| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 6746  [Dalších 6566 >>]
Verísek+VELAMATO 23592
30.8.2007 14:09:02
Ahoj holky, mám o rok mladší dítko než vy, chtěla jsem Vás poprosit o Váš názor nebo ev. jiný tip, odkaz na něco podobného- jestli s tím máte zkušenosti- jestli to děti baví, funguje, jak má, výhody a nevýhody atd., viděly jste něco podobného- chtěla bych něco takového pro malou jako dárek- moc děkuju:

Iva & Anežka & Jolanka 15085
29.8.2007 21:06:23
supeeeeeer...jen nechápu, že nažádný fotce nejsi...)))
nám dnes vrátili foťáček z opravny, takže tě příště blejsknu...slibuju...
příjemnou dovolenou a všem šťastný návraty...!!!
Michala+Míša+Via 7869
28.8.2007 23:20:11
Ivo, rozkaz! :-)

My jsme dorazili domů asi za hoďku a čtvrt, byla hrozná zácpa :-(((( M. vytuhnul hned, V. trošku prudila, ale pak to naštěstí taky zapíchla :-))

Tady jsou ty fotky:

28.8.2007 21:11:03
nahoď nějakou fotku ze ZOO...jinak se hlasime stastne doma...ja totalne vyrizena, deti ted uz spokojene spici...

Zitra razim s kamoskou na letniletnou na Letnou...kdyby se chtel nekdo pridat...;-§
http://www.letniletna.cz/
Kačko, už jstev Praze...??? u Kauflandu je zas pout...)))
27.8.2007 14:06:35
budu v 10h pred...+ - nejaka ta minutka...;-)
Lenka+Lucinka+Adámek 13019
27.8.2007 9:10:01
ženy, zítra v 10,00 je sraz v Zoo. Pro ty, kdo přijde později, budem uvnitř, žádné velké okruhy, děti si pohrají, prohlídnem nějaký to zvířátko, pokecáme a tááák. Uvidíme podle počasí, jak dlouho se zdržíme....snad moc nezmoknem :-)) Tak pište, pište, kdo, v kolik, v jakém počtu???? A už se začněte snažit, nebo bude zle :-)))
Michala+Míša+Via 7869
22.8.2007 10:31:13
Medu, já jsem ještě H. ukecala na dovču - ale jen na 5 dní zas na Šumavu, tak sand nebude zas tak hnusně jako v červenci :-((( Jinak jsme taky doma a já už se těším, až M. půjde do školky. Jinak se chystáme na V. křtiny, ale zatím nemáme termín, farář je na dovolený :-))
Medulla 22324
20.8.2007 9:03:46
Míšo, bohužel doma. Dovolená prý asi zase v zimě :) :). Kačka už měsíc prudí, že chce do školky. Tak doufám, že ji to nadšení vydrží i v průběhu září. Jinak máme za sebou úchvatný měřákový víkend :). Došel nedoplatek za elekřinu za čtvrtletí. Dva a půl tisíce. Málem to se mnou seklo. Tak jsem byla na PRE půjčit měřák a viník se našel. Zní to neuvěřitelně, ale dvojnásobek spotřeby nám způsobuje PC sestava a hlavně tatík s jeho grafy a počítáním :). Takže se můžu fénovat do aleluja, prát si po jednom kousku prádla a vařit si dokola kafíčko, ale na tatíka nemám. Ten si přes noc pustí svoje počítání a hned je ráno na měřáku o 4 kWh více jen to fikne :).
Michala+Míša+Via 7869
19.8.2007 23:50:45
hola, kde jste kdo??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Kačka + Eliška + Anička 11839
13.8.2007 8:58:09
poslala jsem to až teď, snad to bude stačit. Poslala jsem to Lence a Ivě ...
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 6746  [Dalších 6566 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.