| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
15.5.2007 10:03:51
My máme za sebou očkování proti neštovicím. Měla jsem z toho taky strach a nechtěla jsem, aby je chytil, když jsem těhule.
Jinak od včera marodíme, náběh na laryngitidu. Ustáli jsme to. Kašel a hustá rýma a večer měl teplotu. To je to magorský počasí. TAk se zatím opatrujte. |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
15.5.2007 9:50:16
Ahoj, přeji pěkné úterý. My dneska razíme s Johankou na kyčle, tak doufám,že dopadnem dobře a už nebudem muset balit naširoko. Marek je u babičky, kvůli neštovkám ve školce, neměl by je chytit aby to od něj nechytla malá, protože je ještě hodně malá...
Bude tam až do pátku, takže je ze mě monomatka, a musím říct že stihnu tolik věcí, nevím co jsem s Marečkem dělala když byl mimčo, že jsem neměla ale vůbec na nic čas. Ale je pravda, že on byl víc ukřičenější a ukňouranější. Kolo máme také, taky z bazárku a Marek drandí jak blázen, ale sundali jsme mu přídavný kolečka a on odmítl jezdit, tak jsme je museli zase přidělat. A nepomáhá mu ani říkat že takhle jezdí jen mimča (na to on je háklivý, on je "velký"). Takže jezdíme s kolečkama. |
|
|
14.5.2007 16:14:22
Janni drž se a budu se těšit na mejlík.......proč už nejsi na msn???
My máme taky použité kolo, ale je bezva, až na to, že malej na něm nechce jezdit :-))) |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
14.5.2007 13:44:45
No já zírám, takových příspěvků :o)
To je bezva, jak se rozrůstáte, všem gratuluju, Bubíšku, tobě taky přeju, ať je hlavně vše v pořádku. Dnes je nádherně, včera jsem si dokonce u našich stihla spálit záda :o/ to jsem celá já. Já jsem si pořídila kolo, sháním sedačku, helmičku už máme :o) a hlavně kolo Verunce, což se mi nějak nedaří, nový jsou dost drahý a těch použitejch je teda poskrovnu. A už se těším, jak budeme jako rodinka jezdit na výlety. Holky jsou taky super, teda Verunka je už velká, tam je to snad jasný, ale Martinka je pořád takový sluníčko, pohodářka, fakt. Teda pardon, teď momentálně mi visí u nohy a ječí :o) A ještě - holky, jste opravdu moc hodné, vůbec jsem nečekala tolik mailů, je to super, jste tak moc hodný, tak mi to pomohlo, hlavně to, že to chápete, že nejsem divná, že jsem ho hned tehdá nevyrazila..... opravdu se s tím vyrovnávám, teda snažím se, občas ještě vylítnu :o/ trošku se nám ztížila situace, slečna si sehnala telefon na mojí mamku a obtěžuje i jí....ufff. Snad už to nějak dotáhneme do konce a nějak se to (snad) uzavře. určitě dám vědět. Tak zase běžíme ven, pro Verunku, tu odvést na aerobik a my courat. Těším se, že tu zase bude co číst. |
| Lukina | 11228 |
|
|
13.5.2007 22:01:22
No jéje, to se nám to tady rozrodilo. Moc gratuluji. A co ostatní. Už jsem dlouho neslyšela třeba o Li.
Severko, moc pěkná fotečka v deníčku. Holky jsou si podobné, ne? Barča si včera na chalupě zavřela ruku do dveří. Má pochroumané dva prstíky. Chudinka moje, ale snad si bude konečně pamatovat, že tam ty ruce nemá dávat. |
|
|
13.5.2007 13:09:22
Jitulko, já hubenej prcek?? :-))))))))))))) To jsi mě pobavila......ale mám ještě míň, než jsem otěhotněla s Dádou.....
Jsem 9.tt + 2 a mimísci pěkně rostou a já pořád blinkám a blinkám a blinkám :-)) Jinak jsem se dr. ptala na to riziko, že by jedno odešlo, tak prý už máme snad vyhráno a když jsou obě téměř stejná, tak snad už to nehrozí. A každý den navíc je prý super. Tak uvidíme. Řekl mi taky, abych se připravila na dalšího císaře......... Sev, já sem už právě dlouho nenakoukla, pak když jo, tak tu skoro nic nového nebylo, jako kdysi dávno x příspěvků denně, to bylo super......tak jsem ani nevěděla co sem nějak psát no........ Všechny se opatrujte!!! A budu se těšit na vaše příspěvky. Za chvíli vyrazíme někam ven, zatím nevíme kam, ale někam jo :-))) |
| Jitulka | 18006 |
|
|
13.5.2007 0:29:49
Ty jo,to jste se tedy rodinky pěkně rozrostly!!!!Ještě,že to není nakažlivé,to bych asi rodila ještě v padesáti,když vidím ty počty :o)))Já už se pomalu musím chytat spíš na ty vnoučata,teď už to může přijít kdykoliv,i když doufám,vzhledem k trendům doby,že to ještě těch 7-10 let počká.
Bubíšku,gratuluju,ale přiznám se,že si vůbec neumím představit,kam takovej hubenej prcek ( myšleno v dobrém,snad se neurazíš) narve dvojčata. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
12.5.2007 10:47:42
No to se podívejme, kolik vás sem chodí číst a nenapíše a nenapíše. Škoda :o(. A kolik mimineček jste nám zatajily, potvůrky! Bubíšku, přeju hodně moc zdravíčka, ať je všechno v pořádku a zdárně to pak zvládneš!
U nás všechno při starém, akorát se teď dětičky docela rvou. Lenka mastí Nelinku, Péťa se mastí s Léňou navzájem, no paráda :o). Nelinka je nádherný mazlík, je úžasná, takže to všechno i přes ty nervy stejně stojí za to. Mamka si občas Lenku bere tak na 14 dní k sobě do Krnova, tak si trošku odpočinu a pak nanovo. Ale co, hlavně, že jsou mrňata zdravé, to je důležité. |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
12.5.2007 9:40:12
Bubíšku veliká gratulace, a kdy čekáte, kolikátý jsi týden?
Já jsem čekala jednovaječné dvojky, ale v 11tt se druhé přestalo vyvíjet a samo odešlo, měla jsem veliký strach aby aspoň jedno vydrželo...a Johanka mě poslechla a je tu.o) Ale bála jsem se celý měsíc, přeci jenom byli jednovaječné a měli společný obal a dr. tvrdil že moc velká šance že Johanka vydrží není. Tím tě nechci strašit.o) jen, že jsem to tu asi nepsala. Já nemám moc času na net, ale občas vás čtu. |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
12.5.2007 8:40:23
ahojky
zdravím po sto letech Koukám kolik je tady nových přírůstků a bubíšek čeká dokonce dvojčata , tak moc gratuluju a hlavně ať je všechno v pořádku. U nás je taky nový miminko :-)), Eli se den před Štědrým dne narodil brácha Martínek , Eliška stejně jako Mareček pomáhá (někdy až příliš) :-), ale jinak se máme fajnově. Všem přeju krásný jaro :-) Jani četla jsem v deníku , je to hrozně zapeklitý a já osobně nevim jak bych se zachovala, takže si ani netroufám radit .-( každopádně držim palce ať i vy máte klidný, pohodový a šťastný jaro. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.