co? Kdyby se to zhoršila, tak si asi pro jistotu dojedu na Bulovku.
pokud máte nějaký rady, poraďte - bere Spiropent a Bendovky do nosu. Eliška má už 3.den 38, ale nemá to na průduškách. Má sílu to vykašlat. Maybe, ze zvědavosti jsem jukla na baráček a zahrada je super, ale vevnitř se mi to zdá dost tmavyý, tak jsem zvědavá, s čím přijedeš :-) |
| Petra+2 | 9023 |
|
|
28.12.2006 23:57:29
hmmmm, Maybe, pěknej domeček!!! ten by se mi taky líbil... tak dej vědět, jak to vypadalo v reálu...
díky za pochvaly, taky jsem žasla nad krásnými Sebánkovými vlásky, jako andílek :-) ...když mluvíš o výletu do hor... Ivko, brácha je právě v Garmisch-Partenkirchen a je nadšený, prý nádherné počasí, 50 cm sněhu a teď jsem se dočetla, že je to vlastně u Zugspitze (nejvyšší německá hora) a tam se dá vyjet lanovkou nebo vláčkem a je tam velký areál pro snowbording, tak to si brášule tedy užívá :-) |
| maybe | 13335 |
|
|
28.12.2006 22:32:32
kdyz uz jsem mela ten abstak, tak jeste jeden prispevek, jestli se chcete mrknout sem:
http://fmlslistings.marketlinx.com/portal/publicmedia.aspx?LID=1384417&PID=284718&MID=BABCOCK na ten dum se jedu podivat, moc se nam libi... |
| maybe | 13335 |
|
|
28.12.2006 22:29:54
jo..Simo, rusky predky nemame, alespon o nich nevim, to jen mamka kdysi objevila recept na borsc a od te doby ho vari a ja to prevzala od ni:-). Sebi nezpiva, on je od narozeni "chechtave" dite:-)
|
| maybe | 13335 |
|
|
28.12.2006 22:26:07
Ivko, dik, ja jsem asi nejak neuroticka, potrebuju se fakt na cas zbavit deti, ale to me prejde:-)
Chaloupky, si delas legraci? Takovy super baraky! Ja jsi to delala? upekla dily a cim jsi je "slepila"?. Tady se prodavaji chaloupky uz predpecene, tzv. ginger bread (zazvor), ale to neni ono. Jo, myslim na tebe s temi CD, Kamca ma novy PC, tlacim na nej, aby to zkopcil, privezla bych to do Cech:-). Peto, u vas ty geny jedou...deti vypadaji fakt verohodne, jen je postavit na podium, to uz si manza pripravuje nahradu:-). A nerikej mi, ze ta krasna velka slecna je Kaja! Ad vlacky, jojo, takhle to u nas taky vypada, kdyz si to rozlozi... Nemuzu sehnat kombinezy a boty do snehu, 12.letime do Denveru, slibila jsem detem sniiih, jinak si, Dado, priprav bedny a posles!! Simo, hlavne mazte, at Sarince nezustanou jizvicky... |
| Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 | 8793 |
|
|
28.12.2006 22:15:16
čau holky, fotky všechny krásný, Petro tedy tohle bych nemohla, já tady taky pořád něco přeskakuju, potřebovali bysme obrovský pokoj jen na hračky, vůbec nevím, kam to máme uložit
Maybe děti jsou krásný, Sebi je jak holčička, už jsem obdivovala na pf jo to jsem se chtěla zeptat, ty máš nějaký ruský předky? na ty šťastný ženy už jsem taky narazila,škoda, že ta diskuze nejde tady taky zamknout Ivko chaloupky krásný, děti taky, kde máte tu houpací síť, v dětským pokoji? a na čem jí máte zavěšenou? já fakt nějak nestíhám, Sára už je lepší,a le pořád puntíková a pořád ještě infekční, zatím jí všechny puchýřky nepraskly, takže jsme ani neměli vánoce se ségrou, čekáme až k nám budou moct a my k nim akorát má velký kašel a v noci nespí, včera se vzbudila v deset a usnula v půl třetí a já padám na ústa, takže vás dočtu a už nemám sílu reagovat |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.