| Lenka+Lucinka+Adámek | 13019 |
|
|
22.6.2007 21:24:29
Míšo, napiš kolik bys ho chtěla, je po 80 Kč/kg, hustej jako blázen, jak je pořád sucho (mňam, mňam :-)))
Přivezem ho od našich. Mám na tebe i ICQ, ale vůbec tam nesvítíš. Asi v tu dobu spím, co? |
| Ivka+3 | 14238 |
|
|
22.6.2007 16:14:11
Kačko, to je škoda, že nemůžete. :-( Takže zbývá jen Iva a Timi? My každopádně jedeme, budu čekat po druhé hodině odpoledne vevnitř ZOO u spodního vchodu u vody, jo? Na Timi snad mobil mám, Ivo, tobě napíšu můj mailem.
Holky ostatní, kdyby jste některá z vás ještě na poslední chvíli chtěly přijít, fakt vás moc ráda uvidím! |
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
22.6.2007 14:50:03
Jééé Leni, my bychom medíka brali, H. ho jí na tuny s gari :-))
|
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
22.6.2007 14:46:09
Lenko, díky za nabídku, beru od kamarádky.
ZOO rušíme, Eliška má 38C, bohužel jsme měli mít o víkendu kolaudaci chatičky, takže ta se taky ruší! Ale přesouvá za týden, tak snad budeme OK. |
|
|
22.6.2007 10:56:16
holky, tak naší účast na Zoo srazíku ruším. Jedem o víkendu k našim a budem tam 14 dní. Přeobjednala jsem doktory apod. a budem dělat malinovou šťávu, válet si šunky, Lucinka vrtat do včeliček a tááák :-))
Jo, kdybyste někdo chtěl med, tak naše včelky teď nějakej nanosily, tak se kdyžtak ozvěte. |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
20.6.2007 19:39:27
Ivko platí, ale já jsem přišla o hodně čísel, zničil se mi mobil, tak mi prosím pošli číslo na email. Dík.
Jo a jinak to vypadá, že tam asi budu mít sraz ještě ze svouo kámoškou z vejšky, snad to nějak zkloubím, chceme se vidět před prázdninama a je to jedinej termín. Vchodů je tam víc, já chodím od aUTA K TOMU NEJSPODNĚJŠÍMU - NEJBLÍŽ VODĚ. |
| Ivka+3 | 14238 |
|
|
20.6.2007 18:29:51
Díky za info o letišti, tak to asi vynecháme.
Jak se domluvíme na to úterý? Ve dvě u vchodu do ZOO? Nebo je tam víc vchodů? Nebo až někde vevnitř, kdyby někdo přišel dřív, ať nemusí hlídat děti u parkoviště? Navrhněte nějaké místo. Kačko, na tebe mám nějaký mobil, který končí 616 - ještě platí? Abych měla na někoho kontakt. |
|
|
20.6.2007 12:10:20
nebo můžete jen do Hypernovy a tam jsou ze střechy letadla krásně vidět a krom nákupu vás to nic stát nebude.
Holky pomoc, mě někdo vyměnil dítě, furt ječí a ječí, Lucák je taky protivák a ta kráva zubařka mi vytrhla osmičku. Když sem se jí zeptala, co si můžu vzít na bolest, když kojím, tak mi řekla, že to bolet určitě nebude, ať lížu zmrzlinu :-)) |
| Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 | 8793 |
|
|
20.6.2007 11:30:32
Ivko zaparkujte v těch vedlejších garážích na střeše, je to tam levnější a krásně vidět, z haly nic neuvidíte a navíc šílené ceny.
|
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
19.6.2007 22:47:35
Ahoj, tak ja se na sraz nehlasim. Ve 14.00 je to pro me pozde, musim pro Misu.
Na letisti uz asi zadna vyhlidkova terasa neni, zaparkovat se tam da, je tam obrovska hala,ale netusim cenu. Ted uz rovnou vlezes do haly, letadla uz nevidis, vsude je to zastaveny novym terminalem; ale abych nekecala, okna po cely hale jsem neobihala :) Ted jsme zrovna ve Francii, vracime se ve ctvrtek a ty zmetkove nam furt odkladaji odlet, misto v 7 uz je na 9 vecer, chjo! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.