| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1260] Názory 12611270 z 44179  [Dalších 42909 >>]
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
24.7.2014 22:23:27
ahá
vidíš já byla 2x v pardubicích sem mohl aza tebou doject na čaj či kávu:-)
MajdulkaF 11941
24.7.2014 12:17:33
Byly tam tři termíny, ale jak Katy psala, většina se vyjádřila pro 13.
24.7.2014 12:03:23
Majdulko a není ta jiná nabídka termínů?
MajdulkaF 11941
24.7.2014 10:45:34
Formulář jsem nevylňovala, protože termín 13.9. se mi nehodí. Takže bohužel beze mne ~:(
23.7.2014 23:43:35
jinak katy aktivní život jj ještě bych chtěla psa :-))))))))))))))))))
jdeš do voleb ????????????????????????????????????????????????????????
já jo .... 3. volby .... poslední :-) ....... do třetice .............
23.7.2014 23:38:55
jééé Katy myslím, že do konalé matky mám daleko :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
ale máš pravdu musím si naordinovat odpočinek, ale já si nejvíc odpočinu prací, sportem nebo tak něco !!!!! prostě magor :-))))

já si dám s jirkou kafe, sednu, vypiju a už koukám, co kde dělat .... děti jsou čím dál víc samostatnější - maj sousedy, jířa vypadne do vsi atd ...... tak mě čekaj lepší zítřky :-))))

v práci ok, ale dříve sem dělala jen na jednom projektu a teď mám úvazky ve 4 projektech ... ale mám jeden celý .....

prázdniny nějak už dotlučeme :-)
příští týden zkusím dát kluky na 2-3 dny k našim ....
hlídání je na prd .... jirkova mamka umřela .....

jinak jířa puberta jak vyšitá !!! ale má ještě světlé chvilky, začíná mít podobnej styl humoru jak já ... ale někdy je na zabití .... majda je vcelku líné a nepořádkové stvoření, takje to náročnější ....

23.7.2014 23:31:09
já sem vyrostla u řeky, takže já zastávám koupán v přírodních koupalištéch, řekách, rybnících, atd ..... myslím, že je tam méně nebezpečí než v bazenu :-))) taky jsme ještě nebyli v PT na novém koupališti ... ale loni sem byla ve strakách na bazenu a to si děti užily a já s kámoškou točené na stánku :-))))))))))))))))))))))

Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
23.7.2014 22:41:20
Majdulko, jsem na tom stejně! To je přesně důvod, proč jsem chtěla zahradu. Na trávě je jen jedna deka a to ta moje. A ač máme jen ten blbý bazén s nafukovacím límcem za pár šupů a plavat se v tom nedá, ale člověk má soukromí a vyráchat se v tom dá. V těch vedrech k nezaplacení. Ale minulý zýden jsem se přeci jen nechala ukecat a šla jsem s manžou a Kristiánem na nové koupaliště Biotop Radotín, co tu otevřeli. Dominika zůstala načuřená doma, neb si odmítala vzít šaty, které jsem jí koupila, a prohlásila, že teda radši nikam nepůjde. Poslední dobou je s ní fakt těžký pořízení, zachvátila ji nějaká pubertální revolta vůči rodičům či co, a cokoli navrhnu, je blbě. Naopak co vymyslí ona, je jediné správné, např. dneska se musela koupat v bazénu oblečená, a pak se celá zakopala v pískovišti do písku. ~o~

Michalo, musí to být fakt fuška pro tři děti zajistit prázdniny a bez babiček. Já letos díky těm projektům napracovala dost po víkendech a něco mi zbylo z loňska, tak mám víc volna na prázdniny, celkem skoro 4 týdny. Taky je dobrý, že ten skautskej tábor je na 2,5 týdne, tím se dost vykreje. Od zítřka bude Kiki taky chodit na příměstský a Dominika jede do toho Německa se souborem. Nemáš babičku hlídací ani z druhé strany? Hele a dej si taky oddych. Myslim, že žiješ strašně aktivní život, a občas to fakt chce vypnout, zbavit se všech třech dětí a relaxovat, prostě nic nedělat. Nemusíš bejt dokonalá matka, nikdo neni.

Jo na srazík počitejte s 13.9., ok? Ještě moc lidí nevyplnilo ten formulář.. Berber? Majdul? další?
MajdulkaF 11941
23.7.2014 12:17:35
Berber, když jsem do Liberce jezdila za babičkou, tak jsme se chodili koupat na lesní koupaliště. Tam se mi to tenkrát strašně líbilo.
MajdulkaF 11941
23.7.2014 12:16:28
Berber, jsem ráda, že se s někým shodnu. Máme tady pár let nové koupaliště a ještě jsem tam nebyla (všichni známí se diví). Kluci občas naznačí, že by tam zašli, ale zatím se tomu úspěšně vyhýbám a radši s nima jedu do lesa na kole. Stačí mi to, když jdu kolem: fronta sto lidí na tobogán, deka vedle deky a v bazénu lidí, že neuděláš dvě tempa. Díky, nemám zájem...

Dneska se tu otvírá "Vodnická stezka", tak se asi půjdeme podívat.
[<<Předchozích 1260] Názory 12611270 z 44179  [Dalších 42909 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.