| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 44179  [Dalších 44059 >>]
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
14.4.2017 4:41:54
tak mám konečně čas napsat ... 4.30 od ráno pátek :-)))) .... odvezla jsem Vojtu na řechtání:-)

nebudu zatěžovat výčtem rodinného koloběhu ... myslím, že je to všude tak nějak podobně ...pracující matky, pracující otcové, děti škola, koníčky .... ale jinak myslím, že se mám fajn, včera jsem měla jít pařit a nějak jsem zapomněla napsat dvěma kámoškám, že je dámská jízda :-))) takže akce přesunuta na další pátek :-))) njn stárnu blbnu :-)))))))))))) ..........

Jířa je s dechovkou na soustředění ...... je to fakt paráda, jak jim to teď hraje .... postoupili do celostátního kola ..... atd atd .... ve škole šel se známkama dost dolů, tak někdy mluvíme co dál po škole ..... a skoro si říkám, že nějakej učňák a pak případně něco k tomu bude lepší vaianta, než střední .... uvidíme ....

Majda .... no tak ta se rozhodně fyzickou prací asi živit nebude a asi jí budeme muset pořádně provdat :-)))

a Vojta mazánek, ale už to není prcek ....

Jarko - jj pořad o naší vesničce jsme viděla, myslím, že to bylo točený loni na podzim ..... ale jdeme do finále .... podzim 2018 budou nové volby a já už kandidovat nechci ...... 12 let je kus života a své místo ráda přenechám někomu jinému :-)

jinak jsem všechno dočetla ......jsem ráda, že se všem daří a nikde žádné moc velké drámo ......

Dádo ... jj o té hře jsem četla :-//// ......dokonce mají i podezření, že ty dvě holky co skočily pod vlak v tom jely ..... šílený .....

holky mějte se fajn !!!!!!!!!!!!!~;((~;((~;((

Dáda + Vojta 6.3.04 13524
13.4.2017 23:19:26
jsme na chalupě a děsná nuda, manžel kouká na TV, Vojta hraje na telefonu a na mě zůstal pomalý PC. Zítra odjíždíme směr Pálava a já se těším

Jarko, Kája je celkem čahoun oproti Vojtovi :))
ad očkování, děláš dobře. Jak píše Asha, i náš gynekolog nabízí za 500,-Kč lepší stěry při preventivním vyšetření a tam se toho hodně ukáže. Jinak kdokoliv máte možnost přečtěte si knížky "Doba jedová" event. půjčím mám doma obě dvě vydání
Pokud se nezačnou očkovat kluci, je to holkám na prd

Jinak nevím jak u vás, ale co nás doma znepokojuje je hra na Modrá velryba, Vojta tvrdí, že u kamarádů je to těžce v kurzu. U našeho "labilního" chlapce je to fakt na pováženou
jestli některá víte víc budu ráda za info
https://www.novinky.cz/krimi/435094-policie-varuje-pred-hrou-modra-velryba-ktera-ma-nutit-deti-k-sebevrazde.html
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
12.4.2017 15:50:14
Dádo, jako důchodci :) taky nestíhají :)
Užij si Pálavu...

13ti letá - byly jsme včera - 46kg, 156cm
HPV Dr. nabízela, v kartě jsem jí podepsala, že jsem byla seznámena.... a do konce roku se máme případně přihlásit ....
no, přiznám se, že o víkendu jsem byla zase rozhodnutá, že ANO, neb jsme byli na oslavě 50tin a tam 2 matky - zdravotní sestry svoje dcery daly letos očkovat a jedna(matka) je po hysterektomii, prý z důvodu původce HPV i když chodila po 1/2 roce na kontroly.....prý klíšťovka má větší možné následky...
nooo, ale pak jsem zase googlila.... a zase jsem se rozhodla, že NÉ :) .... nebyla lepší nevědomost a nedostupnost informací ????

Michalo - nevím, zda to nebyla repríza, ale zase jsem viděla Vaší bylinkovou zahrádku a starostku v Herbáři

Hezké velikonoce všem a ať ta předpověď počasí nevyjde !

12.4.2017 15:02:54
já ač nepracující, tak nějak také nestíhám

Máme za sebou 13letou. 150cm/60kg. Za dva roky vyrostl o 10cm a přibral 10kg :(
Minulý týden jsme byli na vypalování bradavic dusíkem a nějak to dr. nezvládla, tak se chudák nemůže ani postavit na nohu.
Puberta s námi cloumá řádně - od návratu z lyžáku snad dvojnásobně než odjel

Já příští týden nastupuji do nové práce mezi tělesně postižené (denní stacionář), ale budu v kanclu, tak snad to bude v pohodě.

