| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 6746  [Dalších 6576 >>]
Michala+Míša+Via 7869
4.9.2007 14:14:56
Ahojky, tak my se v neděli vrátili ze Šumavy, tentokrát počasí vyšlo trošku lepší :-) Byli jsem jezdit na bobový dráze u Lipna, podívali jsem se do Krumlova, na Hlubokou, viděli rytířský představení ... Ubytování a zázemí pro děti bylo super, byla jsem dokonce i s Míšou plavat :-))
Akorát jediná věc mi tu dovču pokazila - mojí babičce asi zítra budou amputovat nohu, už to má hooodně špatný, všechny testy jsou hrozný (neprůchodný tepny, játra, cukrovka ...), ségra mi furt brečí do telefonu, že pořád čeká, kdy jí pípne telefon s sms. Ještě budu mluvit s mamkou, chodí za babi do nemocnice, jaký má teď testy, jestli jí vůbec můžou uspat na tu operaci. Pokud by to ani nešlo, tak už se dost rojela otrava ... ach jo!!! Navíc děda nechce slyšet o žádném stěhování, babička neví, kam se vrátí, bydlí ve 4. patře bez výtahu a že už tam prý jsou 50 let, tak se nechtějí stěhovat. Ale oni už skoro nechodili ven, na nákupy jim jezdily děti ... do penzionu nechtěli a teď už je tam ani nevezmou. Babička zůstane na LDN a děda doma sám .... Když jsme jí říkali, aby držela dietu, jak má na tu cukrovku, tak neposlouchala, že jí nic není ... no nebylo, ale pak se rozjela ta noha a už je to tady ... Chjo, píšu to pátý přes devátý ... Navíc je děda nepříjemný, prý si nepřeje, aby se u nich doma mluvilo o výměně bydlení, a to H. říkal, že by koupil byt v CV, nějaký v přízemí, 1. patře ... Děda to vzkázal naší mamce, protože ta obíhá i sociálku, úřady, nějakou sestru ... a dost jí to teda vzalo. Děda prý řekl, že teď jsou důležitější věci!!! Ale co ta babička, dyť ona se tam nemůže vrátit. Chápete to?!?!
Lenka+Lucinka+Adámek 13019
4.9.2007 10:42:21
Ahojda Kačko,
to jsem ráda, že už si "vylezla" :-)) Přihlášky (do Smečna) jsem poslala všechny, platit se má snad do 20.9. Já jen doufám, že budem všichni zdravý...
No jo, koupila jsem si na radu Míšy Atlantico, spokojenost veeeliká, je to super kára...
Jinak Lucinka byla dnes ve školce do 10,00, zítra už konečně do oběda. Zatím se jí tam líbí, tak snad to bude v pohodě.
Kačka + Eliška + Anička 11839
4.9.2007 8:53:50
ahoj Ivo, přihlášku nám určitě vezmi. Zní to zajímavě ... Eliška už se těší.
Jinak ji nic není, přišla mi jenom unavenější a měla 37,1 C, ale to může být proto, že byla poprvé ve školce, po obědě nespala (na chalupě po těch ATB každý den), ...
DO sboru ať Anežka určitě chodí, když ji tam Lída chce ... Jinak s tou Janičkou ještě - si myslím, že prostě nechtěla být s Lídouo a vůbec se ji nedivím ...
Iva & Anežka & Jolanka 15085
3.9.2007 21:51:27
jojojo...misto janicky pani reditelka...Janicka ma tridu vedle, takze na Anezciny slzicky reagovala tak, ze se stejnak budou vidatna zahrade a taaaaaak...ale tak nejak uz to neni ono...mrzi me to, ale snad si to holky zvladnou udelat pekny...
Liduska chce Anezku do sboru, tak nevim...aby ji uz nelezla krkem, kdyz budou spolu i v mimo skolkovych aktivitach...
jinak rada slysim, ze se Elince ve skolce libi...
ja se pujdu na ten zapis vestredu urcite podivat...zjistim podrobnosti a uvidime...taky potrebuju neco, kde nebudu muset mit na ocich obe dve, takze by mi vyhovovalo, pokud budou cvicit deti samy...nevim, jestli bude nutna pritomnost rodice, co by prihlizejiciho...pokud ne, tak bych cas vyuzivala k navsteve babicky, nakupum nebo pokecu s tebou...to je jasny...)))
je to presne napul cesty od vas k nasi babi, takze poloha pro nas obe idealni...
pokud budes mit zajem a nebudete jeste fit, muzu vam prihlasku-ci co mi daji do ruky vzit taky...
Tak zatim cus a at Elisku teplota zas brzy opusti...jak to jinak snasi...???
3.9.2007 21:34:34
aha už jsem to pochopila, místo Janičky je ředitelka. Tak to mají fakt blbý :-((( Pozdravujte Gábinku, zlobivýho Matese a všechny dětičky od Elišky!
3.9.2007 21:05:05
Ivo, jestli to chápu dobře, tak z Janičky je ředitelka? No to by byla Eliška fakt děsně zklamaná. Po prvním dni ve školce říkala, že je to v nový školce lepší, což mě dost překvapilo ... Bohužel má dneska zvýšenou teplotu, mám pocit, že ta borelióza není přeléčená a že dostane zase další ATB :-(((((

