Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Haňule + Jakoubek | 27713 |
|
|
25.10.2006 7:38:13
Dlouho jsem tu nebyla,ale teď přináším krásnou novinku:
dnes ráno se Lukině narodila holčička Andrejka, váží 3,70 kg a měří 51 cm. Obě jsou zdravé a v pořádku. Takže vítám nové miminko! ![]() |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
24.10.2006 21:25:31
Čtu jen občas, poslední stránku snad dneska dočtu......omlouvám se, ale nějak nestíhám......
Dneska jsem dala do alba na listopadky mraky fotek, kdo chce, ať mrkne..... Zkusím pak napsat víc..... |
| Jitulka | 18006 |
|
|
24.10.2006 15:34:52
zkusim změnit ten nadpis....
No,Labu,víš,ony ty změny ještě moc nenastaly,nastanou až tak od příštího týdne,kdy bude víc práce ve škole,Vítek nastoupí do školky a já už na krátko i na bazén do práce..to pak bude ten správný hukot,teď to relativně jde,ikdyž práce mám víc než někdy zvládám. Alíku,tedy nedá mi než si rýpnout...já nenapsala,že se bude živit hudbou,ale hubou...k tomu ruce nepotřebuje a snad ani hud.nástroj...může dělat třeba politika..koneckonců má všechny předpoklady:nechce pracovat,rád se ale na práci dívá,poradí a hlavně kontroluje,neustále mele aniž by mu kdo rozuměl slova a to na ně umí dát i důraz,stále slibuje,ž bude hodný,že už nebude ječet..umí si dupnout a taky pořád někoho poplácává....takže to je jediné,k čemu ty ruce opravdu používá..jo a ještě k jídlu,ale to je taky lepší,když ho někdo nakrmí.:o))) A žádná cílená čára,to taky upřesním..kdepak...jákákoliv libovolná čáranice,ale rozhodně nee nic,co by někdo požadoval nebo nedej bože,vyžadoval,no to ani omylem. |
| LaBu | 19306 |
|
|
24.10.2006 10:14:43
Ahojte.
Teda ja vás holky obdivujem, Alíku a Severko, že zrovna vy máte čas písať;o) Ale myslím to v dobrom, pretože na vás často myslím, Severka a jej trojlístok a Alí.....ja neviem, Alíku, máš čas popri nich niekedy spať? Ja som mala posledné obdobie takú krízu, nejako mi to všetko pripadalo príliš ťažké a nemožné zvládnuť....a hádajte, čo som zistila. Že spávam v priemere 5 hodín denne a to ma medzitým ešte Davidko dva tri krát zobudil na kojenie. Potom som sa tu podvečer čudovala, prečo strácam pri nich trpezlivosť. Tak mám teraz záväzok, že musím spať aspoň sedem, až osem hodín (prestávky na kojenie nevnímam) a vcelku to funguje. Už nie som živá mŕtvola.....tak nejako. Preto si niekedy vyberám, keď mám ísť na internet, či nie je lepšie dať si na 20 minúť šlofíka, keď spia....väčšinou to spánok vyhrá. Jitulko, ja som bola rovnako prekvapená, keď to nakreslila, neverila som vlastným očiam, preto som sa musela pochváliť :o)) Ten Vítkov výraz je podarený :o) No tak ako sa ti páči v škole? Už ste si zvykli na zmeny? Alíku, jazierko už slúži len na okrasu, aj keď teraz dosť zarastá riasami, ale na jar ho zasa vyčistíme a poďho kúpať sa. Väčšinou malo 20 stupňov, tak som si veru aj na vašu rodinu zmyslela, že vy sa kúpavate aj v takých "teplých" jazerách, že by vám nevadilo....no, ani nám, zvykli sme si, 22 sme považovali za "už je voda teplá":o) Inak tam doňho vteká "potôčik cez skalku", tak tam dávam spať malého, nech počúva. A je pri ňom hojdacia lavička, tak keď je pekne....je to fajn. Ak v zime zamrzne, budeme sa brusliť. To sa nám hodí, mať to pri dome, pretože my kým sa niekam vychystáme..... Fotky pridám, až zasa bude čas, dobre? Sev, čo kvások? Ja som nový ešte nezarobila, ajajaj, nejako mám ako vždy viac plánov, než stíham realizovať. Tú knihu mám doma, je fakt, že som ju ešte nečítala. Len listovala, ale keď som videla, že "deti nie su schopné prevziať zodpovednosť" a podobne.....ale možno ma Sisi raz už tak vytočí, že si ju naštudujem a to tu bude konečne možno chvíľu vládnuť poriadok. Neviem, stále žijem v domnení, že sa to dá podobrotky....ale je pravda, že malá ma asi skúša, dokedy to podobrotky vydržím. No, stále čakám, kedy získa tú schopnosť brať na mňa ohľad dobrovoľne, čo myslíte, dočkám sa, alebo to príde až keď sa odsťahuje...ha ha :o/ |
| Abcded | 23276 |
|
24.10.2006 2:18:02
No to mě právě Jitulko překvapilo, že se tyhle poučky dostaly až za oceán:o) Ale přiznám se, že já tyhle ujišťovací dovětky taky používám, protože mám pocit, že děti jsou nějaké hluché a slepé, tak se chci ujistit o opaku:o)))
Ehm, ale to si tedy musí Vítek vybrat nějaký dechový nástroj, když má ruce levé:o)) (hele ale nepoužívají se u toho taky ruce?:o))) Jsem blbá, jsem zase jednou chtěla být ftipná) No každopádně, to je Vítek ještě dobrej, že nakreslí ukázněně čáru. To Kuba když dostane pastelky, tak čárá hlava nehlava a nejde zastavit. Tuhle jsem se pobavila na oslavách podzimu, kde byly výtvarné soutěže, tak se tam vrhl na lepidlo a hned všechno zalepil a já jenom zděšeně po něm likvidovala škody, ale neměla jsem šanci to dohnat, páchal další a další a až to zalepil a zabarvil vodovkama všude kolem tak se nám podařilo na papír nalepit a i obtisknout nějaké listy a byla z toho dvě druhá místa!:o) (tedy o tom, že to bylo v kategorii přeškoláků, kterých tam bylo, no...ehm....dva o tom jsem vám jako neřekla:o) |
| Jitulka | 18006 |
|
|
23.10.2006 22:54:42
Alíku a nemohlo by to být tak,že se ti za oceánem nechali strhnout myšlenkami prof.Matějčka?A ta otázka za příkazem je opravdu dost častá(taky jí používám formou chápeš?rozuměl si mi?...myslím,že slouží spíš pro kontrolu vnímání,i když je pravda,že do určitého věku je výhodnější a účinnější,když je dítě schopno "provést úkol").
