Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
25.6.2014 15:58:29
tak Vojta to určitě zvládne i v Australii
)) |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
24.6.2014 21:47:43
Dádi, a co Vojta a škola?
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
24.6.2014 18:43:26
tak jsem zas po čase nakoukla, už je mi líp, tak míň polehávám, ale na žádné velké akce to není. V pátek jsem se nechala uschopnit, ale do nemocnice pořád dál docházím.
Vojta měl od čtvrtka do neděle florbalový turnaj v Brně, tak jsme se tam s manžou vystřídali, já to spojila s návštěvou na Pálavě, bylo to celkem fajn. Dokonce jsem to vydržela i s naším Lukášem a to je co říct ![]() Katy, gratulace k projektu U nás žádné novinky, na vysvědčení zřejmě klasika dvojky z M a ČJ, dnes přinesl vízo z AJ, tak tam máme 1,1,2,3 což je o jednu jedničku lepší než loni. Ale já známky neprožívám, tak je mi to celkem jedno. Dovča u nás pár prodloužených víkendů po Čechách, Vojta chce vidět Radegast, tak přidáme i Moravu a příští týden se chystáme do Berlína - ZOO (chce vidět živou Pandu), Legoland a jestli s námi pojedou mladí, tak asi nějaká koupačka po cestě. Koncem prázdnin odletí Vojta s manžou do Austrálie, manža na 3týdny - je momentálně bez práce, tak si to užívá, Vojta tam zůstane 3 měsíce a já tam poletím v listopadu na měsíc a Vojtu si přivezu zase zpět. Sladit letenky byl proces na několik měsíců, už jsem ráda, že to mám za sebou. |
|
|
24.6.2014 13:32:40
tak Jířovi se zhoršily dioptrie :-/// .... a ještě má zvýšený oční tlak ... za půlroku kontrola a když se to potvrdí, tak další vyšetření ... trochu mi to rozhodilo, když měl číst v brýlích a viděl prd :-/// njn ...
Majda byla taky - má spadlé víčko, ale vidí dobře, když bude chtít tak se to operuje cca v 12-14 letech v Motole .... asi to bude hodně vidět až se začne malovat .... mě to přijde jako drobnost a kvůli tomu další narkoza, ale ona to v pubertě uvidí asi jinak )) |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
23.6.2014 15:39:10
Tak nám začal poslední týden před vysvědčením
Gratulace Katy, že se v práci zadařilo, jak se mělo! ![]() Já mám dneska taky radost - na logopedii se dneska Radimovi poprvé zadařilo říct správné "R", už jsem ani nedoufala (přeučuju i druhé dítě ze zadopatrového "R" a Radim je ještě tvrdší oříšek než byl Hynek). Už mne to tak strááášně nebaví, ale snad se konečně blýská na lepší časy (nebudu zastírat, že už jsem měla několikrát chuť se na to vykašlat, ať si ráčkuje, jak chce...). ![]() Dovolená - my letos Jeseníky s naší bandou a sami jako každý rok Rakousko. |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
23.6.2014 13:45:42
Bobe, jedna moje známá se ze Skiathosu taky vrátila ..... byli v hotelu Skiathos Palace
![]() My letos taky bez moře, nejspíš |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
22.6.2014 16:36:01
Ahoj holky, jen nakukuji, jak to Katy zvládla a gratuluji!!!
![]() ![]() ![]() U nás dobrý, nakonec jsme měli v pátek oslavu Ondry kamaráda, takže jsme přijeli a Ondra hned běžel a já tam pak později došla pokecat s holkama. Teď si ještě užívám víkend, protože tuším, co mě čeká od pondělí v práci ![]() Dádě moc díky, že do toho šla a že to zvládla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dovča byla super Skiathos mě opravdu příjemně překvapil, je to krásný, zelený, čistý ostrov se spoustou podvodního života. Malý ale opravdu hezký! ![]() Holky díky za organizaci srazu, v září to určo vyjde! ![]() |
|
|
21.6.2014 19:53:29
Katy - blahopřeji !!! by mě zajímalo jak by todopadlo kdyby byl sraz
)))dovču - chápu ))Berdo - Anglie - hmm krásný !!! budu se těšit na zprávy a zkušenosti !!!!! já už chci do Anglie asi 6 let a nějak nezbejvaj finance ..... My letos taky moře neplánujeme !!! Jirka jede s muzikantama do Banátu ..... v červenci maj děti tábory ... a v srpnu máme nekonkrétní plán - Český Ráj, Krkonoše, nebo Adršpach .... já bych jela i něco putovního na kolech, ale to asi není ještě pro děti nic moc ... hlavně pro Vojtu .... Jak psala Katy o dovče - taky sem si letos říkala, že dětibyly několikrát u moře atd. ale třeba na Řípu nebo na Sněžce !!! |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
21.6.2014 19:43:14
Blahopřejem
![]() ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
21.6.2014 14:09:32
Tak to mám za sebou. Nasazení projektu se konečně podařilo!
![]() Dokonce jsme skončili oproti plánu o pár hodin dřív. Tak díky za podporu. Jsem fakt ráda, že to mám za sebou. Další dva projekty nasazuju koncem srpna, ale to už bude menší.Dovča.. my letos akorát jeden týden máme objednanou malou plachetnici na Orlíku, jinak budem většinu dovči o prázdninách doma, max pojedem někam pod stan. Letos žádná cizina. Zjistili jsme, že jak máme kolem domu a vsi krásně, přírodu ChKO, zahradu, kterou jsme teď 5 let pracně budovali, terasu, bazén, grilování atd., tak si to ani nestihneme přes rok užít. Tak si to letos užijem na pohodu, no stress, a nemusím nikam balit. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.