| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1010] Názory 10111020 z 44179  [Dalších 43159 >>]
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
18.12.2014 22:22:33
Já jsem kouŕila 4 roky cca od 17 do 21 let. A jsem strašně ráda, že jsem toho nechala. Vždycky, když vidim nějaké kuřáky, tak je mi jich líto. Je to hrozná úleva, jako kdyby člověk nosil na hlavě balvan, a odhodil ho. A teď pozoruju ty ostatní lidi, co ho na hlavě maj a neviděj to. Nebo viděj a tvářej se, že jim to nevadí. A řikám si, proč ho proboha nesundaj.. Závislost je fakt hrozná věc. S dětma o tom často mluvim, ale mám strach, že až přijde parta, budu moct akorát koukat a doufat.

Jinak já dnes dala v práci výpověď. Holky, to je úleva. Peníze sice dobrý, ale to neni všechno. Už mě to tam všechno fakt štvalo, lidi, práce, prostředí, stále sešněrovanější nesmyslné procesy, které nám akorát házej klacky pod nohy, hromada povinností ale minimální pravomoci, šéf, co se nestará, do toho zeštíhlování a vyhazovy, ale přitom navyšování rozsahu projektů, práce bez uznání, bez perspektivy néjakého rozvoje nebo postupu, permanentní stres, pracovní vytížení na hranici fyzické realizovatelnosti, prostě totální demotivace.. už toho bylo dost. A navíc přišla nabídka snů, tak jsem neváhala. Budu v bance ještě do konce února a pak pápá. ~3~ A je to fakt super pocit, ukázat jim záda. ~j~
BERBER+A+L+V 7963
17.12.2014 9:06:01
Dárky.. nějaké drobnosti mám, naštěstí... ale jinak ani financ, ani myšlenky, natožpak čas..

A pečení?? Ha..ha... něco málo máme, když měla Ančí řed.volno byla pod Smrkem a pekly s babičkou.. to teď nosí na besídky a podobně.. včera chlap dělal vanilk.rohlíčky, ale nějak se mu rozpady - výborné, ale ultra křehké...

Já jsem ve zkušebce, takže volno nehrozí, chlap si bere dovču od pátka. Bude hlídat děti, a možná něco upatlaj...

O víkendu chci trochu poklidit, je to širokodaleko jedinej volnej... a ještě bych měla zdolat Monte-žehlo, ale nechce se mi do toho..
MajdulkaF 11941
17.12.2014 8:31:51
Berber, já to vyzkoušela až na vejšce - ale ani jsem nešlukovala, jen mi přišlo strašně "cool" sedět tam na kolejích s tím cigárem. No, blbka no ~t~ ~f~

Klukům taky kouř vadí, snažíme se chodit jen do nekuřáckých restaurací apod., ale těžko říct - v pubertě se můžou dostat do nějaké party a celá Tvoje výchova půjde do kytek...

Jak jste na tom s dárkama? Pořád nemám všechno. Dneska odpoledne snad už... ~o~
BERBER+A+L+V 7963
17.12.2014 6:09:18
Jj, taky "spoléhám"(?) na nekuřácké prostředí i fakt, že dětem kouř vadí, jsou vedeny k tomu, že to není správné, zdravé.. prostě je jim to cizí... ~d~

Ale pamatuji si, že asi jako 8-10letá jsem to taky chtěla vyzkoušet. Určitá zvědavost. (Ale nikdy k tomu nedošlo!!)

Jitu, jestli to vidí u tebe, má k tomu blíž.~d~
MajdulkaF 11941
16.12.2014 8:33:33
Tý brďo... ~8~ My jsme nekuřácká rodina, nikdo v celém širokém příbuzenském okolí nekouří, ani nikdo z kamarádů. Takže tak nějak doufám, že tenhleten zlozvyk se nám vyhne...

15.12.2014 21:45:22
Kouření?? ~8~~a~~8~
jituše 40446
15.12.2014 21:42:35
Zdravím všechny,

ani jsem tentokrát nedočítala, tak nevím, co se probírá....

My se s Fílou chystáme na vánoce.... pečeme cukroví... nakupujeme dárky - prostě klasika.
Ještě jsem mu dokupovala nějaké police a regály do pokoje, tak už má konečně komplet zařízeno.

No, a u nás se řešilo kouření ~o~ . Nečekala jsem, že to přijde v necelých jedenácti letech. A kupodivu, ani kluci nekradli cigára mě...

Jinak si podával teď přihlášku do šesté třídy - výběrovka - chce informatiku a jako druhou si dal matematiku. Uvidíme. Koho vezmou se dozvíme až v květnu. Dokládá se pololetní vysvědčení, tak snad trochu mákne, aby neměl moc dvojek.

U nás jinak nic nového ~:-D . Stále studuji a doufám, že to na jaře dokončím (ale možná spíš až na podzim, nějak nestíhám... )
14.12.2014 18:03:15
Michalo, to je krásný! :-)~R^
[<<Předchozích 1010] Názory 10111020 z 44179  [Dalších 43159 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.