Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
2.7.2014 0:08:04
tady to je křesťanský tábor ..... tak ten návštěvní den maj i jako setkání rodičů nebo jak to napsat ... mobil zakázanej nemaj, ale doporučenej taky ne ... jířa ho nemá !!!!
na další tábor od plavání, jedou na kola ... mobil mít nemaj, ale některé děti ho pašujou )) .....návštěvní dny zakázaný ...dopisy i pohledy píšeme !!!! to by mi přišlo divný nepsat dítěti pohled nebo dopis !!! když sem jezdila jako veoducí na vodácký, tak děti musely povinně 2x v týdnu napsat ... a od rodičů dostávali všechny děti pohled, dopis, někdy i balíček ... hmm JARCE TAKY VŠE NEJLEPŠÍ !!!! |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
1.7.2014 23:04:38
všechno nejlepší
![]() Kino máme v plánu až budeme bez Vojty, ale už mám koupené lístky na Harfu na střechu na divadlo. Dívčí válku a Monology vagíny a uvidím, jestli bude hezké počasí, tak pak mám v mérku ještě několik dalších her. Vojtovi už je líp, tak snad jsme z nejhoršího venku. |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
1.7.2014 20:58:39
tak koukám, že jsem neviděla část příspěvků
![]() Michalo tak to je dobrý, je vidět, že ho hraní baví a nebo potřebuje udělat dojem na holky My na táboře nikdy návštěvní dny neměli a přítelovo kluk nesměl mít mobil ani jim nesmějí psát pohledy, že některé děti dostanou, jiné ne, tak aby jim to nebylo líto, jeli na 14dní. Letní kino je super, teď se toho vyrojilo dost, tak v určitě prubneme. Loni jsme chodili na kinobus a letos už mám v merku další dvě letní kina. Mohlo by se trochu oteplit, jsem zmrzlina a mám pocit, že teď bych tam zmrzla. Dádo mrknu na to dík. Ať je Vojto líp a ty to prosím nechytni. Michalo jj malé hračky se možná někdy hodit budou ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
1.7.2014 20:08:09
Jarko také se přidávám s přáním k svátku
![]() ![]() ![]() Joo tak to už vím která Tyjo to fakt na ty roky nevypadá! No mohli udělat v hotelu chybu, nebo už neměli obyč. pokoj a dali lepší. Celkově si ten hotel lidi moc chválí. Tak super, že se jim líbilo Jestli má fotky toho pokoje, nemůže mi nějaké poslat? Na pokoje jsem se tam nedostala, nebyl tam už manager a delegát zničil foťák, tak nám žádné nepošle. |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
1.7.2014 18:40:24
Krásný svátek!
![]() |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
1.7.2014 13:00:26
Bobe, byly jste tam ve stejném termínu na tom Scianthosu - pamatuje si Tě a hlavně Ondru
![]() byli s vámi na nějaké lodi na výletě. Blondýna Ilona 62 let ( ale vypadá na 40) s šedivým udělaným pánem - Pavel cca 53 let - nevím přesně. Měli krásný apartmán s tou velkou terasou a přitom prý platili za normální pokoj jsme se shodli, že někdo někde udělal chybku ![]() Ani neplatili mořskou stranu . Moc se jí tam líbilo celkově Michalo - u Vás to teda žije na vsi !!!Jířa - to je teda muzikant tělem i duší ! Celiakie - no nic moc, ale můžeš péct bezlepkově v domácí pekárně |
|
|
1.7.2014 11:58:53
jasně, že dovezu
)) oni maj ve čt odpo návštěvní den - rodiče pokecaj, káva, buchty, chlebíčky ..... a večer oheň + kulturní vystoupení pro rodiče .... tak toho asi bude Jířa součástí )) |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
1.7.2014 11:24:57
Míšo, a dovezeš??
Je fakt, že já to vždycky s flétničkou měla snažší. A brávala jsem jí s sebou. A pískávala budíčky!! (A pak jsem leta zvuk flétny nesnášela!!) |
|
|
1.7.2014 0:28:00
jo dnes mi moje dítě volalo z tábora !!!z cízího mobilu docela šok a víte co chtěl ???
abych mu ve čt dovezla na návštěvní den saxofon a noty )) a na dotaz jak se má "jo dobře ahoj mami" ... dobrý ....dorazila jsem z chlumanskýho kina !!!! čadíci .... a dávali martin a venuše .... zítra příběh kmotra - to asi nepůjdu .... a ve středu půjdem celá rodina na revival .... |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
30.6.2014 23:02:54
tak u nás pořád teplota přes 39, dr. říkala střevní chřipka, prý je toho plná Praha. Včera večer byl jednou, dnes už 4x tak na tom asi něco bude. Hlavně abych to nechytila já, protože představa, že se svýma zádama sedím na záchodě - nic moc.
Prý to trvá 3 dny a pak máme ještě alespoň do konce týdne držet dietku. To mu jen prospěje. Stále jsme na 134 cm a 42kg ![]() Bobino, zkus kouknout na net na eye q - doplněk stravy pomáha při soustředění ve škole, hyperaktivitě a při potížích při čtení a psaní. Nám to doporučili na tu jeho nespavost - ale nezkoušeli jsme zatím, je to prý přírodní. Romano, Bóbo, super, že dovča se vydařila |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.