| Jitulka+2kaštánci | 38784 |
|
|
1.6.2007 13:18:26
Ahoj Simo, lokální umrvetní tak mi to řekli na dětském oddělení. Prý mu to jen znecitlivý. Tak to dělají napoprvé u nás. Kdyby jsme šli ještě někdy podruhé tak je to už v celkové anestezii. A to že jdete ráno a večer domů je skvělý. my máme nástup v pondělí dopoleden kde mu vezmou krev a celý den se nic neděje. A druhý den mu ty mandličky vyndají a domů až ten další den. Budu tam se synem a nic tedy platit nebudu. Babička mi naštěstí pohlídá dceru.
Na ty mandličky jdeme z důvodu stálé rýmy, chrápání, otevřená pusinka a taky trochu špatně slyší. Až přijdu z nemocnice tak se Ti ozvu. Všem pěkný den. Hlavně všem dětem co dneska slaví svátek. ![]() ![]() |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
1.6.2007 13:08:17
teplotu už nemá asi 5 hodin (ale před tím dostala Nurofen), ale zase má zácpu, takže buď spí nebo tlačí a pláče ...
|
| Iva & Anežka & Jolanka | 15085 |
|
|
1.6.2007 10:08:45
tyyy...joooo...no to mi dalo praci, nez sem tu nasi diskuzi nasla...juuu...to uz mame ale velky deti...coz..)))
Kacko, jak je Andulce...lepsi se teplota...???a celkove..???myslime na Vas... |
| Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 | 8793 |
|
|
31.5.2007 22:26:35
Jitko budu ráda, když mě pak písneš nějaké podrobnosti.
Tady asi z nikoho nic nedostanu jak tak koukám. Mmch, čemu říkáš lokální umrtvení? Nám to budou dělat v narkoze. A máme nástup ráno a večer propuštění. |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
31.5.2007 19:30:59
vyzvedává ji Markéta, díky Ivo!
|
| Jitulka+2kaštánci | 38784 |
|
|
31.5.2007 13:08:51
Omlouvám se, že vpadám do Vaší diskuze. Ale pro Simu já jdu v pondělí se synem na vyndání nosních mandlí. Bude mít lokální umrtvení. V pondělí nástup, v úterý zákrok a ve středu domů. Do kolektivu nebude moci asi 14 dní. Nevím přesně. Takže uvidíme jestli půjde ještě do školky. Taky bojím, bojím. Víc napíšu až se vrátíme z nemocnice.
Občas na Vaši diskuzi kouknu. Moje dítka jsou taky narozená květen 2003. Pěkný den.J. |
|
|
31.5.2007 11:45:10
nepotřebuješ nějak pomoct s vyzvedáváním Eldy...???kdyžtak se ozvi...raději ale na telefon...
|
|
|
31.5.2007 8:24:55
Andulka at je brzy fit....!!!
|
|
|
31.5.2007 8:20:21
V noci na dnešek, přibližně v 0.40, porodila Kijivu mládě! Můžete je sledovat v přímém přenosu na stránkách www.rozhlas.cz/odhaleni.
Všechno je v pořádku, mládě se Kijivu drží na břiše a už po hodině začalo zřejmě pít. K porodu došlo dřív, než pracovníci pražské zoo očekávali. Přesto se ho podařilo zachytit našimi kamerami a odvysílat živě na www.rozhlas.cz/odhaleni. Na probíhající porod ostatně zhruba o půlnoci upozornily členky tzv. gorilího klanu, který vznikl kolem našeho projektu. Pohlaví mláděte není známo, pokud se však podaří po přechodu goril do „ložnic“ odebrat zbytky placenty či krve, bude je možno určit. Záznam porodu bude na www.rozhlas.cz/odhaleni dostupný dnes zhruba od 15 hodin. |
| Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 | 8793 |
|
|
30.5.2007 22:49:43
to je nesrovnatelný
prosím, napište mě někdo ty zkušenosti |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.