| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 44179  [Dalších 42779 >>]
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
6.6.2014 11:04:48
zdravím ze školení .... utekla sem za Monikou Bobou na kafe :-)))))
BERBER+A+L+V 7963
6.6.2014 8:46:19
Jen aby nečekala moc dlouho... ~6~
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
6.6.2014 8:11:49
Berber neboj, holky se z toho vyhrabou a ty seženeš úžasnou práci~6~ Ta pravá na tebe někde čeká....
BERBER+A+L+V 7963
6.6.2014 6:27:39
Dík za čtyřlístek, Jani, mám pocit, že už bychom nějaký to "štěstíčko, zdravíčko" fakt potřebovali!! ~8~

V pondělí jsem se radovala, že už konečně zase nemám doma ani jedno dítě, v úterý začala Veru pokašlávat, odpoledne se pozvracela ve školce (ale možná i v souvislosti s tím kašlem, vím já?), ve středu jsem si jí nechala doma, spíš kvůli břichu, ale i ten kašel byl horší a horší, a když JSEM DOMA, proč toho nevyužít.
Jenže situace graduje, večer měla Verušák 39,2, v noci relativně spala, uvidíme s jakou se vzbudí... ale NELÍBÍ SE MI TO!
Mám trochu obavy, jestli nepřevzala štafetu od Ani?? Ale zase se mi to zdá dlouho, týden po dobrání ATB, vlastně 14 dní od propuknutí nemoci... kdo ví. Já ne..

Nejsem zvyklá, aby mi děti takto marodily. A v podstatě jsem ŠŤASTNÁ, že pohovor koncem dubna nevyšel, měla jsem tehdy radost, když mě pozvali, říkala jsem si, to by bylo fajn jít z práce do práce...
ALE ASI TO PROSTĚ MĚLO NEVYJÍT.. ~6~
bob, Ondra 11615
5.6.2014 23:05:32
Ahoj holky, nějak nestíhám psát... dnes jsem tvrdla v práci do osmi ~Rv
Ondra je na škole v přírodě, zítra už přijedou, tak bude zase veselo. Za celou dobu ani nezavolal a to si NUTNĚ potřeboval vzít mobil. Ale zato poslal dva pohledy, což jsem ani nečekala :-)

Katy tentorkát to určitě dáte a pak zapijeme úspěšné nasazení projektu :-) ~R^~R^~R^
Já se právě zatím nehlásila k organizaci srazu, protože jsem nevěděla, jak mi to vyjde s dovčou. Musím jet před sezonou v práci a nakonec to vyšlo super, protože přiletíme v pátek kolem poledne, tak můžu večer dorazit! ~b~
Akorát asi nebudu stíhat upéct, nebo něco připravit, ale pokud by Katy musela řešit nějakou náhlou situaci, tak to za ni určitě převzít můžu.
Akorát taky nevím jak s dopravou, vždycky k nim jezdím autem, což bych si s vámi nemohla připít, tak snad něco vymyslíme.. Ikdyž se obávám, že bus do těch končin bude problém a večer už úplně.

Berdo bezovou šťávu dělal taťka, když jsme byli malí, dala bych si ~w~

Hudebka a nauka jde mimo nás :-)

Bobo Kubu teda lituji, to je nehorázné. Věděli, že je pár dní pryč.. evidentně záminka, aby mohl jet někdo jiný. Spíš vůbec nechápu, jak můžou počítat s menším počtem míst, než je dětí a pak vzít svoje na úkor žáka??
Naše učitelka bere na školu v přírodě dvojčátka dcery (asi o 2 roky mladší), ale to nám spíš jen pomůže, protože navyšují počet dětí a máme to levnější.

Berber vy se už vyhrabejte z nemocí ~;((

Musím spát, ráno jsem chtěla dřív do práce, ale uvidíme. Pak musím k busu pro Ondru na druhou, to je taky blbý příjezd.
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
5.6.2014 21:32:50
Doufám, že nám s Michalou zítra dopo klapne káva v Pardubicích~b~

Dnes měla KLárka závěrečný koncert na klavír, bylo to pěkné, ani to nezkazila. Sama byla se sebou spokojená, tak jsem ráda, to je to hlavní.

