| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 6058  [Dalších 5838 >>]
Petra+2 9023
25.12.2006 14:44:02
hm, to je pěkný, jenže ty informace jsou dost protichůdné!?! a moje pocity též, jsem celkem rozhodný člověk, ale v tomhle fakt nevím, asi by bylo nejlepší neštovice prodělat, ale až v pozdějším věku... to mi zatím vychází jako nejlepší řešení, jenže neovlivnitelné...
jdem k tchánům na obídek, který asi moc jíst nebudem, protože máme žaludeční potíže všichni...
Daniela+Nithi 15108
25.12.2006 14:16:55
Ahoj holky,

my jsme to take ve zdravi prezili. Darku moc nebylo. "Jen" jedno velke- opravdu velke bagr auto- a jedno monster auto na dalkove ovladani, dve knizky... jedna pohadkova, druha "pece o kocku" ( tu jsem nadelila tak trochu sama sobe). Nithikovi se darky moooc libi, uz tady s tim beha.
Kocky take dostaly darek - mysky- pozdeji vam hodim akcni lovecke foto...

Peto, v dnesni dobe ma clovek tolik informaci a velmi snadny pristup k nim, ze je na kazdem, aby si je vyhledal a rozhodl se podle sveho, protoze ve vysledku jsi to ty a jen ty, kdo nese zodpovednost za zdravi a bezpecnost svych deti. Neni to doktorka ani kamaradky... kdyz prijde na lamani chleba, je to jen na tobe. Takze ja muzu jen poprat hodne stesti a at je tvoje rozhodnuti jakekoliv, at je hlavne zodpovedne a promyslene.
Kačka + Eliška + Anička 11839
25.12.2006 13:24:25
Petro, já už jsem taky skoro rozhodnutá k očkování, proč Tě zviklaly?

U nás byl ježíšek nakonec taky bohatý, i když jsme plánovali míň hraček. Ale nejlepší byla pokladnička - o tu si Eliška napsala. A pro Andulku šustivej pytlík. Vydržela až do půl devátý - normálně chodí spát o hodinu dřív.
Byla strašně spokojená a hodná - ostatně jako vždycky :-)

Eliška pořád řvala, že chce další dárek a když už nebyly, tak se divila. Až dneska si je pořádně prohlíží.

Pořád vařím, ale zase se nemusím starat o děti - mám tu tátu s bráchou a zítra přijede tchýně. Jídla se všechna povedla a dneska jsem rozbila talíř, takže budeme mít i štěstí :-)

Petra+2 9023
24.12.2006 23:00:17
Ahoj,
my skončili a uložili Marťase teprve před chvílí... spal odpoledne, tak vydržel... hrál si se všema hračkama, co dostal, táta byl úplně umordovanej, jak musel všechno smontovat, bylo toho hodně :-) Ježíšek byl opět velmi bohatý, kam my to budeme dávat, nevím... už mám vybráno pár starších hraček, co věnuji do školce...
Naše děti byly také nadšené, Marťas nejvíc z nové vláčkodráhy s kouřícím a houkajícím Tomášem a pak z Hot wheels - o tom mluvil celý den, už mě z toho brněla hlava! Kájinka má zas pračku, sporák, kuchyňku, pánev, labyrint a takový domeček s klíči... no, dostali toho ještě daleko víc, ani to nemůžu vypisovat... Tu vláčkodráhu mám přes celou kuchyň, tak mám aspoň výmluvu, proč nemůžu vařit ;-)

Chudinka Sárinka... je mi jí líto. Byla jsem rozhodnutá, že dám Kájince to očkování, ale holky na vedlejší diskusi mě zas zviklaly, poradím se s doktorkou, ale ta mi řekne myslím, že neočkovat. Uvidím.
pa P.
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 8793
24.12.2006 22:39:27
Petro kdybys náhodou šla na povánoční nákupy do hypernovy, měli prý odrážedla auta ve slevě ze 199 na 89 tak na mě prosím mysli, já se tam nedostanu, vzala bych ho ségry malýmu.
24.12.2006 21:57:31
Ivko já mám taky robota, ale vzhledem k malé kuchyni sklizenýho a nerada to tahám ven. Ta mrkev byla syrová? Tak to bysme stejně nemohli, naše mami na ní má alergii, ale já bych si ho dala hned. Ta roláda je taky nějaký spešl recept?
My musíme s návštěvama vyčkat do příštího týdne, jak se sárinka uzdraví.
Jinak mates nejvíc nadšenej z té mašiny ze sparkysu, kouří, jezdí, mění směr, houká ..
hi hi a smrdí
můžu vřele doporučit pro kluky
a Sárinka si dárků ani nevšimla a plakala, je vidět, že jí není dobře
tak jsme jí je dole nechali i zabalený, třeba zítra bude líp
jinak tedy je dneska už o sto procent lepší než v pátek, to bylo šílený, neudržela se ani na nohou
Ivka+3 14238
24.12.2006 20:23:36
Símo, u nás strouhá robot a množství je mu celkem jedno :-)
Jinak salát byl velice dobrý, stejně tak Lubova krůtí roláda, tentokrát se nám štědrovečerní menu fakt povedlo. Asi si z něj uděláme tradici, doteď jsme každý rok experimentovali.

Jinak zdravím na Štědrý den, u nás už máme úspěšně naděleno a právě jsme děti už i uložili. (Tuhle větu jsem psala s přestávkou skoro hodinu.) Vypadá to, že jsme se s dárky trefili, děcka byla nadšená. Mišáček bagr na dálkové ovládání nepustil z ruky, šlo mu to s ním dobře. Bagr zatím funguje ;-) Holkám se koníci taky líbili a houpací síť bodovala u všech.

Přeji vám pěkné svátky vánoční! My zítra jedeme ke tchýni a potom k našim a k ségře, takže je budeme slavit "v kruhu rodinném". Pa!
23.12.2006 22:52:34
hm, mě by salát chutnal, ale v tom množství co ho děláme by bylo strouhat mrkev pro zlost
tak pak dej vědět jaký byl
Petra+2 9023
23.12.2006 21:25:10
Děkujeme všem za přání!!! :-)))
Marcelo, to toho máš fakt hodně... já už jdu jen udělat ty balíčky a tyčky z listového těsta a vytřu asi až zítra, stejně se tu ještě nadělá a pak nohy nahoru ;-)
Ivko, mrkev tedy do našeho salátu nesmí, ani nastrouhaná :-))) Hm, česnek by možná šel... já dělala klasiku, milujeme hrášek, tak tím jsme nešetřili :-)

Marselinda-Míša 4/03,Sabri8/06 6888
23.12.2006 21:03:56
Ahojky děvčata, vůbec nestíhám a jsem tu jen na skok. Akorát jdu uložit postupně děti a musím žehlit, ozdobit stromek a udělat salát. Jo a zabalit dárky. Prostě mám toho moc a už se sem asi nedostanu. Posílám vám PF a přání krásných vánoc a bohatou nadílku

[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 6058  [Dalších 5838 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.