| bob, Ondra | 11615 |
|
|
22.3.2017 23:18:48
Katy to je na každém, jak to chce. Já žádné očkování nemám a přežila jsem bez úhony Ondrovy dvě nemoci (ten si to taky vyžral po pár letech), vlastně lehla na vánoce celá rodina a byli jsme v jednom bytě, pak kolegové a já nic. Kdybych očkovaná byla, tak bych to
![]() tomu přisuzovat mohla, protože kdysi jsem pravidelně chytala angíny a teď par let nic. A z očkování to rrozhodně není ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
22.3.2017 18:42:59
Bobino, já se nechávám na chřipku očkovat už 8 let každý rok a už bych bez toho nemohla. Mám sníženou imunitu a bez toho jsem byla furt nemocná. Pomáhá mi to totiž i na běžné virozy. Jeden rok jsem to prošvihla a trpěla jsem od podzimu do jara. Od minulého týdne jsem nemocná poprvé po 6ti měsících, zatímco rodina i kolegové v práci uléhali, ani rýmu jsem za tu dobu neměla! Jinak jsem nechala obě děti v roce očkovat proti planým neštovicim a super. Chudáci děti, co si musí ty neštovice protrpět. Beru to jako pokrok, sama jako dítě jsem je měla a moje děti to už naštěstí zažít nemusely.
|
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
22.3.2017 12:06:04
Ono to je tak, ze oni NEVĚDÍ jestli to vůbec pomůže, ještě nejsou za tu dobu, co ta vakcina pro holky je relevantní výsledky. A pro kluky ty uz vůbec, to je podle mě jen kvuli penězům. Dnes jdeme na 13 letou, tak se zeptám, jak moc si je Dr jistá
|
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
22.3.2017 12:01:41
Co byl Ondra malý, tak jsme měli jinou Dr a říkala, že klasické očkování je bohužel ze zákona (známé nevzali holku do skolky, kdyz ji neměla ockovanou), ale další nám nedoporučovala, neštovice přímo vymluvila.
Znám spoustu lidí co meli problém s očkováním na chřipku, Jarda to mel kdysi v praci víceméně povinné a odnesla to půlka firmy. Já bych si to osobně dobrovolně nedala. |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
22.3.2017 11:56:55
Jarko ja nevím, mně to taky gynekolog nabízel, že je to dobré. Resp vsechna očkování nám jsou doporučována a mám známou, co je zásadně proti tomu, našla si podklady a prý už očkování dětí v nemocnici hned po porodu je zbytečné a šílený nápor na organismus.
Já teda nějaký takový clanek taky četla, ale jsou v tom velké prachy, tak na rizika se moc neupozorňuje. Spousta dětí má po očkování problémy, ale asi je toho zatím malé procento, a nokdo nikoho nezaloval |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
22.3.2017 9:28:54
Můj selský rozum nepobírá to, že teda spousta doktorů různá očkování doporučuje, ač jim jejich znalosti napovídají, že to dobré není ! Přece nemůže jít jen o peníze ????
|
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
21.3.2017 21:07:22
Jj vvzpomínám jak Dáša hodně řešila očkování tenkrát kvůli Domče a nakonec jí z toho vyšlo jednoznačné ne.
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
19.3.2017 3:03:42
Holky,nebudu to sem psat, ale protoze mam za sebou operaci rakoviny deloz. cipku, ad ockovani, neverim tomu a pokud na tom neco je, tak si muzem zavolat, psat to sem nebudu, ale vzhledem k tomu, co mam za sebou a rodinu v zahranici, nedelejte to
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
19.3.2017 2:57:30
Jako nezamestnana, nemam skoro cas 😁 uz chapu duchodce.
Holky, ad ockovani u holek, kazda dr. Vam to osdouhlasi, jde o prachy. Zkuste se vic informovat a rozebrat ji. Moje holky ac presto, ze ja mam za sebou rakovinu cipku ockovane nejsou a nebudou. Jde jen o pokune kraliky. A malo kdo vi, ze uz jen blbej rozdil v tom, kdo ma bradavici,nemuze mit jedno ockovani a musi mit jine, kdo vam o tom rekne.. nechci nikomu nic vnucovat, jen zapojit mozek, staci JEN PREVENCE NA GYNDE |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
16.3.2017 21:35:36
Bobino Jirka pracoval 8 let v ČR .....před tím v Německu... a teď od ledna zase Německo ..... změna ....
práce ..... ani se mi o tom nechce psát veřejně ...... |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.