Výraz zachytil otec ne já,já přece byla vzorně v tom vlaku :o)))A žel,máš pravdu,tenhle výraz je odkoukaný z otcova ksichtíku. Sev,no kniha může být fajn,jen mám obavy,zda bych tato teoreticky nabitá pravidla uvedla v reál,jak se znám. Tedy,málem jsem upadla,když jsem viděla,jak Sisi maluje...nechápu,u nás je výkon,když Vít vezme tužku a s velkou slávou namaluje čáru.Ten kluk se fakt asi bude muset živit hubou,ruce má levý. Luki,fajn,že se Barče líbí ve školce,my už se taky chystáme,ale teď má nějakou rýmu,tak mám strach,že ani nenastoupíme. |
| Abcded | 23276 |
|
23.10.2006 9:14:05
Tak jsem četla Sev ukázky z té knížky a docela mě překvapil tenhle odstavec:
Mimochodem, slůvko: „… ano?“ na konci žádného z těchto výroků neuslyšíte. To je velmi ošklivý zlozvyk, kterému dospělí v poslední době podléhají. Vyslovují svůj příkaz: „Žádné rvačky, ano?“ Děti nenesou odpovědnost, a tudíž vy nepotřebujete jejich souhlas. Protože tohle, ano přesně takhle napsáno, jsem nedávno četla od prof. Matějčka. Možná že nějaké slůvko se trošku liší, ale já bych řekla, že to je téměř doslova stejné (ofšem hledat to kvůli tomu nebudu, ta knížka je docela tlustá:o) Že by byl náš pan pan profesor inspirací až za oceánem? A jinak děti braly Zyrtec půlku ráno, půlku večer, třeba proto nám líp fungoval?:o))))) Ale ne, nevím samozřejmě, každopádně taky teď už užívají Xyzal (ti dva starší, Kuba má ještě kapky Zyrtec) Ale nedokážu posoudit, nakoli je lepší, celé léto rýmy neměly, ale podejť taky jo, když jsme byli furt někde u moře nebo na horách. Labu, Sev má pravdu, to si toho moc nenapsala:o) A mě by to jezírko skutečně zajímalo, hoď nám až budeš mít čas nějakou tu fotečku:o) I když Sisky výtvor je samozřejmě taky moc pěkný!:o) NO ale koukám na fotky, jaký krásný Vítkův výraz zachytila Jitulka, takhle se Vítek tváří často? To má po tátovi?:o))))) A Mareček už teda taky vyrostl, toho už jsme dlouho neviděli, díky Šplechťul za fotky!:o) |
| Lukina | 11228 |
|
|
19.10.2006 18:20:52
Sev, knížka je moc pěkná, takže jsem hned odpoledne naběhla do knihkupectví a koupila si jí. Tak večer budu číst.
Deštník už Barča dávno má a nosí ho ráda. K narozkám jsem jí koupila malou koloběžku a také dostane malou zástěru na vaření (ráda pomáhá v kuchyni). Ve školce se jí moc líbí. Chodí zatím na dopoledne, ale je nadšená. Akorát je už asi podruhé nastydlá. Zrovna dnes bylo ve třídě jen 6.dětí a ostatní marodili. Ale i ti co tam byli tak pěkně chrchlali (včetně učitelky). A já to zas chytla od Barči. Tak doufám, že budu brzy O.K, protože rodit se mi s plnym nosem nechce. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
19.10.2006 9:07:16
Včera ve školce nám učitelka doporučila knihu 12 kroků k důsledné výchově. Říkala, že má 9-letou dceru a ještě staršího syna a že tahle knížka se jí určitě měla dostat do rukou dřív, protože všechno dělá špatně :o). Koukla jsem večer na studovna.cz, jsou tam i ukázky z knížky a je to teda velice zajímavé, určitě si ji koupím. To jen tip třeba na dáreček pro maminky (a tatínky)...
Lence jsem k narozkám koupila deštník (růžovoučký s myškou Minnie). Odmítá mi totiž nosit pláštěnku, chce jen Péťův deštník, potvůrka. |
| RV |
| • |
17.10.2006 18:07:58
Práce doma + v kanceláři, uplatnění pro vaše PC. Solidní jednání a příjmy. naše stránky těšíme se na vás :-)))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.