| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 6746  [Dalších 6496 >>]
Michala+Míša+Via 7869
25.6.2007 11:20:38
Ivo, katastrofa, ještě že to dobře dopadlo! A v čem tam prali, neptali jste se?
O autě taky bohužel nevím.

Kačko, zrovna včera jsem taky H. říkala, jestli už napsal závěť, protože se přihlásil na pilotování malého letadla v Roudnici. Životní už má :-DD

Markét, díky. Viola je celkem zvldatelná, ještě se neumí postavit v prostoru, takže jí ještě stíhám. Ale jinak se holka nějak zvrhla, prej je po mně, říkal H. - vzteklá. Cokoli ji naštve, mrskne s sebou, řve, mlátí rukama a občas mi i poblinká koberec. Teď má zrovna velkou rýmu, hlavně jí teče do krku, pak kašle a dáví se a když do toho začně ještě řvát! A taky mi pořád visí na noze, mám tu bordel jak v tanku, jak se hnu z místnosti, tak je řev... A jakmile vidí tátu, tak huláká táťo, táťo ... a musí jí vzít, jinak je zle a první slova po probuzení jsou taky táťo táťo ...
Kačka + Eliška + Anička 11839
25.6.2007 10:41:45
Ivko, o žádném autíčku bohužel nevím, ale snad něco najdete. já se snažím jezdit bezpečně, ale Trhač občas jezdí na můj vkus fakt dost rychle. Vždycky mu říkám, že až bude v autě sám, ať se zabije (když si před tím vyřídí životní pojištění :-)), ale když jedem z holkama, ať jezdí opatrně!

S tou alergií vím ze zkušeností, že to Dr. nechtějí dělat (ty testy), prtootže je udělají a můžou vyjít negativně. Je totiž milión alergenů a oni to ani nemusí zjistit. Ale jestli chceš, tak zkus na Proseku Štádlerovou (mohla by Tě vzít jako akutní), mám ji doporučenou a jsem s ní dost spokojená. Telefon je myslím na stránkách polikliniky.

Na očkování jsem volala Dr. a mámm přijít, takže to snad dopadne OK. Jdeme ve čtvrtek po obědě.
Iva & Anežka & Jolanka 15085
25.6.2007 10:01:52
Anezka je ve skolce...ockovani taky nevim, jestli dostane, ale chci tam jit uz kvuli temvecem z dovci...
nemam s alergiema prazadnou zkusenost...mam trvat na nejakej odberech, vysetrenich nebo co vlastne...???poradte...

A taky kdyby nekdo vedel o nejakem prima auticku...urcite teda Combi, kvuli psovi a tak...a prozatim nic draheho...tak do 100.000,-
BMW
PASSAT
nebo tak neco...???
to nase torzo stoji pred domem a s kazdym pohledem na nej se uplne osypu...(((mozna dobra zkusenost, ale nikomu bych ji neprala...

Holky, jezdete bezpecne PROSIM a nikam nepospichejte...vazne to nestoji za to...kdyby cokoli...!!!
25.6.2007 9:40:35
teda Ivo, to je zážitků!
Ta Anežka vypadá opravdu "jenom" na alergii, tak držím palce.
Bouračka: uff! Hrůza! S dětma v autě. Naštěstí všechno dobře dopadlo!
Jde dneska Anežka do školky? Eliška bude chodit asi celý týden. Měla jít ve čtvrtek na očkování, ale v pátek měla půldenní teplotu, tak asi nepůjde ...

Markéto, Honzík je šikulka! Vždyť mu budou až v říjnu 2 roky, ne?

Sraz taky nejdu. Jsem dost nachcípaná a nerada bych někoho nakazila :-( Je mi to líto, ale vím, že to nestojí za to.
Iva & Anežka & Jolanka 15085
25.6.2007 9:26:26
medik od Lenky uz mame...je vyyyybornej...vrele doporucuju...my mame spotrebu tak 1kg na ctvrtrok...takze 4-5kg rocne urcite dame...je to mnam zalezitost...ja si ho musim vylozene odpirat, jinak bych snedla snad kilo k snidani...))

