| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 6058  [Dalších 5828 >>]
Daniela+Nithi 15108
23.12.2006 20:57:08
Ahoj holky,

ja fotko-prani nevyrabim a tak alespon vsem preji stastne a vesele Vanoce. At maji deti z darecku radost a marodum ( Sarince) je brzo dobre.

Ivka+3 14238
23.12.2006 20:51:51
Když jsi tu vzpomněla salát, tak vám musím napsat jeden šíleně jednoduchý recept, slyšela jsem ho včera v radiu a zaujal mě, tak jsem ho hned vyzkoušela. Najemno nastrouhaná mrkev + majonéza + trochu soli + česnek + brambory, co jsem ochutnávala, tak je děsně dobrý. Jsem zvědavá, jaký bude zítra uležený.

Já fotky upravuji ve Photoimpactu, Kačka podle mě také, ale u Símy už si jistá nejsem, tu péefku bych tipla na nějaký jiný program.
Petra+2 9023
23.12.2006 20:13:26
Krása ty PF-ky, v jakém programu jste to dělaly?

Ivko, naše děti také pomáhají, i když spíš symbolicky a zejména Karolínka se tedy snaží - vezme hadr a přešmrdlá mi tu celý byt, nebo se snaží zametat, vyndavá nádobí z myčky... Martí už se snaží trochu míň, ale když ho požádám, tak taky něco udělá.
Táta se tedy překonává jen poslední dobou... vypadlá dlaždička v koupelně byla půl roku, vymlouval se na to, že nemá příslušné lepidlo, nakonec to tento týden přilepil stejně nějakým vteřinovým!?! A koberec v předsíni pokládal dneska... a to tu byl srolovaný asi 3 týdny, musel podřezávat dveře, tak to měli sousedi asi radost!
Jdu dělat salát a slané pečivo... a táta (Ježíšek) bude zdobit stromeček, když ho vzbudím - usnul s Marťasem :-)
Ivka+3 14238
23.12.2006 16:05:57
Tak mi to někam zmizelo, vkládám znovu, doufám, že to tu nebude dvakrát:

Peti, tak to si užívej, šikovného manžela! Lubo od počítače a telefonu vyřídí cokoliv, ale domácí kutil tedy není. I když lepší se, lepší, ale na můj vkus velmi pomalu ;-)

Holky dostanou takové koníky, co mají hřívy na česání, bude to pro ně překvapení, nikdy o nich nemluvily, tak doufám, že překvapení příjemné. Počítám, že jim časem začnou vypádat hřívy, ale koníci to budou pořád.

Símo, Matýsek je čím dál víc podobný na Radka. A máte pěkné péefky všechny! Taky jednu přidávám. A jdu na zdobení stromečku, právě ho Míša s Luckou osobně dovlekli ze sklepa (Vikinka nesla krabičky s ozdobami a Lubo jen otvíral dveře a řídil dopravu) - začíná se mi pomalu ale jistě plnit můj sen, že mi děti tu spoustu práce, co s nimi byla, pomalu odplatí. :-)

Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 8793
23.12.2006 15:26:00
já bych neřekla, že jsou holky jiný nebo to má sárý odkoukaný od matýse
její momentální nejoblíbenější zábava je vzít hračku, nejlépe ve vysoké židli, zavře oči, otevře pusu, popadne hračku a z gustem mrskne na zem
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 8793
23.12.2006 15:22:05
Kačko v jakým stavu? Myslíš jako zničený?
Nám se tedy hračky rozbíjej, ale jen díky Matesovi, protože s nima vzteky mlátí o zem. A oblíbené je shazovat je z jeho zvýšené postele. A když náhodou ne, tak mu ted například děda rozšlápnul mini auto na ovládání.
Petra+2 9023
23.12.2006 15:02:09
Kačko, holky jsou trochu jiný a ty tvoje jsou obzvlášť hodné a opatrné :-)) Krásná PFka... já tu mou dělala tak na rychlo, zjistila jsem, že za celý rok mám asi celkem 3 fotky, kde jsou děti společně! Tak jsem je tu včera nutila, aby byly chvíli pospolu a moc se nedařilo :-)

Takže pro ty, co nemám v adresáři a neposlala jsem včera mail, vkládám také můj výtvor a všem přeji krásné prožití Vánočních svátků!!!!!

Kačka + Eliška + Anička 11839
23.12.2006 14:06:52
tak nám se hračky vůbec nerozbíjej. Půjčovala jsem hračky kamarádce a teď mi je vracela a byly v takovým stavu, že jsem nechápala. Ani baterky nedokoupila :-)
tak pro všechny:
Petra+2 9023
23.12.2006 13:21:26
Ahojky,
je mi nějak divně :-(( mám zvětšenou uzlinu pod uchem a bolí... a blbě od žaludku, tak jsem zvědavá, co se z toho vyvrbí...
Tak já nakoupila myslím samé nerozbitné hračky, u nás co není rozbité z obchodu, rozbijou děti, tak radši kupuju hračky jako Lego nebo dřevěné (ty jdou tedy taky časem rozklížit)...
Takže jsem zvědavá jedině na ten tchánů jeřáb, ten prý si radši nechají u sebe, můžou ho při hře lépe hlídat ;-) Naše máma vlastně koupila zas traktor na dálkové ovládání...
Jdu dobalit poslední dárky, včera jsem balila do půlnoci a nestihla jsem to...
A rozbila se nám myčka, naštěstí mám šikovného manžela a spravil to, musím ho veřejně pochválit :-))
A taky musím pochválit Martínka, zatím jen potichu, už rok je na noc bez plenky, ale dávala jsem ho pro sichr čůrat o půlnoci a teď ho už týden nebudím a je to v pohodě! Buď jde až ráno, nebo mě probudí...
Ivko, s tím buldozerem, to je fakt něco! Snad už tenhle bude v pohodě... aspoň chvíli :-)
Zuzko, příští rok už to bude lepší! Náš Marťas sice chodil a zpíval, ale tak potichoučku, chodil tam jak náměsíčník, byl asi vyplesklý z tolika rodičů...
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 6058  [Dalších 5828 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.