| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 6746  [Dalších 6466 >>]
Ivka+3 14238
13.6.2007 20:09:28
Chystáme se posldení červnový týden do Čech na dovolenou a plánujeme na jeden den návštěvu pražské ZOO. Tak mě napadlo, jestli se nechcete někdo připojit, ráda kteroukoliv z vás uvidím! Nebo že bychom to pojali jako minisrazík???
Kačka + Eliška + Anička 11839
7.6.2007 20:53:29
ahoj Ivo,
na táboráku jsme byli a bylo to fajn, děti se vyblbli.
V pondělí asi nebudeme v Praue, zůstaneme na chaloupce, protože v úterý tu bude celý den truhlář a stejně bysme museli vypadnout.
Andulka je v pohodě, ale asi má prý taky porušenou imunitu. Měla ten zánět očí od nosu, do toho šestou nemoc a ještě ATB.

Jolanka ještě neměla tu hexavakcínu nebo jo?
Moc ji držím palečky, aby všechno v pohodě zvládla a taky se na vás už moc těšíme. Jak to vidíš s tou chalupou? Klidně se ozvi v pátek, když budeš vědět, že bude hezky a chcete jet a můžeme od neděle do pátka jet s holkama na chatičku - koupání je tam super. To by se holky vyblbly!
Jitulka+2kaštánci 38784
7.6.2007 18:18:36
Ivo díky moc. Já sama taky byla v pěti letech na mandlích a pamatuju si co ty :-) Ale syn mi pořád říká že už nechce žádnou injekci. Takže je to paráda, že si víc nepamatuje.
Iva & Anežka & Jolanka 15085
7.6.2007 13:17:14
byly jste dnes s holkama na taboraku...resp. chystate se...???

My ne...Anezka je opet doma, kasle a ma nudle...coz uz je klasika...navic jolanka v utery uz ockovani neutekla...dobli ji tetravakcinu a zloutenku...mela celkem reakci-prvni i druhy den horecky, nozickou temer nehybala, mela ji nateklou, evidentne ji nebylo dobre, bolelo ji cele telicko, v noci se budila po 20minutach s placem, ktery nesel utisit...
no ale dnes uz jsme snad z nejhorsiho venku...mala uz se zase aktivne plazi a ma chut do zivota. jen se bojim, ze to zacloumalo s jeji imunitou, tak radeji do kolektivu zatim nechodime...po vikendu, pokud bude SAnezka zdrava, tak do skolky uz pofrci...myslim, ze v pondeli maji to foceni...a to bych moc rada, aby sla...
Jsou tam jeste nejake jine akce...nevis...???

A jak je Anicce...???
Iva & Anežka & Jolanka 15085
7.6.2007 13:13:16
Jitulce gratulujem k uspesnemu zvladnuti zakroku a prejem stejne povedenou rekonvalescenci...
ja sama jsem byla na nosni mandli nekdy snad ve trech letech...nepamatuju si z toho nic nez zkrvavenou zasteru pana doktora a jak sem k nemu z toho duvodu vubec nechtela a desne rvala...a taky na zmrzlinku po zakroku...to byl zazitek...Na odstraneni jsem sla z duvodu opakovanych ryma nocnimu chrapani a huhnani...toho jsem se pry jakz takz zbavila, ale rymy ne...a beztak mi mandle stihla jeste dorust...
Jitulka+2kaštánci 38784
7.6.2007 10:43:11
Ahoj Símo, tak jsem se včera vrátily z nemocnice. Myslela jsem si že to bude horší. V pondělí jsme nastoupily. Vzali synovi krev, zvážily, změřily prohlédly a šli jsme na pokoj. Naštěstí tam byli další co šli na nosní mandličky tak nás ubytovali o rok mladším chlapečkem. Takže si kluci pěkně hráli. Dopoledne bylo na oddělení dětský den pro všechny děti. Soutěže a taky odmněny. Takže to bylo super. Odpo jsme šli už do herny ale chodily tam i nemocné děti, takže jsme to omezily na minimum. Jinak jsme byla pořád na pokoji. Ráno dostal syn injekci a během 15 minut spal. Během dalších 20 minut přišla setřička už pro nás. Syna jsem dala na vozík a dovezli jsme ho před vyšetřovnu. Pak už si ho vzal pan doktor. Syn byl takový omámený. Během snad ani ne 5 minut bylo po všem. Měl jen trošku krve u pusy a nosu. Mluvil trošičku zmateně, ale stejně hned usnul a spal až do tří hodin a do odpoledne. Pak normálně vstal chtěl pít. Tak dostal čaj pak jsem dávala trošku vývaru z polévky. K večeři dostal kaši a hlad už měl pořádný to jo. Ale stále hodně pil. Mohl jogurt nebo přesnídávku. Večer usnul v devět a spal až do rána do šesti, kdy začal šrumec na oddělení. Doktor ho ještě prohlédl, ale má vše v pořádku týden máme být v klidu. Za týden na kontrolu. Dávám mu doma nanuky, dá se říct na co má chuť. Žádnou dietu nedoporučily.Jen stříkat do nosu třikrát denně. Já doufám, že mu to pomůže. Uvidíme. Měj se fajn. Ahoj. J.
falmarka 15744
6.6.2007 21:53:23
Kačko prý patříme snad k 1% kterému to vleze do těch uší. TeĎ musím zaťukat je měsíc pokoj, ale obávám se koupání a tak. Snad aby jí člověk koupil špunty do uší či co.
Kačka + Eliška + Anička 11839
4.6.2007 8:54:39
Markéto, to jsem nevěděla, že ta operace nepomohla. Tolik jste toho zkusily a ještě to nepomohlo, ach jo! Přeju hodně štěstí a pevné nervy!
falmarka 15744
1.6.2007 23:39:57
Símo, tak naše Kiki byla co se týká zákroku v pohodě. Měla to v narkóze, protože je jí zároveň dělali ještě resekci bubínků. Netrvalo to dlouho.Ráno jí dali oblbovák, šla asi 3. v pořadí, na vozík jsem si ji přenesla sama, šla s ní až k sálu. Tam jí už vzali sestry, ale byla hodná, dali jí tam nějakýho místního plyšáka. Přivezli ji za půl hodiny a za hodinu byla vzhůru. Probírání bylo v pohodě, ale pak ten den byla taková vzteklejší a uječenější. Ale to záleží na dítku. Ten den dostala až večeři, nějakou kaši. Druhý den jsme šli domů. Omezení bylo 14 dní ne do kolektivu, tekutější stravu, menší kousky. Nějaký kapky na zvlhčování sliznice. Nám to ale bohužel nepomohlo, Kiki se to vrazilo do těch uší, takže ti přeji, ať vám to pomůže.
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 8793
1.6.2007 14:17:36
Ivo máš si to dát do oblíbených, mě děsně vadí to pořád hledat.

Budu čekat, každopádně dej vědět. U nás to je taky na tři dny hospitalizace, proto jdem jinam.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 6746  [Dalších 6466 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.