Uterek je pro nas dost blbej...musim s Anezkou k doktorce na ockovani...navic se ji na dovolene objevily jakesi problemy, ktere budem muset take poresit, takze navstevu nechci odkladat...

znicehoz nic ji zacal v noci otykat horni ret a jazyk...vzdy normalne vecer usnula a probudila se po 2hodinach jinak klidneho spanku s naprostym revem a uplne mimo sebe...prvni noc me to vyjukalo opravdu hodne, protoze sem z ni nebyla schopna vypacit, co se vlastne deje...bylo to desive...jen plakala a volala :maminko, maminko:...rano oplaskla...ob noc se to opakovalao znovu...to uz sem nevydrzela a mezi hosty vypatrala ubytovanou lekarku...ta zhodnotila stav jako alergickou reakci ne cosi a doporucila dat ZODAc...ten ale nejako moc nezabral a oplaskla zase az rano, takze noc prokricena...rano jsme naklusaly na mistni stredisko...bohuzel tam byla jen prakticka lekarka pro dospele...ale vzala nas...nic jineho na ni neshledala, takze to uzavrela jakoze teda ASI ta alergie a kdyby se to opakovalo, at si radsi volame 155, ze reakce se casto nasobi a v noci to muze byt jeste nebezpecnejsi...no to me uklidnila...((( tak sem volala nasi detske a resila s ni vse alespon telefonicky...doporucila Claritin pred usnutim, pri otoku rectodelt cipek a jeji usudek, ze by se mohlo jednat o alergii z lozniho prdla se zrejme potvrdil...vse sem na pokoji svlikla a Anezku nechala spat ciste jen v nasich osuskach a hadrech, cos me meli na plaz a kupodivuspala celou noc...od te doby se nic nezopakovalo, tak nevim...

Aby toho nebylo malo, tak jsme cestou domu meli bouracku...hrozne lilo a v klopene zatacce nam vylitlo auto do protismeru...vzali jsme bok jednoho auta a zabrzdili o cumak druhho...
dopadlo to nejlip jak mohlo...mame JEN po aute...vsichni jsme zdravya stastny, ze se mame...

tak takova byla nase dovolena...

Takze na utery me budto omluvte...druhou hodiny v ZOO nestiham...doktorka ma poradnu 13-14hod...nebo dorazte sem k nam do Kbel a muzem byt u nas na zahradce nebo udelat cosi jineho trochu bliz...rozhodnuti nechavam na vas, ale predem pisu, ze bych vas videla rada...

Ivce napisu na mobil, protozenevim, zda je pri netu...a vy ostatni...vlastne asi uz jen Timi se vyjadrete, prosim, zde...
falmarka 15744
24.6.2007 23:50:47
Lenko, a máte i pastovaný med. Ten totiž miluje ségra. Jinak u nás taky 5 kg medu na rok. Týna miluje ke snídani chlebík nebo rohlík s medíkem. Jinak ho nepoužíváme. Čaje nesladím, perníky nepeču, takže u nás se prostě sežere.

Míšo moc gratulujeme Violce k chození, namaž si pod kolenama a hurá za dítětem. Občas bych byla ráda, kdyby Janek seděl na zadku a nikde nespouzel. Je to spouzil obecný a navíc úžasný devastátor všeho co mu příjde pod ruku. Ale jinak ho tady veřejně musím pochválit, neb před 14 dny jsem mu zabavila plínu, dva dny si čůral po nohách a od třetího dne krásně hlásí ještě před započatou potřebou a chodí na záchod. Tak k svátku dostal hned dvoje boxerky, aby nám taky kluk vypadal trochu k světu.
24.6.2007 15:00:37
Lenko, beru od kámošky. Bereme tak 15-20kg ročně. Ale hodně ho rozdáme.
Lenka+Lucinka+Adámek 13019
23.6.2007 21:35:37
1 kg medu je cca v 0,7l zavařovačce. Já ho dávám přes zimu do čaje, moc tomu nedáme, občas na rohlík, do perníku a ty 2 kg jsou tak akorát. Ale pokud to má Hubert rád, tak to má zblaznutý hned. Většinou si berou lidi tak po 5-ti kg. No uvidíš, jestli jí H. ten kupovaný, tak má asi větší spotřebu, jsou řidší, víc vody...Nějak to rozmysli a ozvi se, musím na to hodit rezervačku, nebo to naši rozprodají, ale snad ještě letos bude další :-))

Jinak Violce posíláme pusinku, je to holčička šikovná...Lucinka tuhle o ní mluvila a říkala, že Violce se líbí všechno a všemu se směje :-)) Prej k vám musíme zajet, podívat se taky na Míšu :-))
Michala+Míša+Via 7869
22.6.2007 23:16:05
Leni, já jsem teď byla ve Francii, tak proto jsem nesvítila na icq, ale stejně i tak ho moc nepouštím, blbne mi pak pc. Ale email, co mám tady, platí, tak se pak domluvíme nebo ti brnknu.
Já nevím, kolik kilo nebo deka se dá vzít :-) H. říká 2 kila - je to hodně nebo málo? Já bych vzala i víc, spotřebuje se ho tu dost.

Musím se pochlubit - Viola už začla asi před týdnem normálně chodit, už není lezec, je to sice pozdějc než Míša, ale jde jí to dobře :-D
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 6746  [Dalších 6496 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.