Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
3.8.2014 22:52:10
tak zdravím ... víkend za náma .... no moc jsem si tedy neoddechla
))v pátek sem měla volno, tak sem s dětmi jela na Rábí, do Sušice .... prima výlet ... večer sekačka .... v sobotu trhy u nás odpo letáky ..... a dnes dopo úklid a odpo v práci .... takže hmm a do toho od čtvrtka do dnes byl Jirka v Rumunsku - hráli svatbu v Banátu .....tak přijel dom plný zážitků .....v úterý asi odvezu kluky k našim ... na 2-3 dny ... a nechám doma jen majdu, ta jde k zubaři .... možná si za vezmu v pát volno a další týden na Slapech !!!bez mobilu, bez internetu !!!!!!! jupí ))) a pak už jen 2 týdny a máme odkrouceno že mi skoro bude líto, že jsou prázdniny u konce a další koloběh ...chtěla bych ješt ěněkam na rafty, na kola a tak, ale dost ten čas letí |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
3.8.2014 9:11:39
Majdulko, Jeseniky jsou krasne, byli jsme tam kdyz bylo Anicce par mesicu. Taky bych se tam rada vratila, tenkrat jsme papirny a elektrarny neobihali
![]() U nas, aby nebyla idylka tak dokonala, se to trosku pokazilo Po prijezdu z tabora jsem Kacce zmerila teplotu, protoze uz ji od predchoziho dne bolela hlava, no mela pres 38C, v noci pak pres 39C, tak jsme si dosli v sobotu rano na pohotovost pro antibiotika. Tak se s Honzou stridame, vcera byl s detma na chate on, dnes jede hlidat Kacku do Prahy a ja zas pojedu s detma a nasim Anglicanem na Krivoklat. Tak se mejte krasne a hlavne zdrave ![]() |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
3.8.2014 8:42:16
Jsme zpátky po týdnu v Jeseníkách. Místní region mne fakt uchvátil, určitě jsme tam nebyli naposledy
![]() Byli jsme na exkurzi v pivovaru Holba, vyjeli lanovkou na Šerák, podívali se na zámek a papírnu do Velkých Losin, kousek od Horní Lipové se občerstvili v Lesním baru, byli v elektrárně Dlouhé stráně, osvěžili se v balneoparku v Jeseníku.... Zase celá banda, užili jsme si jak dospělí tak děti ![]() A prázdniny jsou v druhé půlce... |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
31.7.2014 16:34:03
Zdravim
po dlouhe dobe, mam pocit, ze jsem se od zacatku prazdnin nezastavila.... A koukam, ze nejsem sama, kdo toho mas obcas plne kecky...(uz je lip, Miso?)Posledni tyden v cervnu jsem byla na konferenci v Parizi. Hned po navratu jsme vyrazili na 14 dni do Anglie, nejdriv 5 dni kempink na jihu u more, pocasi nadherne a kempk uzasny, s vyhrivanym bazenem, skoro prazdny, protoze v te dobe maji deti v Anglii jeste skolu. Pak jsme stravili 3 dny v Londyne u kamarada a na poslednich 5 dni jsme odjeli do Brackley u Oxfordu k jeho rodicum, kde jsme jezdili na vylety a potkavali se se zbytkem rodiny. Posledni den jsme byli zase v Londyne tomu kamaradovi na svatbe A domu jsme si odvezli jeho tatinka a uz ho tu mame 3 tydny Nastesti moc mily, povidavy pan, byvaly ucitel.Ja jsem pak byla jeste tyden s detma a s nim na chate. Ted jsem uz dva tydny v praci (a krome te prace nic moc dalsiho nestiham), holky jsou na tabore a Honzik byl s babi a dedou v Jindrichove (zdravim sever a chvalim hezke fotky na FB , my jsme za nimi byli dvakrat na vikend. Dneska vecer si jedu pro Honzika a zitra odvazim holky z tabora a budeme zase tyden na chate. Uz se mi po nich normalne styska A taky se tesim na chvili volna, mam pocit, ze jsem si za posledni mesic nesedla, letos byla ta dovolena takova hodne aktivni ![]() Deti to ale zhodnotily, ze to bylo lepsi nez Chorvatsko....no vyslo nam pocasi, nastesti, bylo tam malo lidi a vsechno to tak nejak bezva klaplo. A jak se mate vy? Katy, Miso, diky za organizaci sraziku, pisu si zatim 13.9. ![]() |
|
|
31.7.2014 7:39:12
tak už funguju
|
|
|
29.7.2014 22:22:59
lehce ..........
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
29.7.2014 22:08:36
Už je lépe?
![]() |
|
|
29.7.2014 11:03:20
tak sotva lezu :-(((
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
26.7.2014 8:21:41
Za Aničku DĚKUJU!
![]() |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
25.7.2014 13:52:18
Jakubům a Aničkám hezký svátek !!!!!
![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.