| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 44179  [Dalších 44049 >>]
bob, Ondra 11615
22.3.2017 23:18:48
Katy to je na každém, jak to chce. Já žádné očkování nemám a přežila jsem bez úhony Ondrovy dvě nemoci (ten si to taky vyžral po pár letech), vlastně lehla na vánoce celá rodina a byli jsme v jednom bytě, pak kolegové a já nic. Kdybych očkovaná byla, tak bych to ~8~~8~tomu přisuzovat mohla, protože kdysi jsem pravidelně chytala angíny a teď par let nic. A z očkování to rrozhodně není :-)
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
22.3.2017 18:42:59
Bobino, já se nechávám na chřipku očkovat už 8 let každý rok a už bych bez toho nemohla. Mám sníženou imunitu a bez toho jsem byla furt nemocná. Pomáhá mi to totiž i na běžné virozy. Jeden rok jsem to prošvihla a trpěla jsem od podzimu do jara. Od minulého týdne jsem nemocná poprvé po 6ti měsících, zatímco rodina i kolegové v práci uléhali, ani rýmu jsem za tu dobu neměla! Jinak jsem nechala obě děti v roce očkovat proti planým neštovicim a super. Chudáci děti, co si musí ty neštovice protrpět. Beru to jako pokrok, sama jako dítě jsem je měla a moje děti to už naštěstí zažít nemusely.
bob, Ondra 11615
22.3.2017 12:06:04
Ono to je tak, ze oni NEVĚDÍ jestli to vůbec pomůže, ještě nejsou za tu dobu, co ta vakcina pro holky je relevantní výsledky. A pro kluky ty uz vůbec, to je podle mě jen kvuli penězům. Dnes jdeme na 13 letou, tak se zeptám, jak moc si je Dr jistá
bob, Ondra 11615
22.3.2017 12:01:41
Co byl Ondra malý, tak jsme měli jinou Dr a říkala, že klasické očkování je bohužel ze zákona (známé nevzali holku do skolky, kdyz ji neměla ockovanou), ale další nám nedoporučovala, neštovice přímo vymluvila.
Znám spoustu lidí co meli problém s očkováním na chřipku, Jarda to mel kdysi v praci víceméně povinné a odnesla to půlka firmy. Já bych si to osobně dobrovolně nedala.
bob, Ondra 11615
22.3.2017 11:56:55
Jarko ja nevím, mně to taky gynekolog nabízel, že je to dobré. Resp vsechna očkování nám jsou doporučována a mám známou, co je zásadně proti tomu, našla si podklady a prý už očkování dětí v nemocnici hned po porodu je zbytečné a šílený nápor na organismus.
Já teda nějaký takový clanek taky četla, ale jsou v tom velké prachy, tak na rizika se moc neupozorňuje. Spousta dětí má po očkování problémy, ale asi je toho zatím malé procento, a nokdo nikoho nezaloval
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
22.3.2017 9:28:54
Můj selský rozum nepobírá to, že teda spousta doktorů různá očkování doporučuje, ač jim jejich znalosti napovídají, že to dobré není ! Přece nemůže jít jen o peníze ???? ~o~
bob, Ondra 11615
21.3.2017 21:07:22
Jj vvzpomínám jak Dáša hodně řešila očkování tenkrát kvůli Domče a nakonec jí z toho vyšlo jednoznačné ne.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
19.3.2017 3:03:42
Holky,nebudu to sem psat, ale protoze mam za sebou operaci rakoviny deloz. cipku, ad ockovani, neverim tomu a pokud na tom neco je, tak si muzem zavolat, psat to sem nebudu, ale vzhledem k tomu, co mam za sebou a rodinu v zahranici, nedelejte to
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
19.3.2017 2:57:30
Jako nezamestnana, nemam skoro cas 😁 uz chapu duchodce.
Holky, ad ockovani u holek, kazda dr. Vam to osdouhlasi, jde o prachy. Zkuste se vic informovat a rozebrat ji. Moje holky ac presto, ze ja mam za sebou rakovinu cipku ockovane nejsou a nebudou. Jde jen o pokune kraliky. A malo kdo vi, ze uz jen blbej rozdil v tom, kdo ma bradavici,nemuze mit jedno ockovani a musi mit jine, kdo vam o tom rekne.. nechci nikomu nic vnucovat, jen zapojit mozek, staci JEN PREVENCE NA GYNDE
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
16.3.2017 21:35:36
Bobino Jirka pracoval 8 let v ČR .....před tím v Německu... a teď od ledna zase Německo ..... změna ....

práce ..... ani se mi o tom nechce psát veřejně ......
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 44179  [Dalších 44049 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.