| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 44179  [Dalších 43129 >>]
MajdulkaF 11941
27.11.2014 10:47:51
Bóbo, my hrajeme to samé, co Vy :-) Teď ještě "Ticket to Ride", ale nejsem si jista, jestli to není něco jako Trans Amerika, jak píšeš.

Ještě hrajeme takovou hru - název samozřejmě nevím - je to krabička s kartičkami různých zemí, kde je x informací - textem i obrázky. Stopuje se čas a pak se háže kostkou a dostaneš otázku, co sis zapamatovala. To je taková hra, když není moc času.

A rádi máme i Labyrint - máme tu "cestovní" verzi, a to je fakt prima.

Mimochodem - třikrát týdně pracuju v Pardubicích, tak bychom mohly dát někdy kafe ~c~
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
26.11.2014 21:59:45
Jarko, tak hlavní je, že to dobře dopadlo, ale věřím, že to musel být "záhul" pro celou rodinu~6~
26.11.2014 21:58:55
Majdulko, tak to si mě nepotěšila, také jsem se na něj chystala... no tak nic no. U nás si Kuba už stahuje knížky do čtečky sám, tak jemu nemůžu nic koupit neb už fakt nevím, co četl a co ne. Je to docela pilný čtenář. Na rozdíl od KLárky, té se do toho moc nechce... Podědili jsme nějaké knížky pro holky od neteře, tak materiálnu má dost, ale vidím, že se jí knížky moc neberou... Ona by pořád spíše něco vyráběla, tvořila...

Chci ještě nějakou hru pro všechny, ale nějak nemám nápad, hoďte sem tipy, na to, co se u vás osvědčilo~3~ U nás jede Scrabble, Ubongo, Carcassone, Trans Amerika, Zvířata, děti hrají Bang, ale tomu jsem já na chuť nepřišla, dobré je Double.

Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
26.11.2014 20:05:26
Jarko, přesně ... chtěla sem psa, co se hodí na ves a k nám :-)))
prostě vořech s papírama :-))))))))

Chudák váš plyšák !! a co vlčák nemá pojistku ???? uf

topgal jj Jířa ho měl taky od první třídy .....
MajdulkaF 11941
26.11.2014 17:26:33
Tak jsem se dneska stavila v knihkupectví a ten Špaček (jak jsem o něm psala) se mi vůbec nelíbí. Jsou to v podstatě jen seznamy, co je špatně a co dobře. Takže jsem opět na začátku a hledám nějakou jinou knížku, co bych pořídila.

Tak když tak hoďte tipy :-)
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
26.11.2014 16:16:35
Michalo, ten strakáč se k Vám hodí - myslím jako k Vám do šumavské přírody :) a je pěkný !
A kdy si ho pořídíte ?

My jsme o našeho chlupatýho plyšáka málem přišli, pokousal ho vlčák, měla jsem perných 14 dnů, měl štěstí, že ho hned odoperovali u nás na veterině - dávala mi Dr. 20% na přežití, pak jsme ho vezli na kliniku do Prahy, tam byl na "JIPU" 24 hodin, brala jsem si ho do práce , aby si nekousal rány, vozila ho k místní veterinářce na kapačky .... no, bylo by za to malý ojetý auto :-) Ale už je v pohodě.

Ježíšek taky donese nový batoh do školy, Kája má ten od první třídy a před týdnem se tam vyrval zip a už chce nový, že prý je jediná ve třídě s tak starým batohem, ale fakt vydržel TOPGAL, nový bude taky TOPGAL, už jsme vybrali studentský :o)
26.11.2014 11:05:42
Ahoj holky, zase nakukuji~;)
Klárka si také vybrala nový batoh, pořizovali jsme ho v září, sice ten její Topgal byl pořád OK, ale prohlásila, že fakt by už chtěla do 5. třídy nový, vybrala si sama a já její přání respektovala, chtěla ROXY, naštěstí byl ve slevě.~z~

Jinak vánoce, Klárka chce peněženku k tomu batohu, kosmetický kufřík, pořád se s kámoškama fintí, pak chce stříbrný řetízek a čepici, takže přání vcelku skromná a splnitelná, tak jsem ráda~t~
Kuba by rád nový počítač, tak manža snad z práce sežene, a k tomu chce herní myš a předplatné ABC, klasika. Tak jsem spokojená, docela rozumná přání~6~

Já jsem teď nemocná, přepadla mě nějaká vizóza, tak jsem si dnes vzala volno a snažím se to vyležet. Příští týden potřebuji být v pořádku, tak se snažím. Klárka má příští neděli premiéru hry v divadle, jak chodí to divadelního kroužku, tak má celý týden zkoušky, v pátek chceme jet se ségrou do Drážďan na vánoční tírhy a nákupečky, tak by se mi vůbec nehodilo být nemocná.

Jinak u nás nic nového, děti občas zlobí a jsou na zabití, občas jsou miliónové... tak asi jako všude u vás~8~
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
25.11.2014 20:41:21
Petro jířa vyměnil tašku nedávno !!! a teď nosí tašku po bratrancovi :-)) ale ok ... novou nechce ....

Psa já chci česk strakatý pes, střední vtipnej, na ves akorát:-))
Asha,Kuba04Mára06,KáťaBára2/11 12545
25.11.2014 16:32:46
Ahoj
na www.kniha.cz je ještě dnes poštovné při objednání nad 500 zdarma a po zadání kódu je sleva 35 %, brala jsem taky Špačka a ještě něco :-)

Nového pejska teď neplánujeme, neni, kdo by ho aspoň trochu vychoval, neni čas :-( Takže pejsek v budoucnu jo, ale nejdřív, jak půjdou holky do školy. A taky jsme měli problém s hlídáním, vozili jsme ho do Ústí, tak to bylo finančně trošku náročnější :-( Děti to musí vydržet na morčátkách, máme dvě, v září jsme měli miminka, děti než šly do školy, tak viděly porod on-line :-) Jednu holčičku jsme si nechali, tak máme 2. A taky budem muset volit menší plemeno, tak do těch 12-14 kg, aby se mi vešlo pod nohy v autě :-) A nějak vyřešit hlídání tady u nás...

Vánoce - holky budou bláznit z trika s Peppinou, o ničem jiném nemluví + lego dortíky dohromady.
Kuba dostane nový batoh do školy, má ho slíbený pomalu dva roky, ale jeho taška furt držela... Před 3 týdny mu praskla, tak jsem to zašila :-D Přece si nenechám vzít dárek, žejo? Pak kluci dostanou nové povlečení s dinosaury a ty "miminovské" podědí holky. + knížku a nějakou hru pro celou rodinu.
Největší problém je Mára, sportovní věci má po Kubíkovi, hraček mi přijde až až.
U babičky dostanou auto na dálkové ovládání.

Mobil - mají oba plečky nokie ajsem ráda, aspoň jim to vydrží nabité. Kuba měl dostat levný dotykáč, ale ten doma leží něco jako ala tablet bez simky. Mají ve škole wifi free, tak nechci, aby měli do školy dotykáče a taky by to bylo furt vybitý, kdybych jim potřebovala volat.

Michala, chlumany
  • 
23.11.2014 21:24:32
http://eshop.knihydobrovsky.cz/eshop-dedecku-vypravej-etiketa-pro-kluky-a-holcicky-od-tri-let-cd-90223.html?gclid=CMWfyrHGkcICFcjHtAodqEsAkA

ta "vole" bude určitě pro starší "Univerzální rádce pro děti a mládež"
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 44179  [Dalších 43129 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.