| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1310] Názory 13111320 z 44179  [Dalších 42859 >>]
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
30.6.2014 20:03:58
Bobino a malé hračky se hodí i jinak ne ?:-))))))))))

Já byla odpo na borůvkách moc jich není, ale v lese bylo hezky :-)))

Dodělala sem domácí šťámu, o víkenud rybízotřešňovou marmeládu a ještě mám rybíz na rybíz alá brusinky ----

Večer mažu do kina - 4 dny po sobě máme v naší vsi "kinematograf bratrů Čadíků" :-)))

tak se mějte a zase napiště !!!

Romano - celiakie ...no nic moc, ale lepší když se to objevilo !!!/kámošky kluk to má 12 let a už to maj vychytaný aon už je šikovnej hodně věcí si pohlídá sám !!!!

bob, Ondra 11615
30.6.2014 19:36:05
Tak jsem vás nějak zanedbávala, nějak jsem nestíhala... dnes jsem předala dítko tatínkovi a jsem na 14dní bezdětná ~:-D

Jarko Skiathos Palace byl kousek, byla jsem se tam podívat a je to tam opravdu hezké, hlavně ta terasa s bazénem na skále a výhled na celý záliv ~R^

Katy kde jsi přišla k tomu infekčnímu zánětu? a už dobrý?

Michalo, ikdyž nosit brýle nic moc, tak Jířovi brýle opravdu sluší ~R^
A může se mu to do dospělosti srovnat, nebo se to dá řešit tou operací, čočkama..

Majdulko tak u nás přesně to samé, na jeho stole si není pomalu kam co odložit, krámů všude plno, ale běda jak bych chtěla něco vyhodit. Asi to taky nějak proberu, ale vůbec se mi do toho nechce, to bude celodenní akce to tam vše uklidit ~o~ Hlavně musím nechat nějaké hračky pro menší děti, protože jak se scházíme s ostatníma maminama, tak si školkoví musí mít taky s něčím hrát.

U nás 3 dvojky, opět si pohoršil, tentokrát z AJ, to ho pak i samotného mrzelo, protože ji mít nemusel a moc dobře to ví. Učitelka prostě nedává jeho škrabopis a vyrušování. Ale tím, že celkově na školu totálně kašle, tak je to ještě dobré.

Romčo tak to mě překvapilo s tou Klárkou, já jsem tam chtěla s Ondrou taky zajít, protože už fakt nevím jak na něj, aby se na to učení dokázal alespoň trochu soustředit.
Celiakii vám teda nezávidím, můžeš se o tom pobavit s Hankou, Davídek to má od narození, tak už to má vychytané. Když jí nakoupíš bezlep. chleba a sušenky, tak na čundr jet může, špekáčky se dají sehnat taky bezlepkové a bude na bramborách a rýži...
A mít na celé prázdniny všechny děti uff... to já jsem ráda, že jsem letos Ondru nacpala tatínkovi na 14 dní a ne na jeho obvyklý jeden týden a zbytek naši a tábory.

Všem krásné prázdniny, dovolené a snad se uvidíme s většinou v září za srazíku u Katy.
Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 65974
30.6.2014 17:08:30
Tak hlásím návrat z úžasné dovolené.. Byli jsme na stejném místě jako vloni s BOB.. Teplo, sluníčko, krásné moře, bazén, jsem měla pocit že první 4 dny se nám děti rozmočí~t~.

Jinak Klárka má samé, Verča dvě dvojky (španělština, zeměpis)- prý nejlepší ze třídy:)... ta je prostě studijní tip, na hodinách matiky a fyziky se nudí natolik, že si může dělat co chce...

jen s Klárkou jsem byla v PPP po dvou letech. Šla jsem tam s tím, že se jí vše hodně zlepšilo a že žádné úlevy mít už nebude muset. Opak je pravdou. Byl to pro mě docela šok, vše je dáno jen úžasnou učitelkou a jejím přístupem. jsem nevěděla že u diktátu u ní stojí a že jí diktuje jen každou druhou větu... V září tam musíme znovu, pak na další speciální testy a jednou týdně chodit do poradny a doma pravidelně dělat nějaké cviky. Uf, to bude opruz....

A Petrova nejmladší dcera má na 95 % celiakii, zjistilo se to minulý týden z krevních testů - nezdálo se nám že neroste, nechtěla nic jíst a i mentálně mi přišla na svůj věk pozadu.... Tak holky neodjely na tábor a budeme je mít cca 7 týdnů v kuse protože jejich maminka má prý hodně práce ~a~a Petr s ní teď bude běhat po vyšetřeních... dobrý je že se to zjistilo, horší bude to vaření než si na to člověk zvykne~a~. Tak musím přeorganizovat prázdniny protože cykločundr asi kvůli ní Petr zruší a měla tam jet i Klárka s Verčou..

Užívejte prázdniny.

Myslím že Honzík od BERDY má odklad, že půjde do školy až za rok, je to srpňátko..

