| falmarka | 15744 |
|
|
8.8.2007 21:54:08
Kači to víš, že jsem si mimi užila. Bylo to moc hezký. Janek ji obcházel a pak ji i hladil a byl šťastnej. Kiki by chovala, ale ví, že nemůže, tak ji pak hladila. Vinco je správnej bráchá, vždycky přišel a říkal to je naše Grétka.
|
| Lenka+Lucinka+Adámek | 13019 |
|
|
8.8.2007 16:05:40
Kačko, že tys nekoukala na mail?!? POšli mi tu přihlášku, nebo ti to vyplním sama?!?
Mám ultrahorkoumega novinku!!!! Lucku vzali do školky!!! Do tý kam sme chtělíííííííííííííííííí, jupííííííí. Poslala jsem tam Petra, ani nemusel nic říkat, dostal přihlášku a bylo to. Asi mě chybí .... (něco:-)) prostě ředitelka jak vidí chlapa, tak to jde. Sem ho mohla poslat rovnou na zápis a nenervovat se až do srpna. |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
8.8.2007 9:14:13
tak blahopřeju Samy ke Grétě. To sis aspoň užila mimi, co?
Dneska valíme na chatu, Elišce začíná mizet skvrna, tak snad stačí ATB na 14 dní. Ale na krev jdeme až v září, dřív to prý nemá cenu. |
| falmarka | 15744 |
|
|
7.8.2007 22:42:25
po delší době jsem zase tu. Koukám,že jste se srazovali, tak nějaké horké novinky se nedějí.
U nás byl nečekaný a neočekávaný minisraz. V sobotu mi volala Samy a v neděli dopoledne jsme splkly u nás u kafíčka. Dovezla s sebou i krásnou novou členku jejich týmu. Malou Grétu, 5-ti týdenní kočandu. Vinco s Kiki za spojení našeho Janka si užili v našem minipidi bytě. Tak toť vše. Markéta |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
7.8.2007 13:07:30
nějak se mi nedaří vložit příspěvek, můžu se stavit dneska po 17.hodině nebo zítra dopoledne
|
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
7.8.2007 10:19:40
Kačka už se vrátila, Eliška má boreliozu :-(
|
|
|
7.8.2007 10:11:19
tak jsem tu.
Adámek, světe div se, se osypal :-)) Ale tesáky lezou a rýma a kašel taky :-) Je to největší prudil ze všech. Ani se mu teda nedivím. :-(( Včera se mi ozvala Kačka, tak sem dnes chtěla paní Válkové psát...ona to asi tušila, tak mi hned ráno poslala sms, jestli jako přijedem...tak už to domluvené, pak vám rozešlu přihlášky. Musím letět, Káča zas štěká, asi jí štve, že Adámek spí. A já potřebuju zalívat a uklízet a a a a :-(( |
| Iva & Anežka & Jolanka | 15085 |
|
|
7.8.2007 9:21:14
srazik se povedl, ac ucast byla miziva...popovidali jsme, deti si pohrali, pocasi fajn...takze ja hodnotim znamkou 1...to pro pani ucitelku...nebo uz je z ni snad malir pokoju...???
Miso, ses sikulka, ze ses do toho vubec pustila...ja o tom 3 roky zatim jenom mluvim... Leni, co Adamek...uz ma tesak...??? Mne se po trech dnech totalni nemoty konecne vratil hlas a po nekolikadenni absenci konecne uz i manzel...))) V krku uz me neboli a na deti sem snad taky nic nenaprskala...tvari se obe stastne a zdrave...jen jolce se lepi ocicka k sobe...tak kapem oftalmo-septonex...ale to jsou boje...zrudne uz jen co vidi, ze to vezmu do ruky...Ockovani naprosto v pohode...krom dubky na nozicce vubec zadna reakce ani nasledek... ted me ceka rozhoupat se k tem nausnickam...!!! Kdy se zase srazime...co...???a co to Smecno, lenko...???uz je to v reservaci...??? Kacko, ozvi se az budete v praze...rada bych vam-teda Elde-predala tu zelvicku a svete div se...muj vykoéjeny mozek vzpomnel dokonce i na to, kde je ten papir ze skolky, takze taky predame...!!! Pekny slunecny den a zas nekdo napiste...!!! |
|
|
6.8.2007 21:33:27
zdravíme vlka :-))
my se přesunuli na východ...Adam má už 4 dny horečky/teploty. Včera 39. Kromě "trochukašle" (kt. má už týden) mu nic není...dr. na něm nic neshledal. Já už to konečně svádím na ty zuby, bude mu už těch 10 měsíců, tak to je akorát čas. Jen jestli fakt ten jeden vyleze, tak to nás teda čekají s těma zubama časy :-((( Co se bude dít při stoličkách a špičácích???? Míšo, hezky maluj, my to přijedem zkouknout, tak ať to nemáš flekatý, jako P., když maloval Lucce pokojíček. (prej špatná barva :-)) Ivo, jak vám je? Co tvůj krk, Jolíkovo očkování?? |
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
5.8.2007 20:04:12
Tak zas nic? Kde jsou zprávy ze srazu, novinky z domova ............?
Viola nakonec dostala v pátek ty atb, na ko jdeme zas ve čtvrtek. A asi jsem to chytla od ní, teda aspoň tu rýmu, bolí mě hlava, kolena ... Ach jo, a to má být slušný počasí a Míša už je doma. Ve čtvrtek jsem se vrhla na malování kuchyně, naštěstí mi přijeli pomoct naši, protože spsdl komplet celý strop, teda barva, a muselo se škrábat ... táááákovýho bordelu z toho bylo! Ještě mě čeká předsíň, a modlím se, aby strop držel, to už budu páchat sama :-DDD |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.