Takže zatím nevím s tím cvičením, jinak bych to zkusila. Ten sokol je tamto kousek od vaší babči? Skoro mezi babičkou a náma? A je to teda bez rodičů? Nevím co bych dělal s tou naší malou Xenou. Je to děsnej drak. Ráda s Tebou pokecám, mohli bysme někam zajít ...

S tou dovolenou v říjnu se mnou doufám počítáte, i když jsem vyplnila pozdě přihlášku ...

Koukala jsem na fotky a Lenka má Peg Perego? Tak jsme ji s Míšou ovlivnili asi :-)))
A Míšo? Zdá se mi to nebo máš zase novej kočár????

3.9.2007 14:47:48
taky se mi libilko tohle...
http://www.temos.cz/pma/index/deti/index.php
dat Anezku na mazoretky...tak tam se taky mozna pujdeme podivat...
3.9.2007 14:41:39
u nas taky vse v pohode...jen zklamani, kdyz v deset vstoupila jsem ja do tridy..."maminko, ja jeste nechci domuuuuuuuu"...takze zitra MUSI zustat uz alespon pres obed...
Ale slzicka byla uz kapanek driv, kdyz se Anezka dozvedela, ze jeji milovana pani ucitelka janicka uz nebude mit jejich tridu...misto ni, je tam-no spis neni a nebude, pacto je vytizena-pani reditelka...tu ale Anezka jak sama rika, nema moc rada...no uvidime...

Pro Kacku a jine prazacky:

ve stredu se chystam podivat do Strizkovskeho sokola...maji zapis na cviceni...kdyby chtela Elda s nama, bylo by to supeer...cvici se pak myslim kazdy ctvrtek od 17-17:45 bez maminek
ve ctvrtek je na Vysocanske zdarma pohada od 17hod, tam jako vzdy...ve dvorecku, tak to asi taky pujdem
a chci prihlasit Jolcu nekam na cviceni nebo na plavani(rozhoduju DUO a hotel Carol na Ceskomoravske), tak kdybys o necem vedela, budu rada, kdyz se ozves...

navic mam pro tebe ten papir ze skolky a eliscinu zelvicku...!!!musime si to nejako predat...

A co elda v nove skolce...???
a jak se vubec jinak mate...???
Lenka+Lucinka+Adámek 13019
3.9.2007 12:53:48
tak my se taky hlásíme. Lucinka první den byla trošku zklamaná, páč tam byla jen hodinu. A to chtěla ještě svačinku a tááák. Takže už se nemůže dočkat zítřka. Z 20-ti prvňáčků brečel jeden chlapeček. No taky aby buleli, že jo...když to je jsou skoroškoláci :-))
Medulla 22324
3.9.2007 9:00:32
Tak Kačka je ve školce :). Už konečně nemusím každé ráno poslouchat, kdy už do té školky půjdem. Teď jenom, aby v nové školce všechno klaplo. Kačka je zatím spokojená, ale když to srovnám se školkou v Měcholupech....no radši bych, kdyby nadále chodila tam, jen tu školku přesunout blíž k nám :).
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 6746  [Dalších 6576 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.