Všem krásné velikonoce, já jdu balit a valíme směr Pálava.
Asha,Kuba04Mára06,KáťaBára2/11 12545
7.4.2017 19:03:54
Ahoj holky, nějak jsem to v březnu nestihla... Takže dodatečně všem rodičům oficiálních teenagerů přeji, aby měli pevné nervy a přežili jsme pubertu ve zdraví my i "děti".

U nás se stále míry pohybují v jiné dimenzi :-D Kuba 146 cm a 30 kg. Holky, ač při porodu nejmenší, přerostly na své šesté narozky Kubu v šesti a Marka v sedmi.

Očkování - neštovice jsem nedala a i naše Dr. mi je vymluvila, že je tam ochrana cca 20 let a pokud se nezopakuje očkování, tak to může být ještě horší, protože ty neštovice chytí až jako dospělí. Tak jsem je byla koupit s oběma klukama a pak s oběma holkama :-) Přežili jsme, kluci úplně v pohodě, Bára to měla horší, ale mají klid a jistotu, že už je mít nebudou (vím, mohou mít pásový opar...)
U holek jsem ráda, že HPV očkování zatím není aktuální a že snad do té doby nějak pokročí výzkumy, ale kdybych se měla rozhodnout teď, tak je určitě nedám. Gynekolog mi teď na mé prevenci nabízel za 500 nějaké lepší stěry/rozbor, takže za mě si jednou za rok toto připlatit než očkovat.
U Kuby zvažuji cca v těch 15-16 letech meningokoka, dřív nešlo očkovat B, které je nejhorší, teď nějaký rok jde. Ale musím si o tom víc načíst.
Děcka i nás teda očkuju proti klíšťovce.
Jinak když vidím, co vše se může po očkování stát, tak děkuji všem svatejm, že to děcka zvládla!

Dneska byly holky na zápise (když zjistily, že je zítra taky, tak chtějí jít zítra znova :-D), Marečkovi bude končit třídní (je ve 4. třídě) a půjde znovu do první, tak bude mít holky :-) Jsme moc rádi, děti ji milují, ona děti a hlavně fakt naučí. Za rok Mára chce dělat taky přijímačky na gympl, tak jsem na něj zvědavá. Umí víc, než uměl Kuba, ale zase jich je víc narozených, takže bude šance menší.

Tož to je asi vše od nás :-) Přeji krásné jaro, i když u nás by dneska ani psa nevyhnal!
bob, Ondra 11615
29.3.2017 14:48:07
Domi i Kikimu dodatečně vše nej.

Ohledně narozenin, tak byl Ondra hodně zklamaný u táty, že to vůbec neoslavili a na své narozeniny chce být příště doma. On si vybral jako dárek ponor s přístroji v Egyptě, takže vlastně nedostal do ruky nic a asi to vůbec neřešili, no nevím.
Doma měl v pátek dort a dárky od nás, bude mít ještě oslavu kamarády, ale toho tátu pomalu obrečel.

Pindika už si řeší sám, takže vůbec nevím, ale měl to dobré, tak předpokládám že Ok.

Katy myslím, že jsi u Diminiky udělala dobře, ať má zuby, jak mají být, já to teď ve 40 řeším rovnátky a čeká mě implantát po zubu, který mi kdysi vytrhli zcela zdravý.
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
25.3.2017 15:36:02
Dado, nj s doktorama je to těžký. Jeden říká to, druhej zas něco jinýho, a člověk aby si vybral. Moje máma odmítla operaci dělohy, kterou jí doporučila gynekolozka, že jí má myomatickou. Po pár letech ji jiný doktor řekl, že se to vyléčilo. To byl pro mámu jasný důkaz, že ta první doktorka měla vlčí mlhu. Jenže loni máma umřela na nádor v břiše, tak velkej, že už se nepoznalo, z čeho byl. Byla by dnes žila, kdyby na tu operaci šla? Dominice zas v Motole na ty chybějící dvojky řekli, že implantáty jsou blbost, a že jí tam posunou trojky, který zbrousej a dostávají, a zbytek chrupu posunou. To se mi nezdálo moc dobré, neb si sama pamatuji, jak mi na několikrát dostavovali dvojku a stejně jsem nakonec skončila s implantátem. No ale věřila jsem a málem se tak stalo. Jenže pak jsem úplnou náhodou zjistila, že kolegyně v práci si tím prošla a už 10 let s tím má neskutečné problémy, každých čtvrt roku ji to dostavujou. Tak jsem zašla na konzultaci k jiné doktorce na doporučení mě zubařky a ta měla super přístup "Vadí ti to Dominiko v něčem?" "NE, vůbec." a že to zatím nemáme řešit, až v 16ti a implantáty.

