| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 6294  [Dalších 4874 >>]
Toci 12735
25.9.2005 11:46:49
Ahojky, Kaculdo, tu samou Inglesinu jsem viděla v jednom bazárku za 2500,--Kč, ale hrozně moc záleží na tom, v jakém je stavu. Ta moje nemá žádnou závadu, ale už je po dvou dětech, takže to je rozhodně míň...
Trojkolku zatím prodávat nebudu, myslím, že si jí ještě tak rok nechám :o).
Ještě tu byla zmínka o sáňkách, sama jsem je nekupovala, ale na jedné diskusi se o tom mluvilo. Je to prej hodně drahé (tuším, že okolo dvou tisíc), ale hodně se pro ně jezdí do Polska - stejná kvalita a cená asi čtvrtinová. Já jsem dětem loni koupila takové ty plastové kamzíky a bohatě nám stačily...
Janijaja 19205
24.9.2005 22:43:56
Ahoj holky, ja absolutne nestiham. Byt je jeste porad vzhuru nohama, i kdyz uz jsem vymyslela a manzel zrealizoval spoustu zlepsovaku, ale jde to pomalu. Ma ted porad hodne prace, vcera mi odlitnul az do pristiho patku na Reunion. Taky porad jeste nemame postel. Deti mi posledni dobou nejak spatne spi. Rymovali jsme taky vsichni. Honzik jeste porad kasle, Kackac jakztakz dobry, ale ja mam natekly uzliny jako blazen a v krku ziletky (Kata dostala homeopat. davky tuberkulozy a mne to asi probudilo davne vakciny), ale doufam v lepsi casy.
Toci, chci se Te zeptat na tu trikolku. Budes ji eventuelne taky prodavat? Segrusa ma uz potreti kocarek na reklamaci (mela dvojkombinaci hlubokeho) - porad ji tam reznou kolecka, uz se i vylamaly brzdy atp. Golface na vysocine fakt v zime neuzivi. Nevite nekdo o necem??
Taky se vas chci zeptat, od kolika let vam mimca spala celou noc. Ja jsem docela vpohode, ale tchyne zase desne prudi - ze ja kojim hrozne kratkou dobu a proto pak musim kojit casto, dite se evidentne nenaji a pak to ty 4 hodiny nevydrzi - mam pry kojit aspon pul hodiny. No, jediny, coji omlouva je, ze uz je to fakt vic nez 40 let, kdy naposledy kojila... Clovek aby se z toho zblaznil. Segra do mne zase po porodu rvala, jak ja kojim dlouho, ze jeji Amuska to ma za max. 10 min. vyzbruneny. A pak okoli to tady hroti, ze od trech mesicu ma dite spat celou noc. (to je doba kdy tady zenskym konci materska a pak se vraci do prace) No Honzik nespal celou noc az nekdy do 14ti mesicu, kdy jsem prestala kojit. S Kackou to vypadalo lip, ale posledni dobou se to nejak zvrtava, asi budeme muset znovu k osteopatovi.
Vsechno nejlepsi vsem zbylym zariovym oslavencum.
Ajo,s tou dovcou Te chapu, taky jsem moc s manzelem na ten Reunion chtela, jenze 11 hodin v letadle, prestup v Parizi a dalsi tezkosti... tak treba nekdy priste.
Kaculdo, mne se ten hroch zdal taky nejakej povedomej. A Tebe uz jsem mozna taky nede videla. Odkkud jsi?
kaculda 17148
23.9.2005 20:09:44
Ahojky, nejak nam to vazne ;-))), po par dnech absence, zvladam docitat ;-))).

My kocar ( mame golfac) uz taky nepouzivame, v nejnutnejsich pripadech ho beru do auta, kdyz jedu do mesta...ale mam ho spis na nakupy, protoze tahat tasky a Jozinku se mi nechce. Nejak se ho ale nechci zbavit, hlubokej jsem skoro obrecela ( jakoze uz zadny mimi nebude), tak aspon tento zustava. :-)
Zimni fusak jsem koupila primo na golfac, ma i dole u nohou rozepinaci cast, kudy se vystrci ven spinave boty, ale neuzijeme ho- mame sanky ( teda budeme kupovat), a v zime se u nas s golfkama neda jezdit- nesjizdne chodniky :-((.

Mluvila jsem nedavno s kamaradkou, ze pry sanky jsou i v CR priserne drahe! Nekupovala jste minulej rok nektera?? Takove ty drevene, klasika??? Myslela jsem, ze by mi je mamka privezla...ale asi jsou jeste drazsi nez tady :-((

