| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 44179  [Dalších 42989 >>]
bob, Ondra 11615
30.8.2014 20:52:06
jj s tou "původní" :-) No po 4 letech chození... mě je to jedno, už jsem to čekala.
BERBER+A+L+V 7963
30.8.2014 9:33:01
Bob, znovu oženil?? Ale to ne s tou tamtou, nebo?
No, pěkně(?) se to vyvíjí.. ~4~
bob, Ondra 11615
30.8.2014 1:01:16
Ahoj holky, nějak mi blbnul noťas a nějak nebyl po večerech čas, tak jsem to ani nezapínala...

Prázdniny utekly jako voda, přes týden v práci, víkendy v tahu, takže doma vše stojí a to bylo plánů jak vše protřídím, uklidím... :-) ale raději se věnuji jiným aktivitám, než uklízení ~t~
Dnes jsem tu úplně sama, přítel na pánské jízdě a Ondra přijede z prázdnin až zítra. Letos to měl podobné jako loni. S tátou na dovče, u našich, tábor, aqua tábor, u našich. Defacto měl letos o měsíc delší prázdniny protože začátkem června byli na šk. v přírodě a pak jsme byli u moře a šel akorát poslední týden do školy. O to to bude horší až to zase začne, vůbec se netěší, přijde mi, že má poslední dobou ke škole spíš odpor, budu to muset nějak pořešit.

Kámoška mi doporučila http://www.basic.cz/ sama ještě nemá školní děti, ale její kámošky to zkoušely a prý spokojenost. Příští středu tam jdu na nějaké seznámení, co to vůbec je, tak uvidím. Třeba by ho to nějak nakoplo a tu školu vzal "na milost".

Jinak pubertálí výjevy máme taky, hlavně před kamarády, jinak to ještě jde. Teda pokud se neřeší škola, to je nepříčetný, pokud je o ostatní, tak je zase zlatý.
Až přijede z prázdnin, tak to bude peklo, vždycky přijede naprosto rozjivený a drzý jak opice.
Ale musím říct, že na Domču od Katy fakt nemá, s tou to tříská naprosto neuvěřitelně :-)~6~

Se srazíkem počítám, napište, co mám dovézt, upéct nebo tak..
Akorát ještě nevím jak teď budeme mít na víkendy Ondru, ex se znovu oženil a chce jet na svatební cestu, což netuším kdy, tak nevím, jestli nebudu muset přijet na sraz taky s Ondrou. Snad bude trochu počasí aby děti mohly být venku, to bude v pohodě, když bude hnusně tak potěš to budeme muset něco vymyslet, ať Katy nezboří barák!
Kdyby jim Dali dával ditktáty, tak by byli určitě hodní ~t~
ˇ
Dočetla jsem zpět, ale nebudu na vše reagovat, jen Jitu popřeji vše nej do nové etapy života ~;((

S Dádou a další bývalou kolegyní jsme si byli ve čt večer sednout na víno ~v~ bylo to moc fajn, akorát já teda nedopadla moc dobře, po dlouhé době mi bylo zle jak psovi :-© a ráno jsem nebyla schopná dojít na osmou do práce! Jsem se připlazila před 10hod, takže myslím, že na srazíku toho fakt moc nevypiju :-)

Jinak pohoda, jsem spokojená, prázdniny jsou pro mě supr čas, krom práce nic neřeším, Ondra střídavě doma a pryč, mám fůru času pro sebe a užívám si to. Nám teda hlídací rodiče, kde je vždy 3 týdny, ale zbytek řešíme tábory a pohoda.
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
29.8.2014 22:57:26
Ivču zkusím chytnou na FB nebo Berda neví o ní něco?
29.8.2014 22:56:56
Katy kd yplánuješ začátek? Odpo ? .... vím, že si to psala ... ale takhle je to rychlejší ... já pojedu z Lednice .... tak dopo budu doma ... k Vám je to cca 1,5 hodiny .... tak odpo to zvládnu ... z Moravy neřídím :-)

Jířa vytáhl v garáži masku, o měl v roce na karneval, co sem šila já !!!! overal kočka ... normálně se do toho ještě navlíknul !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))))
až mě to dojalo, jakou sem měl a před 10 lety tvořivou :-)) njn
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
29.8.2014 21:54:53
Jasně. Když to neni přes noc, tak to neni problém, ne? :-)
Teď se ozvala Vera, že by se taky stavila.

Ještě mi vrtá hlavou Ivča a Bóba. Bóba tu něco psala, ne? Jenže nevim, jestli psala že přijede nebo že nepřijede.. ~d~
Berda-Berda 12477
29.8.2014 21:48:36
Caute a diky za aktivitu :-)
Muzu take prijet s detma? Honza bude na sluzebce a hlidani spis mit nebudu....
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
29.8.2014 21:44:06
Michalo jasně, no problem, počítám s tím, že přespíte. Neboj, i postele jsou. ~;)

Zuzkabe nemá hlídání, tak jí taky lanařim, ať přijede s dětma. :-) Teď psala Macina, že přijede taky se Šimonem. Teres asi nepřijede, prý mají závody. ~d~

Nemáte někdo kontakt na Sensi? Na mail neodpovídá, telefon nedostupný. ~d~

Berber, hoď děti pod Smrk a přijechej!
29.8.2014 21:03:52
katy ono to alzu nepoloží :-))))

já se 13/9 vracím ráno z moravy ... tak to bude ještě zajímavé .... Jirka hraje, tak nevím, co s dětma, ale sraz jsem slíbila, tak dorazím !!!! v horším případě i s dětma !!!!! .... Katy - šlo by případně u tebe přespat ? klidně na zemi, spacáky vezmu :-)

jsem ráda, že je pátek .... potřebuji se vyspat a od pondělí to bude zajímavé - novinyk v práci, škola, kroužky .... uf
BERBER+A+L+V 7963
29.8.2014 18:09:02
Katy, při troše dobrý vůle, nebudou řešit co a jak a proč, a když už to jednou takhle uznali, tak to nechaj bejt.. ~d~~b~
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 44179  [Dalších 42989 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.