Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirkami |
| • |
20.9.2005 22:03:29
Konednad prosímtě nestraš s tou zimou brr at tam ještě je
odkud jsi? že už tam máte tak málo stupnů to nachlazení mě už skoro odešlo ale zbytek rodiny stále frká to je tím střídáním teplt hned teplo hnned zima |
| kaculda | 17148 |
|
|
20.9.2005 21:52:40
Verko, tak jsem zkontaktovalakamosku, mela mi dnes vecer napsat telefon na majitelku sekace, ale nejak se neozyva:-(, vim, ze je na Proseku, v Jablonecke ulici(dlouhy panelak), hned za Billou. Ale bohuzel, tento tyden ma zavreno, jejich psik ma jit na operaci...takze, jestli to bude jeste aktualni, tak bych Ti napsala jeji cislo, aby jsi nejezdila zbytecne, oni tyhle male kramky maji otevreno jak chteji :-((.
U nas dnes rano v sedm hodin byli dva stupne a pres poledne dvacet. Do skolky jdeme v "zimnim" a ze skolky v tricku s dlouhym rukavem, fakt hruza. Jojo, Jihlavska ZOO se nam moc libila, hlavne tato indianska vesnicka, v lete jsme objizdeli ZOO v Cechach i na Morave, nevedeli jsme kam na vylet s Johankou, aby z vyletu take neco mela;-)) Docetla jsem clanek mesto versus venkov, a docela me zaujala v prispevcich "vec" nazvana mooncup, takovy kalisek na menstruaci, s anglictinou jsem na tom na ctyru, o co tam jde? Kolik to muze stat??? je to novinka, nebo nejakou chvilku odzkousene?? Nevite o tom nekdo neco?? Pekny vecer |
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
20.9.2005 9:08:11
Ahoj holky,
tak je tu 1 stupen, namraza na trave, budu dneska zazimovavat kytky na oknech. Krystof ma ze vcerejsiho vyletu 2 nove cepicky a nesundava je {protoze maji snurky}. Jinak Kaculdo, pekne fotky ;o]. Zaciname frkat, teda Kacko, uz i pcika a pochrmlava, zacinam lecit cajiky \:o{.Snad to podchytnu brzo. Jinak od babicky dostal DSVD Borka stavitele a jede to tu furt, je tam 6 [ohadek a je to porad dokola, ach jo. Snad se mu to omrzi driv, nez na Vanoce, to mu chce babicka koupit dalsi .o]. Tak preji chladny, ale aspon slunickovy den, at vstrebavate ten vitamin D. |
| Věra, Elinka a Tom | 10852 |
|
|
19.9.2005 23:53:22
Kačuldo, kočárek jsem ještě nesehnala a Prosek ze Žižkova opravdu nemám daleko. Napiš mi, prosím, kde má kamarádka ten obchůdek, my se tam vypravíme. Dneska jsem také sháněla, bohužel ne kočárek, ale výfuk k autu - všechno mě opouští :-))). Jo a mooc pěkná fotka z Jihlavské ZOO. Taky máme jednu, příští týden si přivezu z chalupy zapomenutou kartu do foťáku a pokusím se to sem protlačit.
Musím říct, že teplotní zvraty se už podepsaly i na mě. Začíná mě škrábat v krku... Hodně zdaru všem. V. |
| kaculda | 17148 |
|
|
19.9.2005 21:22:03
Nejak to zaplnuji jenom ja....:-))))
Jeste bych se rada pradstavila(zjistila jsem, ze ja porad fotim, ale nikdo nefoti me:-( ),fotka to rekne sama za sebe.... ![]() ..a to mi bylo pred nedavnem tricet!!!, ale cejtim se tak na dvacet;-))) |
| kaculda | 17148 |
|
|
19.9.2005 20:35:44
Ahojky, tak se po prodlouzenych prazdninach v CR zase hlasim ;-))), bylo prima, akorat, presne jak pise Danca, vyjit s mamkou v jedny domacnosti je fakt BOJ, a ja jsem jeste k tomu takovej ten typ, co nedokaze drzet jazyk za zuby, takze po dvou dnech se mi uz chtelo domu... :-o
