| Lenka+Lucinka+Adámek | 13019 |
|
|
4.10.2007 14:22:59
no sláááva...moje děti zlobí o 106. Musím je jít provětrat. Adam Lucinku zlobí a nechce spát. Lucinka rozebrala gauč a křesla a skáče po polštářích přes obývák.
Mě furt bolí zub, dokonce jsem volala té příšerné mudře a ona má dovču. Tak zkusím zejtra tu, kam se chci přehlásit. |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
4.10.2007 13:54:21
tak Eliška začíná zlobit, vypadá to, že bude brzo zdravá :-)
|
|
|
4.10.2007 10:03:41
no, my už jsme o tom s Ivou mluvily, jak má problémy s Jolankou a se spaním, že bysme když tak šly k vám. No ale zase abysme vás něčím nenakazily. Já bych teda když tak přijela kllidně později, je to kousek a ráda bych tam s Váma pobyla aspoň 2 dny. Tak uvidíme ... Třeba se ELiška prudce zlepší :-)
|
|
|
4.10.2007 9:28:11
Kačko, nic neřeš. Uvidíte jak vám bude. Kdyžtak pořád není nahlášená Iva, a jak tak koukám asi je ani hlásit nebudem. Měly být s námi na pokoji a říkaly sme si, že určo někdo omarodí, tak nebudem zatím platit všichni 4. Kdyžtak můžete dorazit dýl. Je to jedno. Paní správcová je hodně rozumná, takže všechno v pohodě. Jen si myslím, že penízky zpátky nevydá :-))
|
|
|
4.10.2007 9:20:51
snad se to povede vložit, nějak mi sem nejde už kolik dní vkládat příspěvek! Grrr!
Eliška nic moc, v noci jsem nespala, měla takovej hnusnej kašel, nemůže mluvit - asi to má na hlasivkách. Pořádně nevykašlává a to má už 4.den Mucosolvan :-( V noci jsem ji musela dávat ještě jednou Nurofen, hrozně ji vylítla teplota, tak uvidíme, jak to přejde :-( Mám něco řešit? Pobyt už máme zaplacenej ... |
|
|
3.10.2007 10:35:04
tak hurá...
No nám se daří chladno díky tomu, že sme v přízemí a jednu stěnu máme úplně "ven". Tak tu máme těch 22, ono je to vlastně dost, ale když sem jinde a topí se tam a mají taky tolik, tak je to prostě jiné. No a vlhko už sem ti psala, prostě netopíme a nevětráme (kdyžtak na chvilku). Dříve tu jely 2 zvlhčovače o 106 a stejně to nebylo moc platné. Ještě mi říkala švagrová, že na bolení v krku používá propolis v alkoholu. Efekt prý super. Ono cokoliv s propolisem je dobré, třeba na http://www.vcelnex.cz/ Jinak až budete balit... Postýlky, židličky, hračky, nádobí apod. tam je. Na pití tam je čaj a jinak na náměstí sámoška, tak se dá cokoliv koupit. Do Kladna to je 7 km, kdybysme něco zapomněli. Jen tamní lékárna je zavřená, tak noso a krkostřiky sebou :-)) Horší je, že mě bolí zub a nevím, jestli s tím mám jít k mudře. Bojím se jí, chci se přehlásit k jiné, ale ta mě asi ještě nevezme. Mám z toho depku. :-( |
|
|
3.10.2007 10:06:45
noc už byla lepší, vlhost nevím, nemáme měřák! Ono je to těžký - chlad a vlhko v paneláku udržet :-(
Vypadá to, že si to sedlo, ještě počkáme, co z toho bude. Měla by začít kašlat a mít rýmu, tak uvidíme ... |
|
|
3.10.2007 10:06:09
noc už byla lepší, vlhost nevím, nemáme měřák! Ono je to těžký - chlad a vlhko v paneláku udržet :-(
Vypadá to, že si to sedlo, ještě počkáme, co z toho bude. Měla by začít kašlat a mít rýmu, tak uvidíme ... |
|
|
3.10.2007 9:09:34
Kačko, tak jak je? Lepší? Kolik máte doma vlhkost? Lucka to měla prvně letos v zimě a to se venku ochladilo (-20), tak sme museli doma zatopit. Teď to měla podruhý, když sme byli na dovče a tam taky dost topili, nemohli sme nikdo pořádně dýchat.
Doma sme mívali vlh. kolem 20, ale co máme plast. okna, moc nevětráme, máme vypnutá topení, tak sme hnedle na 50-60. Lucce to vadilo i na kůži. No asi nic novýho, viď? Hlavně ať vám je líp. Držím palce! |
|
|
2.10.2007 15:04:07
chuděra...Propolki jsou cucací bonbony s propolisem...zvlhčovat, větrat (což se trochu vylučuje :-)), olejový zábal na krk...víc mě nenapadá. My máme ještě cucací Homeovox a Homeogene, o jejimž účinku trochu pochybuji, nicméně vždy chrchlala jen třeba jednu noc, pak něco z výše uvedeného zabralo. Držím palce!!!
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.