| Daniela+Nithi | 15108 |
|
|
23.12.2006 20:57:08
Ahoj holky,
ja fotko-prani nevyrabim a tak alespon vsem preji stastne a vesele Vanoce. At maji deti z darecku radost a marodum ( Sarince) je brzo dobre. |
| Ivka+3 | 14238 |
|
|
23.12.2006 20:51:51
Když jsi tu vzpomněla salát, tak vám musím napsat jeden šíleně jednoduchý recept, slyšela jsem ho včera v radiu a zaujal mě, tak jsem ho hned vyzkoušela. Najemno nastrouhaná mrkev + majonéza + trochu soli + česnek + brambory, co jsem ochutnávala, tak je děsně dobrý. Jsem zvědavá, jaký bude zítra uležený.
Já fotky upravuji ve Photoimpactu, Kačka podle mě také, ale u Símy už si jistá nejsem, tu péefku bych tipla na nějaký jiný program. |
| Petra+2 | 9023 |
|
|
23.12.2006 20:13:26
Krása ty PF-ky, v jakém programu jste to dělaly?
Ivko, naše děti také pomáhají, i když spíš symbolicky a zejména Karolínka se tedy snaží - vezme hadr a přešmrdlá mi tu celý byt, nebo se snaží zametat, vyndavá nádobí z myčky... Martí už se snaží trochu míň, ale když ho požádám, tak taky něco udělá. Táta se tedy překonává jen poslední dobou... vypadlá dlaždička v koupelně byla půl roku, vymlouval se na to, že nemá příslušné lepidlo, nakonec to tento týden přilepil stejně nějakým vteřinovým!?! A koberec v předsíni pokládal dneska... a to tu byl srolovaný asi 3 týdny, musel podřezávat dveře, tak to měli sousedi asi radost! Jdu dělat salát a slané pečivo... a táta (Ježíšek) bude zdobit stromeček, když ho vzbudím - usnul s Marťasem :-) |
| Ivka+3 | 14238 |
|
|
23.12.2006 16:05:57
Tak mi to někam zmizelo, vkládám znovu, doufám, že to tu nebude dvakrát:
Peti, tak to si užívej, šikovného manžela! Lubo od počítače a telefonu vyřídí cokoliv, ale domácí kutil tedy není. I když lepší se, lepší, ale na můj vkus velmi pomalu ;-) Holky dostanou takové koníky, co mají hřívy na česání, bude to pro ně překvapení, nikdy o nich nemluvily, tak doufám, že překvapení příjemné. Počítám, že jim časem začnou vypádat hřívy, ale koníci to budou pořád. Símo, Matýsek je čím dál víc podobný na Radka. A máte pěkné péefky všechny! Taky jednu přidávám. A jdu na zdobení stromečku, právě ho Míša s Luckou osobně dovlekli ze sklepa (Vikinka nesla krabičky s ozdobami a Lubo jen otvíral dveře a řídil dopravu) - začíná se mi pomalu ale jistě plnit můj sen, že mi děti tu spoustu práce, co s nimi byla, pomalu odplatí. :-) ![]() |
| Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 | 8793 |
|
|
23.12.2006 15:32:33
tak jedna od nás
![]() |
|
|
23.12.2006 15:26:00
já bych neřekla, že jsou holky jiný nebo to má sárý odkoukaný od matýse
její momentální nejoblíbenější zábava je vzít hračku, nejlépe ve vysoké židli, zavře oči, otevře pusu, popadne hračku a z gustem mrskne na zem |
|
|
23.12.2006 15:22:05
Kačko v jakým stavu? Myslíš jako zničený?
Nám se tedy hračky rozbíjej, ale jen díky Matesovi, protože s nima vzteky mlátí o zem. A oblíbené je shazovat je z jeho zvýšené postele. A když náhodou ne, tak mu ted například děda rozšlápnul mini auto na ovládání. |
| Petra+2 | 9023 |
|
|
23.12.2006 15:02:09
Kačko, holky jsou trochu jiný a ty tvoje jsou obzvlášť hodné a opatrné :-)) Krásná PFka... já tu mou dělala tak na rychlo, zjistila jsem, že za celý rok mám asi celkem 3 fotky, kde jsou děti společně! Tak jsem je tu včera nutila, aby byly chvíli pospolu a moc se nedařilo :-)
Takže pro ty, co nemám v adresáři a neposlala jsem včera mail, vkládám také můj výtvor a všem přeji krásné prožití Vánočních svátků!!!!! ![]() |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
23.12.2006 14:06:52
tak nám se hračky vůbec nerozbíjej. Půjčovala jsem hračky kamarádce a teď mi je vracela a byly v takovým stavu, že jsem nechápala. Ani baterky nedokoupila :-)
tak pro všechny: ![]() |
| Petra+2 | 9023 |
|
|
23.12.2006 13:21:26
Ahojky,
je mi nějak divně :-(( mám zvětšenou uzlinu pod uchem a bolí... a blbě od žaludku, tak jsem zvědavá, co se z toho vyvrbí... Tak já nakoupila myslím samé nerozbitné hračky, u nás co není rozbité z obchodu, rozbijou děti, tak radši kupuju hračky jako Lego nebo dřevěné (ty jdou tedy taky časem rozklížit)... Takže jsem zvědavá jedině na ten tchánů jeřáb, ten prý si radši nechají u sebe, můžou ho při hře lépe hlídat ;-) Naše máma vlastně koupila zas traktor na dálkové ovládání... Jdu dobalit poslední dárky, včera jsem balila do půlnoci a nestihla jsem to... A rozbila se nám myčka, naštěstí mám šikovného manžela a spravil to, musím ho veřejně pochválit :-)) A taky musím pochválit Martínka, zatím jen potichu, už rok je na noc bez plenky, ale dávala jsem ho pro sichr čůrat o půlnoci a teď ho už týden nebudím a je to v pohodě! Buď jde až ráno, nebo mě probudí... Ivko, s tím buldozerem, to je fakt něco! Snad už tenhle bude v pohodě... aspoň chvíli :-) Zuzko, příští rok už to bude lepší! Náš Marťas sice chodil a zpíval, ale tak potichoučku, chodil tam jak náměsíčník, byl asi vyplesklý z tolika rodičů... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.