Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ja a zase ja | 8089 |
|
|
8.10.2006 9:14:16
Severko díky za přání!
Asi 3 fotečky mám v albíku. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
7.10.2006 18:27:21
Jéééé, no jo, Sofinka už je tříročáček! Tak to přejeme všechno všecičko nejlepší!!! A nemáš aktuální fotečku?
|
| Ja a zase ja | 8089 |
|
|
7.10.2006 17:33:44
Pravdu díš Severko,Sofie už je tříročák,zrovna dneska.Předevčírem pro změnu slavil ten nejstarší.Dárky u nás nejsou problém,každej má něco co ho zajímá.
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
7.10.2006 0:16:58
Ahojký!
No jo, oni ti naši prckové už budou tříročáci, to je děs, jak to letí. Měsíc nato bude Nelince rok, no pak vánoce... Moc tipů na dárky nemám, protože doma už máme tolik hraček, že nevím, co, aby to nebyla nějaká ptákovina. Oblečení a knížky to vždycky jistí :o). Lence chci nějaké puzzle, nejlíp dřevěné, ona je docela ničitel a papírové by asi hned pozohýbala... Pak se chci podívat po nějaké té magnetické knížce, viděla jsem ve výloze takovou velikou s holčičkou a vyměňovacím oblečením. Vloni dostala k vánocům jednoduchou na učení barev, sice půlka magnetů už není (teda asi bude pod gaučem...), ale mělo to úspěch. Jo Jani, neříkej, že jsi letos vynechala veletrh??? :oDD Jo, viděla jsem tam od firmy Bonaparte maxi puzzle na zem, to by taky nebylo špatné. |
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
5.10.2006 17:31:51
ahojky.
Tady se udělalo najednou škaredě až se mi chce z toho spát. Jani, já měla obavu ze školky už u Adélky. Ta bez maminky ani ranu a to platí celkem do dneška. Zvládá akorát pobyt u babiček, ale jinak je s ní problém. No a školku jsme zvládly perfektně. Stejně tak se Simonkou. Tam se obě těší, teď mě ukecaly i na spaní a když pro ně přijdu, nechcou domů. Možná je to taky tím, že jsme na vesnici a je tu jen jedna třída a všechny děti se znají i mimo školku, včetně učitelek. Tak jim to není cizí. Ve městě bysme možná musely zvykat víc. Narozeniny těch našich dětiček se blíží a nad dárkem taky přemýšlíme. Dort už je vymyšlený. Kamoška cukrářka mi peče každý rok, tak letos jsem ji ukecala na muchomůrku. Chvíli prskala, ale ukecat se dala. No a sholkama mám dobrý to, že uznávají dárky jako oblečení. To je u nás nejvděčnější. Jsou to parádnice. Někdy říkám lepší živit než šatit. |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
4.10.2006 22:02:47
Ahojky všichni!
Mno, koukám, že už tady moc lidí není:-( Koukejte se všechny ozvat, ať víme jak se kdo máte!! Mě pořád zlobí ten počítač, jak něco napíšu, tak se zasekne a nastartuje zase až druhý den:-( Včera mi to brácha trochu opravil, ale bude prý muset udělat úplnou čistku, tak snad to pak už bude dobrý. Včera tady byla taková kosa, že na mě hned padly podzimní chmury, naštěstí dneska zase vykouklo sluníčko a hned je to lepší. Já nevím jak zase přežiju zimu, ach jo... Skvělý, že se dětičkám ve školce líbí, já jsem asi nakonec ráda, že Julku nevzali, nevím jak by to zvládala, je to takovej mamánek, myslím, že za rok by to mohlo být lepší. Se Severkou jsme si skvěle užily minulý víkend, byly jsme na Božím daru, dětičky se rychle zkamarádily, až jsem se divila, protože ty moje jsou takové stydlivky. Fotky mám také ještě ve foťáku, ještě jsem neprobrala ani ty z dovolené:-( Asi holt za dlouhých zimních večerů:-))) Dneska jsem koupila Julce svíčku "trojku" na narozeninový dort a je mi z toho strašně smutno, že už je tak velká:-( A když už jsme u toho, nějak nevím co té mé prďolce koupit.... Co budete kupovat? Máte už nějaký nápad? Navíc jsou pak za chvíli vánoce, tak co ještě pod stromeček? Sem s tipy!! |
| VR |
| • |
2.10.2006 13:29:27
Dobrý den, poradim jak trvale snizit vahu a vytvarovat postavu, pokud Vás toto zajímá můžete se podívat na naše stránky. Rádi Vás přivítáme :-)) www.vyziva.unas.cz
|
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
2.10.2006 10:06:36
omyl, Pája je jinde.
|
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
2.10.2006 10:05:27
Luki, na pouti jsme byli. Holky byly z Michala unešený. Byli jsme v Černé Hoře už před dvěma lety s Adélkou a to se ji Michal líbil taky. Na Dádě jsme ještě nebyli, ale na Majdě a Michalovi jsme byli i v kině v Blansku. Letos viděla poprvé Michala i Simča, tak byla nadšená.
Když jsme byli na Majdě v Blansku, tak jsem zaslechla kritiku od rodičů. S kamoškou jsme si ale pak říkaly, ža bylo vidětm že se to dětem líbí a že je to přece pro ně. Jinak zdravím Páju s Filípkem a doufám, že se zase brzy uvidíme. |
| Lukina | 11228 |
|
|
1.10.2006 22:37:53
Ivko, byli jste na pouti? Barče se Michal ze školky moc líbí. My byli naposledy minulý týden v Litoměřicích na vinobraní a vystupovala tam Dáda i Majda. Dáda (podle mě) nic moc. Připadá mi moc umělá. Ale Majda se mi i Barče líbila. Barča teď říká, že Dáda tancovala jak prdlá - no nevim kde to vzala.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.