Oslavencum preji jen Nej.....at jim v zivote vyjde To, co si preji, a hlavne zdravicko. Zdravim nove zarijnatka.....i novou fazolku ;-)))) My budeme slavit az s Vendou spolecne, on je 3.10, to je tady Statni svatek, a jelikoz muj muz ma velmi rozvetvenou rodinu, tak to vezmeme jednim vrzem ;-) Tady jsem vystarala jedinou ( nevim, kde jsou:-() fotecku z minuleho roku...dostala darek od svagrove, tak snad se mi to povede... ![]() Verko, jestli jsi jeste zadnej kocarek nesehnala, trak ja jsem kamaradce kamaradky dala do sekace golface, Inglesina, moc pekne, malo pouzivane....ma obchod na Proseku, jestli to pro tebe neni z ruky. Jeste poznamecku....mame pliny ( i pres den), dvakrat denne lahvace( ne sunar, ale obycejne kakao), hnizdo dudliku premistujeme, podle pobytu.....nedavno jsme zacli opakovat, a ted uz delane i vety.. a dokonce i v rectine.aspon neco ;-))))), holky zadnej stres, nekdo driv, nekdo pozdeji....;-)) |
| kaculda | 17148 |
|
|
19.9.2005 20:35:35
Ahojky, tak se po prodlouzenych prazdninach v CR zase hlasim ;-))), bylo prima, akorat, presne jak pise Danca, vyjit s mamkou v jedny domacnosti je fakt BOJ, a ja jsem jeste k tomu takovej ten typ, co nedokaze drzet jazyk za zuby, takze po dvou dnech se mi uz chtelo domu... :-o
Oslavencum preji jen Nej.....at jim v zivote vyjde To, co si preji, a hlavne zdravicko. Zdravim nove zarijnatka.....i novou fazolku ;-)))) My budeme slavit az s Vendou spolecne, on je 3.10, to je tady Statni svatek, a jelikoz muj muz ma velmi rozvetvenou rodinu, tak to vezmeme jednim vrzem ;-) Tady jsem vystarala jedinou ( nevim, kde jsou:-() fotecku z minuleho roku...dostala darek od svagrove, tak snad se mi to povede... ![]() Verko, jestli jsi jeste zadnej kocarek nesehnala, trak ja jsem kamaradce kamaradky dala do sekace golface, Inglesina, moc pekne, malo pouzivane....ma obchod na Proseku, jestli to pro tebe neni z ruky. Jeste poznamecku....mame pliny ( i pres den), dvakrat denne lahvace( ne sunar, ale obycejne kakao), hnizdo dudliku premistujeme, podle pobytu.....nedavno jsme zacli opakovat, a ted uz delane i vety.. a dokonce i v rectine.aspon neco ;-))))), holky zadnej stres, nekdo driv, nekdo pozdeji....;-)) |
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
19.9.2005 15:39:23
vsem oslaveneckum huraaaaa a krasny slunickovy den!
Tak tady mam zase maminu, ne jednu stranu parada, mam s kym mluvit, na druhou, vsechno dela jinak nez ja a vynakladam hodne usili na to, abych ji neopravovala. Je to paradicka, ze sviti slunce, ale je zima, hlavne poranu a tady dost fouka, takze jsme dneska dojeli koupit cepisky na ouska a uz zase se nam spousti ryma, tak zase lecim, aby se vic nerozjela, pozor na usi. Ty doktorky jsou v tipne, reknou vam, zaridte, at dite nema rymu, ale jak to mam udelat???? |
| Hofiska, Marián 09/03 | 22801 |
|
|
19.9.2005 12:01:38
Zdravím při pondělku. Nejdříve chci popřát všem
oslavencům jen to nej, nej,... Tak jsme absolovovali první víkend bez našeho prďolky. V pátek odpoledne jsme ho odvezli k našim a jeli do Orlických hor na jednu akcičku od manži z práce. V neděli dopoledne, když jsme si Máju vyzvedávali, tak jsem si myslela, jak ke mě poběží a ono to zase tak hrr nebylo. Myslím, že se mě stýskalo víc než jemu. Nejvíc mě potěšil, že vůbec nezlobil a nehledal maminku (ani při spaní, když kojíme). Za to já se na kojení už těšila (byla jsem jak přifouknutý balon), ale jsem přesvědčená to ukončit, protože jak je vidno, tak to Mája přežije i bez mlíka. Příští pondělí jdu na gyndu, tak to proberem s dr. jestli mi dá nějaký tabletky na ukončení laktace. Ještě mi poraďte jak naučit toho našeho konzervu jíst něco jinýho než těstoviny. Už mě to neba mu ke každýmu jídlu vařit extra přílohu. |
| Mirkami |
| • |
19.9.2005 8:00:16
zdravím v pondělí
tady je úplně mrtvo Mrka a Míra 10.9. dnešním oslavencům všechno nejlepší |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.