Užívejte prázdniny, já už mám po dovolený, ještě si vezmu max. týden~n~~n~.
Michala, chlumany
  • 
29.6.2014 22:29:37
Jířa brýle nosí v pohodě .... hmm
jituše 40446
29.6.2014 19:58:12
Michalo, Filip má "jen" dioptrie na dálku - chodí na kontrolu po roce - a vloni se mu to zhoršilo (až se doktorka divila), tak čekám, co letos... Jenže on ty brýle nosí jen někdy (musela jsem i požádat učitelku, aby na něj trochu dohlédla...) a doktorka říkala, že by je měl nosit pořád...
Oční tlak má naštěstí v pohodě - můj brácha má glaukom, takže ho pravidelně měří...
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
29.6.2014 19:22:29
Katy 400 Kč v pompu není nic moc ne ?:-)))))))

Berdo a Honzík jde v září že ???:-)
pozdravujte Anglii !!!

Jitko Filip má nějaké potíže s očima ? Jířvi se zhoršily dioptrie a má vyšší oční tlak ... hmm .... jde za ppůlroku na kontrolu

Moniko krásnou dovču !!!!!

Dádo, tak ať tě chmury brzy opustí :-)

U nás červenec ve znamení táborů a první polovina srpvna dovča - ČR asi týden někde na severu a druhý týden možná? zkusíme cyklo puťák - 3-4 dny no uvidíme dle počasí a tak ....

Od zítra máme v naší vsi kinematograf Čadíky - 4 dny za sebou tak jdu dělat pořadatele a kouknout na filmy se těším a doufám, že nebude pršet !!!!

Ve čt jedem odpo za jířou na návštěvní den na tábor ....

Dnes sem si u našich prohlížela starý fotky, pohledy a nějak na mě padla nostalgie .. no jo no mladý už jsme byli :-)))))))) ..... tak sem tu nostalgii přerazila prací zpracovala koš třešní - marmeláda + šťáva .... a zítra mě čeká červený rybíz ....

u nás prší ....

tak všem hezké prázdniny a na viděnou na srazu ahoooj :-)

Dáda + Vojta 6.3.04 13524
29.6.2014 19:06:31
se picnu, odvezli jsme Vojtu k našim a teď mi volá mamka, že už má přes 38,2 teplotu ~n~~n~~n~
Včera jsme prožili půlden v Hummer centru, měla tam být pirátská akce (vstupenku dostal ve škole) nic moc to nebylo, ale potkali jsme tam známého, tak se vozil na 4kolkách a v tereňáku a to si patřičně užil, až jsem mu to záviděla, ale vzhledem ke svému zdrav. stavu jsem neriskovala.
Pak jsme jeli na chalupu, byla tam pouť tak utratil asi všechny peníze co dostal za vysvědčení od babiček, tetiček... Odjížděli jsme po obědě a byl úplně v pohodě.

Manža je na 50tinách a mně je tu nějak smutno, to jsem se těšila, jak si budu užívat klídku. Po těch letech, kdy nás tu bylo tolik to asi moc neumím. Možná je to i tím, že nemůžu na kolo ani žádný další sport a na procházku to zrovna dnes není. Leje a leje. Tak jsem vyklidila pokojíček, vyprala a vyžehlila a jdu udělat tchánovcům album ze zlaté svatby.
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
29.6.2014 19:01:10
Ahoj všem, tak u nás Klárka samé a Kuba 5 dvojek, což si myslím, že na kluka a sedmou třídu je super:-) Odjeli jsme hned na chalupu, vzali jim kamarády, tak si to snad užili. Dnes jsme dorazili domů a zítra odjíždíme na dovolenou - Severní Kypr. Už se těším na relax, nahrála jsem si spousty knížek, tak doufám, že tam něco přečtu, hlavně nechci slyšet nic o vaření a uklízení~t~

Přeji vám všem krásné prázdniny, užijte si je s dětmi a načerpejte mnoho sil~3~
MajdulkaF 11941
29.6.2014 18:50:35
My jsme taky sami doma - kluci dnes odjeli s babi a dědou na chatu. Uvařili jsme si smažený květák (kluci nejedí) a odpoledne si na kole zajeli "na jedno". Nádhera ~;)

Berber, debordelizaci a vyklizení hraček mám taky v plánu. Včera jsem kluky donutila trochu uklízet - kdybyste viděli ty jejich stoly - tam nebylo místo ani na malý sešit, jak tam bylo překrámováno! Nejhorší je, že oni sice uklízí, ale nejsou schopni nic vyhodit (vše nutně potřebujou), takže je to za chvíli při starém. Uááá! ~q~

jituše 40446
29.6.2014 18:25:27
Filip měl na vízo dvojku z přírodovědy (a to mu hrozila trojka - hodně to vytáhnul, i když ho to zřejmě moc nebaví) a jinak samé jedničky. Dostal hru na playstation, kterou si přál už hodně dlouho - myslím, že si tu hru zasloužil, protože se poslední měsíc, dva docela snažil...

Na oční jde na kontrolu v pátek - jsem zvědavá jak dopadne.

[<<Předchozích 1310] Názory 13111320 z 44179  [Dalších 42859 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.