| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 44179  [Dalších 42979 >>]
BERBER+A+L+V 7963
29.8.2014 18:08:05
CO ZuzkaBe? ~5~
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
29.8.2014 9:48:27
Ahoj holky,

tak termín jubilejního 10. srazu Březňátek vychází většině na sobotu 13.9. Přihlášené jsou:
Katy
Michala
rovekla
Dáda
Bob
Asha
Berda

LOLKA, Lucka a Verča, Zdenda v tento termín myslim nemohly. Změnilo se něco? Berber se omluvila. Majdulka něco psala, ale nevim přesně už..? Nemá někdo aktuální kontakt na Sensi?
Co ostatní? Přidá se ještě někdo? Aspoň třeba stavit se na hoďku dvě? :)

Mějte se krásně a budem se těšit!

Katy (dříve Kaacza) & Michala
29.8.2014 9:46:48
Jo, Berdo, nechala jsem ho den vyschnout a zapla, ale blbnul. Tak jsem ho zase vypla, několik hodin střídavě fénovala a za další den zapla, a všechno běželo super, akorát se každé 2 sekundy sám zapínal a vypínal. ~o~ Tak ho manža včera odvezl do Alzy zkusit reklamaci, chlápek to prý pochopil jako že to dělá od začátku a vyměnil ho za novej! ~b~ Akorát mám trochu strach, že až zjistí, že tam byla voda, tak nám ho naúčtujou a ještě tu opravu. ~d~
Berda-Berda 12477
27.8.2014 8:03:09
Katy, nezapinat!!!! Nechat vyschnout.... to je teda pech ~:(
Ale zase utoky na mobily jsou porad jeste lepsi nez utoky na vlastni osobu.... ja na jare... tyden nove bryle, jsem zakopla a rozbila si cumak vcetne tech bryle, mesic na to jsem zas narazila do stromu. Honza dva tydny nove auto a vyplavil mu ho lokalni privalovy dest a behem dovolene mu nekdo zas ukradl svetla.... uz jsme si rikali, ze po nas asi nekdo jde ~o~
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
26.8.2014 22:53:01
ty a proč si bereš mobil na WC ????????????????????????????????? :-)))))))))))))

katy kolik je lidí na sraz ???? díky
26.8.2014 22:12:47
Já mám fakt nějaký pitomý období. Myslim, źe jsem tu psala, jak jsem nedávno utopila mobil v Orlíku.. Tak včera jsem od manži dostala ten samej fungl novej a dneska mi spadl do záchoda! ~q~~n~ Asi jsem nějaká uřknutá či co.. ~n~
Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 65974
25.8.2014 10:45:55
Holky, musím říct, že nejhorší období s Verčou jsme měla cca od 9 - 12 let, pak se to nějak zlomilo, jasně že má občas pubertální výlev ale já se ztáhnu a skoro vždy pak přijde a omluví se, že to asi přehnala... zjistila jsem, že když za mnou přijde a chce si popovídat tak vše jde stranou, prostě se ji věnuji, když za ni přijdu já tak mám pocit že ji otravuju... no trvalo mi než jsem na to přišla... už mi stačí když přijdu z práce pozdrav, a když má náladu tak přijde pak sama a povídá, už z ní informace netahám.... teď vybíráme šaty do tanečních~t~, začínáme na konci září~z~... bych asi měla začít i s výběrem já, my bylo řečeno že to co mám doma je nepoužitelný~t~

Klárka je teď drzá taky, zkouší hranice kam až může, hlavně před kamarády když přijdou tak se předvádí. Zafunguje když ji před kamarádkou řeknu že se takhle normálně nechová a že tedy kamarádky k nám nebudou chodit a jezdit s námi na chatu....Televize, tablet, počítač ji absolutně nebaví (teda jen když něco hledá levnýho~t~ pro Petra - kde co koupí), takže zakazovat toto je úplně zbytečný, ale kamarádi na ni teda platí......

Taky si myslím, že ty mladší dřív napodobují chování straších sourozenců... myslím Dádo, že toto má i Vojta odkoukaný od bráchy...~a~

BERBER+A+L+V 7963
25.8.2014 10:40:03
O kose mi ani nemluv, pořád musím myslet na ty moje "jihočeský" děti..
Njn, tak se nevykoupou, věřím, že si to i tak užijí.. dle mých předpokladů v jednom kuse venku~R^ .. moc jim to přeju, proč ČEKAT na školní rok, lepší užívat si do poslední chvíle, ne?!

Verunka je dnes už ve školce, spokojená~R^

Vše nej Radimovi, a ostatním oslavencům? (Včera? před pár dny?)~x~

Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
24.8.2014 22:26:06
ahoj všem !!! u nás kosa až hrůza :-///
ve čt jsme byli na dudáckým festivalu ve Strakonicích ... v sobotu v práci na setkání účastníků našich projektů .... a dnes zase dudáci :-)

před námi poslední týden prázdnin ... no prázdniny byly fajn, ale počasí nic moc :-// njn ...

první půlka září bude mazec - v práci spouštíme nové věci, do toho sladit školu, kroužky, hudebky ... uf ....

tak si užijte poslední týden ahooj všem !!!!!!!

Katy kolik máme na 13/9 účastníků?

Dáda + Vojta 6.3.04 13524
24.8.2014 0:20:45
máme ATB, zánět průdušek, příšerný kašel, v pondělí budou ještě výsledky krve a všech výtěrů, snažila se ho proklepnout před cestou

u nás musím říct "zákaz všech elektronických přístrojů" protože, když to začnu jmenovat, na něco zapomenu. Po velkých dětech mu zůstalo PSPčko, Nintendo (jen malé do ruky), Playstation, noťas a on sám má dva telefony, tablet, Nintendo Wii a já vždycky na něco zapomenu a pak mi řekl, že tohle jsem neřekla ~t~. Ale ono mu to stejně nevadí, jde si do pokojíčku a hraje si s legem a má nás na háku.
Pokud porovnám pubertu svých 3 dětí
Domča od 6tř. drzá (a pokud by bydlela u nás tak bychom se hádaly. Ona má pocit, že má mamahotel) jinak vůbec žádný problém
Luky, pohodář, občas poznámka za vyrušování ve škole, svůj svět- svůj život do 15. Jak šel na učňák, tak začaly ty problémy - však víte. Co skončil je zas ve svých kolejích - svůj život. Bydlí jinde, občas zajdem posedět na zahrádku, na bowling, ale je nespolehlivý a rád se napije, proto jsem ráda, že s námi nebydlí.
Vojta příšerně vzteklý, drzý cca od 9,5let. Dnes ráno např. rozkopal všechno co v bytě potkal, jen proto, že musel s námi jet na chalupu přes Pardubice, řev na celé sídliště. V momentě, kdy nastoupil do auta, úplně jiný člověk, jakoby zavřením dvěří to vše zůstalo doma, nechápu a občas jsem z něj bezradná.

Ráda bych s ním jela do Austrálie, ale kvůli práci nemůžu. Domča to musí zvládnout, pokud se něco šustne, byla to její volba, byla na to upozorněna, má tam kamarády a "za nás" v jejím věku měly holky už i dvě děti ~t~
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 44179  [Dalších 42979 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.