Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
10.6.2014 0:05:10
ahoj holky poslala jsem info ke srazu - místo, spaní, doprava, jídlo, pití .....
prosím koukněte !!!!!! a odepište obratem díky |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
6.6.2014 22:02:30
Tak to je mi jasný, že když chci něco změnit, tak se musím ozvat.
Ale psala jsem speciálně o té ředitelce, prostě mi nesedla, neupírám jí zásluhy "co jsem všechno po nástupu změnila", ale prostě s ní ve spoustě věcí nesouhlasím, mám jiný pohled na věc. Ale asi to pro mne není natolik zásadní, abych za to bojovala. A nebo se necítím dostatečně silná, což prostě v případě této ředitelky narovinu přiznávám.. |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
6.6.2014 20:32:39
Berber, problém je v tom, že když se člověk neozve, tak se to težko změní. Já se takhle už ozvala víckrát, byla jsem za špatnou, ale po nějaké době to změnili. Třeba dřív za horšího počasí na podzim děti ze školky vůbec nechodily ven. Já byla z Prahy zvyklá, že děti jdou aspoň na procházku, tak jsem to řekla. No a to bylo řečí, že to nejde, protože kudy by jako chodily tou naší vsí, a že by jim utekly, a kdesi cosi. Jenže ty děti se třeba 2 týdny vůbec nedostaly ven. Pak se ty učitelky asi chytly za nos, vymyslely reflexń vesty pro každé dítě a najednou to šlo. Dneska maminy ve školce to považujou za normální a ani netušej, že bylo třeba o takovou prkotinu bojovat. A kvůli tomu, aby škola nechala přes den otevřenou boční bránu na pozemek, aby děti z půlky obce ho nemusely obcházet kolem frekventované silnice, jsme museli s občanským sdružením do voleb a ředitele školy odvolat. Taky bylo spousta řečí proč to nejde (pravý důvod byl, že tam měl ředitel za plotem altán a vadilo mu, že mu tam lidi couraj).
A dneska je brána otevřená a jsme zas o kousek spokojenější.No a naposledy jsem bojovala se školou, protože nám tu dost často ČEZ odstavuje na celý den elektřinu, a škola prostě vždycky zavřela a rodiče řešte si to jak umíte. Za tento školní rok už bude příští týden osmá odstávka, tak to bych jako skoro polovinu dovolené mohla věnovat na tohle. Nejvíc mě nakrklo, že škola ani neprojevila snahu zařídit nějaký náhradní program (výlet do muzea, do přírody, do Techmanie..) aspoň pro první stupeň, což u naší venkovské školy je jen šest tříd. To bylo zase keců, jak to nejde, a jak by musely objednávat autobusy, a že je jich moc a kdesi cosi. Když jsem ředitelce její argumenty vyvrátila, tak mi prostě napsala, že využívá svého práva dle zákona a nazdar. No ono se to pani učitelkám moc hodí mít osm dní volna navíc. Ale přeci jen se ledy hnuly. Sice naposledy nezajistily program, ale aspoň pro první stupeň zajistily hlídaní v družině. ![]() |
| Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 | 65974 |
|
|
6.6.2014 19:44:52
Já dorazila v 15:20
. |
| Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 | 65974 |
|
|
6.6.2014 19:43:44
Tak já se přidávám k Míše, taky se ozvu.
Bóbo - to bych si s nimi teda ve škole vyřídila. Chůdě Kuba. Já naposledy udělala vítr ve škole, když po škole Klárku s jejím mladším kamarádem starší děti vyhodily z houpaček, sebraly jim aktovky (šesťáci) a pak i když toto nezabralo tak je tahaly z nich násilím. Klárka pak ubulená mi volala, já druhý den jsem naklusala do školy, učitelka mě vzala do třídy - Klárka věděla odkud jsou a podala jsem si je tam. Ale taky slušně, učitelka mi pomohla. Napsalo se to pak rodičům. Od té doby mi kluci už z dálky zdraví, Klárku taky a dokonce se ji pak omluvili. Jsem ráda že hlavně všechno doma Klárka řekne...A v práci taky dělám dusno, jsem teď byla na Ředitelství silnic a dálnic, podatelna má mít otevřeno do 15:30, já dorazila v 16: 20 a prý už paní odešla a že mám přijít ráno. Tak já jsem tedy řekla že nepřijdu, že chci mluvit s ředitelem a najednou to šlo. Myslím že paní na podatelně už dlouho pracovat nebude. BERBER - neboj se . Ale pak umím i chválit. Pak jsem na Radě rodičů pochválila učitelku která mi pomohla incident vyřešit . |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
6.6.2014 12:39:38
To je dobře, že nejsi srab.. Já bohužel jo.. ![]() |
|
|
6.6.2014 11:49:52
a když se ozvu, tak zdůrazňuji, že se chci domluvit, nikoli dělat revoluci !!!!!!
|
|
|
6.6.2014 11:48:40
já srab nejsem, navíc sem zastupitel, tak se mi svěřujou i ostatní rodiče ....
a na vsi nebejt srab chce kus odvahy ))) |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
6.6.2014 11:35:31
Naše nová paní ředitelka zrušila tradici spaní ve školce úplně!
![]() Říkala něco o tom, že na to ty děti nejsou připravený, že v tom nevidí žádný přínos a bla, a bla... Je to škoda, patřilo to k rituálu loučení se školkou, myslím, že si to děti užívaly, a přínos v odloučení od rodičů vidím, zvláště, když je to známé prostředí.. Ale já jsem se narozdíl od tebe neozvala, jsem "srab", paní ředitelka neskutečně autoritativní/direktivní, já nemám ambice se s ní dohadovat, ona by mne převálcovala.. Stejně jako její nápad s vánoční besídkou venku. Učitelky nadávaj, rodiče nadávaj, ale nahlas nic neřekne nikdo... ani já ne (viz výš).. Můj názor je ten, že besídky vevnitř a v jednotlivých (3) třídách byly lepší, dojemnější, rodič se dojal nad svým dítětem, nad jeho pokroky.. Ale jak říkám, já na naší říďu nemám odvahu, s ní diskutovat ![]() |
|
|
6.6.2014 11:07:29
Moniko - syn - mám bohužel podobnou zkušenost se školkou .... spali předškoláci ve školce, a každý rok spí i 5 letý ...letos 5letý nemohli .... Vojta se i sám ptal .... a pak sem zjistila, že tam odpo byly děti kuchařky a vnoučata ředitelky ... nespaly tam, ale odpo tam byly .... a to se pak dětem blbě vysvětluje .... Vojta z toho byl dost smutnej !!!! Navíc mi přijde, že Vojta díky starším sourozencům je dost bystrej ... a tohle mu hlava nebere ..... já se ozvala a byl problém !!!! uf ....
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.