| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 44179  [Dalších 43079 >>]
BERBER+A+L+V 7963
25.10.2014 19:20:54
... dík.. nevím jestli je to na gratulaci, ale po půl roce jsem v podstatě byla ráda, že mne vůbec někde chtěli. Zatím se zaučuju, něco vypadá pohodově, něco hůř... teď jedu prac.víkend.. sice je to jen 5h, ale v kuse je to docela záhul, se nezastavíš... a do toho teda ještě ráno domácnost a pod... a do toho všeho volali manžela nečekaně z práce... takže jsem na rychlo zařizovala hlídání u našich.. slovy Majdulky - ještě, že je máme.. ~d~
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
25.10.2014 18:50:52
My dali děti na prázdniny k tchánovcům a sami dnes byli lovit stratokešky. Původně měla gondola jménem Dropion, která kešky vynesla do stratosféry, startovat v 10 ráno, ale měli opět jako loni pár hodin zpoždění. Přihlášeno bylo 10 tisíc hledačů, ale nakonec bych to tipla na max tisíc lidí na místě. My u první kešky/semínka obsadili pěkné 16. místo, ačkoli jsme v pohodovém tempu vyráželi až po dvou hodinách od startu Dropionu. Tohle semínko (viz fotka) bylo radiové, v době našeho příchodu leželo na poli obklopeno už pěkným hloučkem lidí a narozdíl od těch standardních GPSkových pěkně vřískalo, podobně jako Dropion na druhé fotce. V pozadí je vidět polní silničku obleženou kačerskými auty. Byl to opět netradiční zážitek, vidět stovky lidí pobíhat po polích. Jen pak vyčistit ty zabahněné boty dalo všem docela zabrat. :) Jo kdyby se někdo nudil, tak jedna ještě stále chybí. ~;)~:-D

Tady je online reportáž na iDnesu, kde na jedné fotce můžete vidět i mou kulatou maličkost (v zelené bundě). ~;)
MajdulkaF 11941
25.10.2014 8:45:18
moc gratuluji k nové práci!!!
MajdulkaF 11941
25.10.2014 8:44:55
U nás je volno celý týden ~8~ V po budou u babi a dědy, út doma a zbytek týdne zase u babi a dědy. Ještě že je máme!
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
24.10.2014 22:48:27
my jedeme neděle+pondělí do Jihlavy a ve středu jdu pomoct na dobročinný bazar
Pavla D a T 24130
24.10.2014 21:18:15
Hezký večer.

Berber - gratuluji k práci. Taky asi budu brzy hledat. Naše oddělení bude končit (respektive se přesune do jiných menších měst, kde mohou dát nižší plat a je menší nájem za kanceláře). Nabídli mi práci ve vedlejším oddělení, ale tam to je také otázka času.
Dovolenou o prázdninách mít nebudu, takže toho moc podnikat nebudeme. Na štěstí teda budu pracovat z domova, takže hlídání řešit nemusíme.
BERBER+A+L+V 7963
24.10.2014 19:31:40
... co podnikáte??

Já jsem po půl roce bez práce konečně od 3.10. nastoupila, takže já mám o zábavu postaráno = teď pracovní víkend, a pak v týdnu odpolední, takže nebudu podnikat asi nic..

Tchýně pozvala Aničku k sobě, by tam i sama dojela vlakem, ale já mám pochybnosti, zda by se tam nenudila, máme zkušenost z léta. A tchán třeba špatně snáší, když je někde zalezlá a čte si ... (ggrrr, uff.. to může být i doma, že? Tady se na její nenápadnost nikdo zlobit nebude)...

Manžel si dobrovolně vzal dovolenou (měla jsem v záloze naše), ale vypadá to, že spíš bude dohánět resty kolem domu, a další práce.... takže bude s dětmi jako by s nimi nebyl...

No, uvidíme... ~d~
MajdulkaF 11941
21.10.2014 10:03:00
U nás je to podobné jako u Bob: chtěla jsem, aby měli jeden pohybový kroužek a AJ. Nakonec to vyšlo dobře. Hynek má v pondělí Aj a ve středu lezeckou stěnu, Radim v úterý skauty, ve středu Aj a ve čtvrtek basket. Teď mi ještě psal mail učitel z loňska, jestli přece jen Hynek nechce pokračovat v šachovém kroužku (prý udělal velký pokrok a je škoda, že to zabalil), tak se ho snažím přesvědčit :-)

Jinak u nás nic nového, škola zatím O.K. Úkoly si dělají sami odpoledne bez naší pomoci, občas chtějí i vyzkoušet z látky, ze které další den píšou. Takže u nás zatím žádné ofuky ohledně školy (kromě čtenářského deníku, to tedy nesnáší oba dva).
bob, Ondra 11615
21.10.2014 0:26:05
nešlo to odeslat a pak je to tu 2x, tak pardon
bob, Ondra 11615
21.10.2014 0:17:57
Tak u nás letos kroužky celkem vyšly, i když jsem si představovala víc sportu njn. Má nařízeno 1 sport a AJ a zbytek si může vybrat sám.
Takže v pondělí má volejbal (vybral si sám a moc ho to baví) pak přechází na PC (tvorba www stránek), v úterý je paradoxně nejnáročnější den, nemá kroužek, ale setkáváme se pravidelně s pár maminama, takže se to protáhne min do 20hod, st chodí na deskové hry - to jsem mu podšoupla na zimu, aby neseděl doma a dost ho to baví, mají prý fajn učitele, pokaždé hráli jinou hru, dokonce si za svoje prachy koupil novou deskovku domů! Čt jsem domluvila rodilého mluvčího na AJ, chodí celkem 4 děti, aby to vyšlo lépe finančně a myslím, že spokojenost a pak zase letí na PC něco o grafice a designu a pátek má volný. Původně jsem myslela, že se to víc rozloží na jednotlivé dny, ale bohužel to vyšlo na pondělky a čtvrtky dva kroužky, ale dává to dobře. Hlavně ho to všechno baví (zatím) :-)
A že to leze do peněz mi ani nemluvte, dávala jsem přes 6tis na pololetí. Nástroj je u nás pasé, kdyby chtěl tak ano, ale já na nic neumím, tak ho nehodlám nutit.

No a hlavně bych měla začít chodit já pravidelně sportovat, už je to fakt síla ~Rv~q~

Katy tak to gratuluji k dalšímu úspěšnému projektu a když ti přidali a dali projekt na xy let, tak to tam asi jen tak končit nebudeš, jak jsi ještě "nedávno" říkala, že kdo ví, co bude po projektu :-)

Michalo u nás jsou taky scény a to snad ohledně každého učení. Když po něm nechci školu tak je naprosto v pohodě, v momentě, kdy zmíním úkoly pomalu umírá.
Dneska se doslova přežral, jak se snažil oddálit úkol z AJ a pak to měl za 5min vysmátý. Mají učitelku z druhého stupně, která nevyžaduje podpisy atd, takže měl tendence, že prý si to udělá sám ve škole před hodinou! To jistě ~o~
Pak mají prý nějakou zlou/přísnou na informatiku, tam prý si už nic nedovolí, protože dostal hned při první hodině sprda a výhružku ředitelskou dudkou, a prý si jen rovnou zkoušel co učitelka říkala (což mohlo být úplně jinak, ale budeme mu věřit) No tak si snad minule trochu šplhnul, když použil v excelu, co jsem ho naučila v tabulkách :-)

No a to je tak v kostce od nás. S přítelem v pohodě, ty společné víkendy mě dobíjí na další dny, je to prostě pohodička.
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 44179  [Dalších 43079 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.