| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 6145  [Dalších 5745 >>]
Lukina 11228
1.10.2006 22:35:04
Sev, my byli na veletrhu v sobotu. A pak jsme také donakupovali v Letňanech. :-)))

Veletrh se mi moc líbil. Nic moc jsme sice nekupovali, ale mám spoustu prospektů a nápadů co koupit k vánocům. Takže teď budu po večerech brouzdat po internetových hračkářstvích.
V Letňanech jsem Barče akorát koupila vyteplené kalhoty. Víc jsem toho nestihla, protože taťku už to nakupování nebavilo.

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
30.9.2006 13:28:05
Tak jsme byli včera na veletrhu, letos to bylo nějaké lepčejší, ten sortiment :o). Akorát lidí šílených, ale k večer už se to začalo vyprazdňovat. Lenka dostala záchvat řvaní, řekla bych z přemíry zážitků. Tak ji taťka vzal do auta. Péťu jsem posadila ke skládání mozaiky, že si v klidu oběhnu nakoupit dárečky. No a kdo se to ke mně nehlásí, Alík! Muselo to vypadat komicky, když se mě ptala, jestli se neznáme a já na ni civěla, v hlavě mi to šrotovalo a došla jsem k závěru, že si mě ta paní asi s někým plete. Jenomže pak jsem mrkla na dětičky okolo a bylo mi jasno!! Ty jsem poznala na stopro. Bylo to super překvapení. Anička už je tááák velká, a roztomilá, pochodovala tam už skoro sama.

Koupila jsem dětem balónek s heliem. No taťka ho u auta zabavil a vdechoval to helium a mluvil změněným hlasem. Dětičky se řezaly na půl parkoviště :oDDDD.

Neli byla docela statečná, na to, že má rýmu jako trám se na celodenním maratónu držela. Nákupy jsme pak dorazili v obch. centru v Letňanech, potřebovala jsem něco podzimního dětem. Večer jsem padla vyšťavená jak citrón. A peněženka je na tom podobně :oDDD.

Venku je krásně, tak zase razíme ven, září se opravdu povedlo, furt jsme v kraťasech, docela lituju pracující maminy. TAk užívejte, užívejte, zima bude zase dlouhá. Už teď to brzké stmívání je takové nepříjemné.
Ivka a holky 17840
27.9.2006 20:43:11
V sobotu se chystáme do Černé Hory na pivní pouť. Holky se už nemůžou dočkat, má tam vystupovat Michal ze školky.
Jinak střecha se odkládá, budeme ji dělat za měsíc. Aspoň bude čas všechno nachystat a vyklidit. Vyklízeli jsme snad stoletý věci z půdy a to je katastrofa. Tchán je ten typ člověka, co furt něco schraňuje, "a to se může hodit".
27.9.2006 10:54:03
Ahoj Luki, my jezdíme každý rok, je to tam super. Nakoupit se samozřejmě dá (velké peníze s sebou!), akorát letos už teda fakt nevím, jak to před dětičkama utajíme (dárky k vánocům) :oDDD.
Lukina 11228
27.9.2006 10:37:52
Počasí je opravdu nádherné (i když dnes je zrovna pod mrakem - ale teplo)

Barče se ve školce líbí. Má svoji oblíbenou paní učitelku. Zatím ji beru po obědě domů, ale už se mne ptala, kdy tam bude spát. V pondělí se fotí. Tak jsem na to zvědavá.

O víkendu se poprvé chystáme do Prahy na veletrh hraček. Jezdíte tam někdo? Dají se tam koupit hračky, nebo to je jen výstava?
26.9.2006 8:23:35
Ahojky!

Tak nám to září nádherně vyšlo s počasíčkem, co? Jsme furt venku, je tak akorát, žádné vedro, paráda.

O víkendu jsme s Janou konečně spáchaly náš dloooouho plánovaný srazík, takže jsme se s dětičkama sjeli v Božím Daru, no myslím, že to bylo boží! :o) Děti se vyřádily, a mají spoustu zážitků, aspoň ty moje furt vyprávějí tatínkovi co všechno zažily. A hlavně moc nezlobily. No já byla taky vrchovatě spokojená. Jenom tam hodně fučelo, kupodivu jsme to nikdo žádným nachlazením neodnesl.