Jinak my dnes máme krapet schizoidní situaci. Dominika má oslavu narozenin s kamarádkami, zatímco ale narozeniny má dnes Kristián. Ten ale dneska neslaví a pro změnu je na oslavě kamaráda. ~t~

Nicméně dnes má i Bobiny Ondra, takže vše nej. :-)~x~~x~~x~
24.3.2017 19:46:20
Ty jo, to je Ondra dlouhán, to i já už jsem menší :)

Katy, ad pindík, docházeli jsme do nemocnice, hrozila operace, tak jsme se opravdu hodně snažili přetahováním, (mazání jen asi první rok) a teď už OK.

ad očkování, já mám díky ozařování hodně sníženou imunitu, kdybych asi pracovala ve velkém kolektivu, možná bych třeba jednou zkusila očkování na chřipku, ale jsem ráda, že to zvládám bez a co se týká rakoviny děložního čípku, tak tam to máme jednoznačné NE. Dva roky jsem chodila na kontroly k lékařce, která o tom dělá přednášky, píše knihy, ale když jsem jí řekla vše, co jsem se dozvěděla od lékařů ze zahraničí, od kamarádky, která vydává lékařskou literaturu a jiných svých známých lékařů, tak i ona řekla, že je to vše ve fázi "pokusných králíků" a pokud vím co vím, ať to nedělám.
Co si budeme povídat zdravotnictví - to je jen o penězích.
Já vedu teď stejný boj s internistkou. Nutí mě do léků na cholesterol a když vidí mé výsledky jakýkoliv jiný lékař, tak nechápe. Přitom prášky na cholesterol mají vedlejší účinky, např. vyvolávají diabetes (oboje vyrábí stejná firma) a já když je brala, hned mi vylítl cukr.

Jdeme balit, zítra Vojta odjíždí na lyžák. To bude týden klidu, už se těším.

Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
24.3.2017 14:53:14
Jo, holky, chtěla jsem vám napsat ohledně pindika. Jistě si pamatujete dobu, kdy jsme zvažovaly, jestli dát naším synkům u doktora uvolnit předkožku zákrokem. Řada z vás to pod tlakem doktorů, že je to potřeba řešit do dvou let věku, udělala a byl to bolestný zážitek. Já jsem tenkrát s Kristiánem nešla. Dlouhé roky jsem pak pořád přemítala, jestli jsem neudělala chybu, protože měl předkožku téměř úplně přilepenou až k vršku a nešlo to a nešlo, ani ve vaně ani po mastičkách, ani nijak. Tak dneska v jeho 11ti letech můžu napsat, že už je vyřešeno, poslední roky se to úplně uvolnilo (zřejmě i díky masturbaci).

Bobino, u mě je to s tím očkováním a bez něj opravdu velký rozdíl. Bez něj jsem fakt každý druhý týden nachcípaná, jeden rok dokonce byla z pěti měsíců v práci jen 6 týdnů.
bob, Ondra 11615
22.3.2017 23:33:01
Ty smajliky tam být neměly.

Dnes Ondra 166cm a 56 kg. Uz mě definitivně přerostl.
U Dr formální otázka, maminka byla informována o možnosti vakcíny? Tak mi to přišlo, že to mají nalajnovane a musí nabízet.
Večer jsem se bavila s kamarádkou dětskou sestrou a oni to nabízejí taky i klukům a ona svoje očkovat dá, prostě je přesvědčená ze je to k jejich dobru. A prý ta od S (ted si nevzpomenu) je lepší.
Projížděla jsem dnes net a jsou tam články proč jo a pak zase jiné proč ne. Respektive co to zpusobilo komu za komplikace a nějaké čísla z USA.. píšou i doktoři proti doktorům, takže babo raď.
Já už se rozhodla. Prý je uz nějaká nová a daleko lepší vakcína,ale ta u nás ještě není. To jsem četla a kámoška potvrdila.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 44179  [Dalších 44059 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.