Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Michala, chlumany |
| • |
23.11.2014 21:22:21
aha tak to jo
...máš pravdu možná na té naší je i napsáno pro jak steré děti to je .... tohle má dobrej název ![]() |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
23.11.2014 18:07:02
Michalo, on jich napsal víc. Jakou máte? Já jsem uvažovala o "Špaček v porcelánu aneb etiketa, vole". Což mi dle názvu přijde spíš pro starší. Ale jak říkám, v reálu jsem ji ještě neviděla.
|
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
23.11.2014 17:49:08
ty Majdulko špačka máme .... ale přijde mi to asi pro menší děti ...kdysi to dostal vojta ...
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
22.11.2014 20:17:49
U nás budou skromné vánoce. Z darů jsem se rozhodla pro penály. Anička už má jetej, Lenča sice druhým rokem, zachovalej, ale tak ho bude mít třeba do hudebky, nebo "na hraní"??
Zvažuju i koupi penálu pro Verunku, ikdyby náhodou nakonec došlo na odklad, tak se neztratí, co? Pak asi maličkosti typu ponožky, drogerka. Nevím. Zatím na to nemám ani moc myšlenky, natož peníze.... njn... naši se taky ještě neptali... Do toho má Lenča za 2 týdny narozeniny, to jsem vymyslela spacák, v létě byla na táboře, ve spacáku po mne, je letitej a novej by se hodil. Ani dostala tuším loni. Jen se musím domluvit s tátou, zda se podělí o zafinancování. Sice mám práci, ale výplata teda nebyla žádná sláva, takže zmizela jak pára nad hrncem.. uvidíme druhou.. ![]() |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
22.11.2014 16:05:23
Zdravím a Ashe přeji brzké uzdravení!!! Ašíka je mi líto
Plánujete nového pejska?Tipy k Vánocům - u nás je to jasné, oba kluci chtějí mobil. Hynek má starý krám (ještě textový siemens, skoro exponát do muzea) a Radim zatím žádný nemá. Takže to bude hlavní dárek. A pak už jen drobnosti - viděla jsem nějakou knížku pro děti od Špačka o etiketě (ale neměla jsem ji v ruce, plánuju zajít do knihkupectví). A taky chci koupit hru Timeline - vynálezy. To myslím bude fajn. |
|
|
22.11.2014 10:30:11
Ašík .. jj četla jsem to na FB .... a vzhledem k tomu, že Jirku už pár měsíců ukecávám na psa, tak mi to bylo líto, ikdyž sem Ašina viděla párkrát ..... je mi jasný, že je to člen rodiny ..... a Petro uvažujete o štěněti ???
Já si pamatuji jak na srazu u toho rybníka si sehnala kámošku s psama a kárkou, jak jsem to s Jířou zalomila do lesa )))))))Jířu chytly ryby, tak dostane asi nějakej prut a tak ...Majda chce tablet nebo mobil ... tak uvidíme a Vijta chce všechno ... když vidím ty krámy, co se tady válej, tak se mi nechce kupovat nic ))V práci docela masakr - sešlo se na konec roku dost věcí a akcí, co musíme udělat, ale josu tam i hezký věci - nepř. jezdíme po škokách s dílnama - technická, tvúrčí venkovní ....a to je takovej relax od PC a papírů ![]() Tak hezký předvánoční čas všem ..... |
| Asha,Kuba04Mára06,KáťaBára2/11 | 12545 |
|
|
21.11.2014 23:39:57
Ahoj Holky, jenom v rychlosti.
Mmch těch 25 let - to je fakt nářez!!! Za pár let holky jedem k tomu moři bez dětí, jak jsme si dělaly srandu... Operaci jsem přežila, jestli jsem měla pocit, že císař nic moc, tak měním názor, to byla brnkačka A jako odměna byly holky, v tomhle případě jsem zatím bez odměny, 6 týdnů bez zátěže, s pásem, těch 14 dní bylo fakt "chutných", teď jsem po 3 týdny, už docela funguju, ale pořád to dost bolí a nemohu používat svaly-břišní a celé břicho mám furt oteklé. Dneska jsem si lajzla teda už i řídit do města a zpět, nějak se to sešlo, že mě chlap nemohl odvézt. Minulou neděli jsme bohužel pohřbili Ashíka, i když jsme na to byli připravení, tak mě překvapilo, jak pes člověku změní život a myšlení. V úterý ráno venku ceďák a chlap mi říká, že první, co ho napadlo, když ten déšť slyšel, ten pes bude vypadat, až půjdem venčit. Včera holky nedojedly rýží, chtěla jsem to dát dojest psovi, z venku něco slyšim a poslouchám, jestli tam neštěká, na zahradě zahlédnu koutkem oka bílej kýbl, tak zaostřim, co tam ten pes zas vyvádí... 13 roků byl stále s námi. Nejlepší jsou holky, jak si neuvědomují/nechápou smrt. Je to takový tragikomický, co občas řeknou. Kuba v neděli dopo vykopal s manžou hrob - díra slušná a hluboká, po obědě jsme jeli já, chlap a kluci-chtěli!!! na veterinu na injekci a pak jsme ho pohřbili. Kluci brečeli, pak je to bralo v záchvatech další 2 dny a jak zas začla škola, tak už jakžtakž. Holky vůbec nebrečely. Ty řeší, že dušička šla do nebíčka a ne do peklíčka, co tam bude v tý zemi jíst, jestli žížaly, že má tu hlínu místo peřinky... Nj... Holky, prosím tipy na vánoce? Hlavně nějak nevím, co pro Kubu a Máru... Holkám stačí blbinky a hlavně asi zešílej z trika s Peppinou ![]() ![]() Díky, Pa. |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
19.11.2014 10:57:24
Kdo je tady vlastně nejmladší?? Dvojčátka od Ashi?? (3,5 roku?)
|
|
|
19.11.2014 10:22:48
Jarko antiko - jojo zrovna dnes děláme seminář s MUDr. Máslovou ..... krom jiného i antiko u "nezletilých" ... hmmm
|
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
19.11.2014 10:10:14
Jo, jo - letí to ... nějak stárneme
![]() Za chvíli půjdeme s holkama 2004 pro antikoncepci ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.