Doma přes týden honička, škola, kroužky, atd. Nesednu si ani na minutku. Lenka už se těší do školky, i když teď má trochu zmatek - škola, školka. Ale včera jsme šli kolem školky, tak se hned vzpamatovala a hlásila, že tady bude chodit, až jí budou 3. Pusu nezavřou oba dva, Neli už taky pomalu začíná hulákat a dožadovat se pozornosti, takže si myslím, že bude stejně ukecaná jako starší sourozenci už jenom z té podstaty, že je nejmladší a bude si chtít taky vydobýt místo na v naší pozornosti. Někdy je to cvokhaus :oDDDD.

Nesbíráte někdo samolepky Kidiboo? Nějaké nám chybí, něco máme navíc a nedaří se nám to směnit.

Jo a fotky, tak ty jsou ještě ve foťáku. Pak dám vědět.
Ivka a holky 17840
22.9.2006 20:36:48
tak je ze mě dneska slaměná vdova. Chlap si odjel na akci, holky spí a já koukám do počítače. Budu taky muset někam vyrazit. Nechám holky tatínkovi a tradáá. No ještě uvidíme, někdy. Teď je to blbý. Spravujeme barák, tak je dost práce na stavbě. Chlap jde z práce do práce.
Kdepak jste všechny? Co školka? Jak to zvládají dětičky? U nás je pohoda. Simonka konečně přestala vyvádět, když vedem Adélku do školky. Snažím se za děcakama chodit aspoň na hřiště. Ještě máme v září jeden den, tak půjde v úterý nebo v pátek příští týden.
Ivka a holky 17840
18.9.2006 14:42:38
Tak jsme dnes opět plakaly. Všechny děti, který ve školce plačou, tak tam nechcou být, jen my chodíme s plačem, že tam chceme. Tak to je ale zase dobrá varianta. Příští rok bude asi horší, když tam nebude Adélka.
O víkendu jsme byli na oslavě narozenin. synovec měl rok, tak jsme se všichni sešli. Slavíme pořád narozeniny všech dětí. Bereme to jako důvod, abysme se mohli všichni dohormady potkat.
Dneska nám přišla pozvánka do Černé Hory. 30.9 tam bude Pivní pouť. Koukala jsem, že mají hodně nabitý program. Pro nás bude ale nejdůležitější stihnout Michala ze školky. Doufám, že vyjde počasí.
Jinak chodíme do lesa na hříbky. Roste jich docela dost, jen jsme včera koukali, jak jsou vysušený. Holky je sice rády sbírají, ale jíst je moc nechtějí. Tak budu myslím zamražovat a rozdávat, jinka je sami nespotřebujeme. Včera jsem ale dělala smažený růžovky, tak si pochutnávaly.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
17.9.2006 20:30:26
Omlouvám se, že nějak nepíšu. Nestíhala jsem. Lítání po doktorech, pak povenku atd....
Starosti doma s babičkou a tak, je toho moc.

Za pár hodin, frčíme na letiště a letíme na dovču.

Přeju všem prvňáčkům hodně úspěchů ve škole a ať mají hodnou paní učitelku a spolužáky. Školkařům taky ať se ve školičce líbí a co nejmíň slziček.

Opatrujte se. Omlouvám se, že nějak nereaguju....snad to pak doženu.

Janna + 2 berušky 22270
16.9.2006 19:46:02
tak mi to nedalo a nakoukla jsem Li do alba, jestli se nepletu a je tam přesně stejnej záběr jako byl v telce :o) tak jste to byli určitě vy. To jsem dobrá, co, v životě jsem vás neviděla :o)

takže jen krátce, máme se fajn, zbytek rodiny je právě ve vaně. Jen (jak správně namítala Jitul ;o)) je to trošku hektičtější, školka a tak a to nám ještě v říjnu přibudou ty kroužky...

Alíku, díky za ty odkazy, pročítala jsem to, ale nic nového mi to neřeklo :o) já přesně vím, co bych měla,co bych neměla, co dělám blbě a tak, ale jsem trošku netrpělivý člověk :oP a to právě musím vypilovat, nevydržím dlouho vysvětlovat a tak.

no, jdu vytáhnout tu nejmenší a postupně je narvat do postele, abych mohla jít v klidu vyjídat ledničku :o) - moje v současné době největší úchylka :oD
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 6145  [Dalších 5745 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.