Katy - manža k tomu autobusu jel, ale je to slovo proti slovu, učitel tvrdil, že mu prý říkal, že nejede, ale Kuba o ničem neví, a docela mu věřím, to by se tak netěšil a nedělal si naděje. Ale bohužel s tím nic neuděláme, ale aspoň má pocit, že mu věříme.... Hlavně, že mu pak spolužáci říkali, že jel jeho syn, který na naší školu nechodí. Mně by to bylo úplně jedno, ale když na Kubu nezbylo místo...~a~

Holky už se těším na pokec na živo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
5.6.2014 14:26:42
ahoj z pardubic ..... o víkendu pošlu info ke srazu

Katy, prosím, napiš mi od kolika hodit je to pro tebe ok a když mi na email pošli mampku k vám - případně čísla busů, co k Vám jezdí děkuji
BERBER+A+L+V 7963
4.6.2014 8:05:49
.. tak jsem si Verunku nechala doma.

Fakt nevím, jak bych květen přežila, nebýt bez práce. Pořád jsem někoho měla doma.
V pondělí jsem "oslavila", že jsem konečně sama .. a máme středu...

On ten kašel není nijak výrazný, ale nad ránem zlobí. Asi kdybych pracovala, tak to neřeším, ale jsem doma, tak proč toho nevyužít.

Navíc Verunka včera ve škole zvracela, možná z jídla, možná z podráždění kašlem, vím já??!

Tím, že jsem doma, tak to bereu lehce s nadhledem.. ale fakt, chodit do práce, a takovejhle lazaret??! Nechápu co se děje, furt něco.. ~8~
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
3.6.2014 21:57:00
Bóbo, úplně je mi ho hrozně líto, jak to píšeš. To bych tak nenechala a zašla pořešit do školy. Takhle se přece nemůžou k tomu dítěti chovat! ~o~

U nás Dominika postupovky z klavíru má za sebou, ale nebaví jí to. Teda baví jí hrát na klavír, co se líbí jí, ale ne to, co předepisuje škola. Už jsem se rozhodla, že dál tam chodit nebude. Je to jen tupej dril, další škola bez nějaké snahy o motivaci a vzbuzení lásky k hudbě. Nechci, aby z ní byla virtuozka, ale aby si uměla zahrát pro radost, s kamarády nebo tŕeba v nějaké kapele. Od září se snažím dohodnout učitelku pro oba na soukromo. Doufám, že to vyjde.

My byli o víkendu na tři části - Dominika na festivalu na Slovensku, kde se svým divadelním vystoupením sklidili obrovský ůspěch (což nebylo překvapení, neb mají už za sebou celostátní výhru ze všech českých dětských divadel, Jiráskův Hronov, Činoherní klub v Praze a za měsíc jedou reprezentovat Českou republiku do Německa). Kiki byl s dědou na chatě a my s manžou si užili naprosto suprový střelecký sraz. Byly tam i bezva teoretické části (třeba policajt z protidrogovýho s kufřikem se vzorky a s historkami, ze kterých mrazilo - mimo jiné jsem přehodnotila svůj názor na marihuanu), ukázky drillů, simulace reálných situací (např. pacifikace ožralěho ůtočníka v autobuse), tombola, střelecká soutěž (byla jsem 5. z 27 chlapů) ~b~, no a pak pokec s mnoha zajímavýma lidma. Totálně jsme si vyčistili hlavy, a netradiční na závěr byla akce "přines cokoli k rozstřílení". No řekněte, kdy se naskytne příležitost na cimpr campr rozstřílet počítač, notebook nebo plynovou bombu? ~:-D Prostě supr akce a zábava. Pořád se z toho nějak nemůžu zaběhnout do pracovního procesu.
BERBER+A+L+V 7963
3.6.2014 11:02:40
... my se nějak nemůžem vyhrabat z bacilů..

Fakt si někdy říkám, že je dobře, že jsem bez práce, neb celý květen jsem měla někoho doma..

Minulé úterý dobrala ATB Anička... a zůstala mi doma Lenča s nějakou sra.dou..
Zlepšilo se to až v sobotu, kdy zabral enterol, který se mi do ní podařilo dostat "lstí". Nebyla schopná ho pozřít, ale naštěstí snědla strouhaná jablka, ve kterých byl vpašován, a večer vypila mrkvového Kubíka, kde byl další..
živočišné uhlí možná pomohlo taky, pročistit střeva...

No, a v pátek večer Anička že jí bolí/pálí při čurání. Nasadili jsme brusinky, zvýšili mizerný příjem tekutin... dneska jsem po včerejší konzultaci s Dr donesla moč, na papírku dobrý, ale ještě to pro jistotu poslala do laborky.
Já mám podezření, že to je "jen" následek ATB, ale jsem laik.. kdo ví..

A Verunka začíná pokašlávat, zatím ji do školky dávám, ale děsím se, kdy mi jí "vrátí".. ~8~
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 44179  [Dalších 42779 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.