Toci, prosim Te, za kolik prodavas Inglesinu??? Ja mam tu samou ( jine barvy) v sekaci. A vubec netusim, kolik si mam za ni rici. DIk

konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
23.9.2005 8:55:54
Ahoj holky, tak tachanovci pryc, mama pryc a je tu pusto a prazdno.
Vcera jsme bojovali s chrmlanim a odpoledne s nadmutym briskam u Krystufka. Nemohl se vykakat, uz vim ze to bylo z odkaslavaciho caje, ja ho mela taky a mne to chytlo navecer, au au au. Bylo to horsi nez 2 porody, tak jak asi muselo byt Krystufkovi...
Davala jsem teple zabaly, masirovala tymianovou masti, dala jsem homeopaticky cipek, ani ne na zklidneni, ale aby jej promastil a vecer koupel a stale jsme cvicili s nozickami a letadelko, aby mi lezel na ruce a prdiky sli ven. No a vecer se vykakal, tak jsem ho kolem pulnoci prebalovala a spal az do 5:15 vkuse, to mel zizen, zase jsem ho prebalila a spal do 7:40 a zase mel bobecek.
Ach jo, to je hruza, kdyz tem bobeckum neco je. Ale najit co jim je, to je sila.Pak uz se to resi samo. Chrmlani jsme skoro odstranili, uz kasle jen kdyz se namuze nebo kdyz si stiskne hrudnicek a krasne odkaslava, tak jsem to odchytila vcas.
A zitra me tata bere na nakupy, k narozeninam jsem si porucila rifle {jak jsme zhubla nosim jeho} a nejaka tricka, tak se tata placne pres kapsu.hura
Aja a Mája 24117
22.9.2005 14:18:27
Tak už se cvakáme zubama zpátky v ČR.Bohužel musím přiznat,že se nám ta dovča moc nevydařila...Počasí bylo super,hotel a zázemí taky v poho,ale Mája nějak nezvládl aklimatizaci...Zvracel,průjmoval....Dodržovali jsme všechna opatření,ale bohužel se nám ho nepodařilo uchránit.Tak jsme trávili čas vařením čajíčků a čtením pohádek.Pak se to trochu zlepšilo,myslim,že se mu i hodně stýskalo a začal se i "bavit".Našel si tam kamarády a pak už to byla na pláži pohoda.Mahdia je opravdu hodně špinavá a tak jsme ani moc na výlety nechodili.Příští rok pojedem autem do Itálie nebo Chorvatska,protože ta Afrika je fakt daleko a kdyby se něco stalo....Za ty obavy o Maju to nestálo..To počasí tady je ale šok.Venku svítilo sluníčko,tak jsem vyběhla jen v tričku pověsit prálo a dostala jsem větrnou,studenou "facku".Doufám,že nedostanem chřipajznu.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
22.9.2005 9:23:31
Taky my uz kocarkem nejezdime skoro rok, jen s babickou berou golface, ale to je jen tlaci a sedne si, kdyz se chce napit nebo najist, jinak jsou jen pro zabavu.
Ale dite do 3 let dokud si rekne, tak bez rptani by se melo vest nebo nest. Samo pry pozny, kdy uz to jeho kycle nezvladaji.
My jsme zase chori ;o{.
Ja jsem se z toho dostala vcerejsi lecbou, ale je mi spatne od zaludku a boli mne zada {tak se u mne projevuje chripka a nachlazeni}.
Kacko ma hrozny kasel, v noci to bylo lepsi, nez vcera po obede, ale divne to v nem "hrci". porad lecim domaci lecbou a doufam, ze se to vic nerozjede. Ale problem je presvedcit Krystofa, aby nelital a nekricel.....
Emma78 8067
21.9.2005 16:18:06
Tak my taky kočár už téměř nepoužíváme,vlastně naposledy jsme s ním vyjeli asi,když jí začátkem srpna skončila ta pitomá viroza a dr. mi řekla,že může ven jen v kočáře,tak jsme vytáhli úplně ty obyč golfky a dva dny jsme vyrazili s nima,pak už zase bez. Možná ho vytáhnu,až budeme v zimě chodit do plavča a bude moc velká plískanice,ale jinak asi už moc ne,takže fusak neřeším a neporadím:o).
Hofiska, Marián 09/03 22801
21.9.2005 12:35:16
Tady dneska byla ráno taky příšerná zima.(3 st.)V devět jsme šli s Májou na prochajdu a bylo to jak
v listopadu. Depresivní. A Mája jako naschvál měl výletní a nechtělo se mu domů, tak že jsme dorazili
až v 11 hod. dostal obídek a šel do hajan. Já si
uvařila čaj a teď se tady tetelím.

Ohledně kočárku. My už chodíme jen pěšmo. Jen když
jdu cca 1 x týdně pro maso a větší nákup, tak
beru kočár, ale Mája ho chce tlačit a vrtí se
kolem, tak že na něm je tak cca třetinu cesty.

Taky u vás pořád fučí ten příšerný vítr. Tady fučí
už od neděle, tak že mi nevadí ta zima jako ten
příšerný vichr.
Mirkami
  • 
21.9.2005 12:10:01
ahoj holky taky by mě zajímalo jestli jezdíte ještě kočárem
my jo a dokonce jsme koupily nové golfky
taky mě zajímá jestli pokud někdo jezdí budete v zimě používat fusak?
používá se to ještě na ty 2 leté prcky?nebo už dáte pořádný teplý oblečení a jen deku a nánožník z kočáru.....už jsem to zapomněla jak jsme jezdily dříve
Toci 12735
21.9.2005 11:32:44
Ahojky, Věrčo, pokud bys měla zájem, tak tu mám jedny golfky Inglesina, Kubu jsem v nich vozila, Viki jen velmi málo. Pokud bys je chtěla, tak je vyperu a jsou tvoje (já si prdlucha nedávno koupila novou trojkolku a teď mi tu stojí sporťák a golfky naprosto nevyužitě).
Lepší obrázek teď nemůžu najít, ale můžu je kdyžtak nafotit a poslat mailíkem :o)
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 6294  [Dalších 4874 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.