Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
21.6.2014 10:25:56
Caute, zdravim a prokrastinuju, jak uz to tak byva, kdyz nevim kam driv skocit
![]() Miso, Katy, jeste jednou dik za organizaci, byt zatim neuskutecneneho srazu a tesim se na podzim ![]() Ja odjizdim v pondeli rano do Parize na konferenci, vracim se v patek vecer, sice se tesim, ale je to hodne stresu kolem, ted musim o vikendu vsechno prichystat, bude u nas cely tyden tchyne, aby to tu nejak zvladli. Nastesti uz maji pristi tyden same vylety, jeste zaverecnou z gymnastiky a jednu hudebku, jinak uz krouzky skoncily. No a pristi vikend vyjizdime na dovolenou do Anglie, nejdriv kempovani na jihu u more, pak na vikend Londyn u kamarada a nakonec na par dni u znamych vesnicka kousek od Oxfordu. Doufam, ze vyjde pocasi, jinak si to asi pekne sliznu ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
20.6.2014 13:42:51
holky pěkný víkend !!!!! a snad nám to na podzim klapne
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
19.6.2014 22:14:32
ty jo Katy "KRÁVA" hmm tak to je drsnej !!!!
u nás děti taky fungujou ... beze mě skoro líp než když sem doma ))))))))))volný pátek - tak určitě kdyby byl sraz tak je to jinak ))a nezkoušela si třeba ny půlroku vypadnout utřídit si v hlavě co a jak .... mě se líbí projekt http://nadacevodafone.cz/ "rok jinak" ... jde to i na kratší dobu ...... nevím jen mě to tak napadlo |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
19.6.2014 21:35:59
U nás budou mít oba samý. Dominice hrozila dvojka z češtiny, ale vytáhla to ke konci. Byla pyšná, že v pololetních písemkách byla lepší než třídní sprtka. :) Dneska jsem na ni byla zas já pyšná ještě proto, že po příjezdu z tenisu ještě sama vypravila Kristiána na Skautskou vyhlašovací schůzku (musela ho donutit se převlíct do kroje), našla si autobus do Prahy, vypravili se a dokonce ho stihli a dojeli tam, nenechali se přejet na přechodu a zavedla ho do skautské klubovny. Jezděj sice spolu busem do vedlejší vesnice, ale tohle byla první taková samostatná cesta sakumprásk, kterou předtim nezkoušeli.
![]() ![]() Kristián pro změnu nosí jednu poznámku za druhou.. ani nevím, jestli jsem vám psala, jak řekl paní učitelce, že je kráva. ![]() V práci od pondělka nasazujeme ten projekt. Víceméně jsme zatím jeli podle plánu, noci jsme měli jako rezervy na nepředvídané události, a většinou jsme je nemuseli až na pár menších zádrhelů využít. Dneska jsme dokonce skončili s půldenním náskokem, takže zítra máme víceméně volno. V sobotu pak přijde ta hlavní část a doufám, že do 14 hod budeme mít všechno hotovo a nasazeno. Akorát už mi tam všechno leze tak na nervy, že vážně uvažuju, že dám výpověď. ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
19.6.2014 13:57:58
Výzo nevím, Lenča asi samý, a Anička měla v pololetí myslím 3, teď jí možná vychází 4 dvojky... nehroutím se z toho...
![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
19.6.2014 13:56:53
Já nakukuju, ale nějak nemám co psát..
Stále bez práce, ale celkem mi to vyhovuje, neb práce je doma dost, a i tak jsem furt někde, takže ani doma nestíhám, chi.. Jen nevím, z čeho budem žít, podpora nic moc, a výplata veškerá ve výhledu žádná... Nj, nějak bude... Jít za kasu za 12.000 a míň hrubýho se mi nechce.. Stále ještě čekám, že příjde něco FAJNOVÝHO... |
|
|
19.6.2014 9:58:34
u nás Majda bude mít jinou třídní ....znám jí ... snad ok ....
a Jířa bude mít stejnou, ale jak píše Majdulka ... u nás na 2. stupni je málo dětí, tak učitelé z 2. st budou chodit učit na 1. st ... takže ve finále budou mít v 5. třídě stejně na 2. st )) |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
19.6.2014 9:25:05
Zrovna jsem si říkala, že se musím vzchopit a něco sem napsat
![]() Vysvědčení: Radim samý, Hynek asi dvojka z ČJ. Změny ve škole velké, Hynkově třídě vzali jejich třídní, z kapacitních důvodů je přesunou do pavilonu 2. stupně a pravděpodobně je budou učit druhostupňoví učitelé. Nevím, koho budou mít na M, Aj... Hynek to vůbec neřeší a jediné, co ho zajímá, je, že nebudou mít klecové šatny, ale každý skříňku se zámečkem. ![]() Radim taky fasuje novou třídní, ta by snad měla být O.K. Ale na AJ mu bohužel hrozí fujtajbl baba (budou dvě skupiny ve třídě), takže se modlím, aby to dobře dopadlo. My si užíváme, v pátek jsme byli celá rodina na super koncertě - hradecká fiharmonie hrála rock na fotbalovém stadionu pod lízátkama. SUper songy (Queen, Beatles, Van Halen, Deep Purple, Pink Floyd...), při "Barceloně" ohňostroj... No nemám slov, jak jsme byli nadšení ![]() A v neděli jsme pokořili Sněžku (s klukama poprvé). Nahoru Obřím dolem a dolů přes Růžohorky. A v Peci pak si kluci ještě užili bobovou dráhu - velké nadšení. |
|
|
19.6.2014 8:39:18
))u nás jedem silou vůle k závěru ...Jířa včera výlet - přijely nadčený v půl deváté večer, chce si koupit mobil - za svý - asi není jiné cesty .... ale dnes rozbil doma foťák, tak to bude ještě veselo uf ..... hned příští sobotu jede Jířa na tábor ..... Majda je drzá a hubatá, ale vyhrála na plavču bronz ) tak byla šťatsná jak blecha - já ještě víc neb Jířa vyhrál zlato a stříbro - tak to by bylo doma husto, kdyby majda nic ))Vojta mazánek nechce spát ve školce, tak to je každý ráno přemlouvání .... takže tak ... kočka chytá krtky ... psa mi chlap ještě nedovolil dovču plánujeme spíše na srpen a spíše po ČR - docela mě láká sever - Český Ráj, atd. vysvědčení nevím (jako některé maminky, že marietko )) .... ale myslím, že oba dvá by zaloužili dvojku z češtiny uvidíme, jak to vidí paní učitelka ....tak se mějte ![]() |
|
|
15.6.2014 23:39:42
tedy přeloženo na podzim a pevně věřím, že se sejdem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.