| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1400] Názory 14011410 z 44179  [Dalších 42769 >>]
BERBER+A+L+V 7963
3.6.2014 10:57:53
Co je se školkou??

Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
3.6.2014 8:03:02
Ahoj holky, u nás také vše vrcholí, postupové zkoušky z klavíru má dnes, jen hraje, v nauce píší pár testů během hodin a z toho se dělá známka, má za 1, docela jí to baví, učitelku mají dobrou a jsou tam dobrá parta. Hraní jí zatím stále také baví, tak jsem ráda, že v klidu pokračuje. Ve čtvrtek mají závěrečný koncert pro rodiče:-)

Jinak o víkendu jsme měli takovou kolaudaci na chaloupce pro kamarády, bylo nás asi 20 lidí, tak docela masakr, ale počasí vydrželo, vše se zvládlo, tak super akce~b~ Dospávám to ještě teď~h~

Michalo - školka chápu, člověku to přijde líto, my teď řešíme školu, s některýma lidma se prostě nedá domluvit, a to bych řekla, že jsem komunikativní rodič a ne prudič, ale někdy se prostě divím...~a~ Zrovna teď řešíme Kubu, byl se školou v té Francii a zrovna v té době se měla nosit záloha na výlet, nebyl tady, je pravda, že jsme to nějak neřešili a hned po návratu do školy přinesl zálohu a prý už je pozdě... byl pryč 3 dny ze školních dnů...a prý nejede, pak že má přijít k autobusu, že jsou tam 2 volná místa, že kdo dřív přijde, ten pojede - chápete to??? tak jak blbec vstával v 6 hodin, hodinu čekal před školou a teď mi volal, že ho prý učitel sprdnul, co tam dělá... Oběd mu třídní učitelka odhlásila, neřekli mu, co má jako ten den dělat... Tak jsme mu s manžou řekli, ať jde domů... No brečel do telefonu, tak je mi ho líto. Kdyby mu rovnou řekli, že nejede, tak OK, ale tohle divadlo?? bylo to nutné??? Nejak to nechápu~o~ Manža pro něho šel, tak fakt super....
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
3.6.2014 7:19:35
taky bych chtěla číst v angličtině :-))))

jojo nauka - dělaj zkoušky, píšou testy, zkouší v hodině ..... a hlavně Jířu už to fakt nebaví !!!!! hmm .....

u nás ve vsi trochu revoluce - "školka" - na čtvrtek je schůzka rodičů a já sem pryč, požádala sem o přeložení, tak sem na to zvědavá ..... ale je mi z toho docela smutno .... jeden z důvodů proč sem šla do vleb před 8 lety byla školka ...... a teď když rodiče něco požadují, nebo mají na něco názor, tak je problém :-///
Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 65974
1.6.2014 20:56:57
Míšo, koukám že u Vás v hudebce zkouší i z nauky. U nás píšou dva velký testy za pololetí a jednou je vyzkouší - ale v hodině. Klárka v pololetí dostala 4, pak bulela jak alík, ale tím to neudělala, musí mít max za 3 a přístě si to opravila na 2. Holky dělají zkoušky z hudebky v pondělí a úterý, jen z nástroje. Verča už nauku nemá, končí 6-tý ročník a místo nauky chodí hrát do kapely a to í baví.

Já měla relativně volný víkend, Petr vzal všechny děti na vodu -Tichou Orlici - pánská jízda s dětmi - prý se párkrát cvakli:-), za chvíli snad už dorazí, tak jsem zvědavá co budou vyprávět.

BERDO - Bretaň - ta se má. Verča hodně cestuje taky po světě a už tak 1/2 roku čte vše jen v angličtině, na filmy kouká ve španělštině s anglickými titulky a učí se biologii~t~~t~. Vůbec to nechápu....
30.5.2014 7:35:30
tak nám Jířa po 10 měsících hraní postoupil po 3. ročníku a hrál FAKT dobře .... z nauky za dvě, nějak tam něco zamotal, ale ok ....

a ve středu majda....

přes víkend kouknu na sraz - kolik nás bude, co s jídlem pitím, spaním a tak
28.5.2014 22:48:28
Majdul Hynek ..... to mi něco připomíná !!!

Jířa má z nauky už dvě poznámky - nepřipraven a druhou nevím ..... nauka ho vůbec, ale vůbec nebaví, dle něj je to kravina na co to potřebuje, základ ví a zbytek nezájem ... atd atd ..... zítra má postupovky jak nástroj tak nauka a já mu říkám, ať se na tu nauku koukne, jestli mu to už není trapný před tou učitelkou, že už by mu mohlo dojít že naučit se to alespoň na 2-3 by mohl ... a on mi povídá no učitelce by mohlo dojít, že mě to fakt nebaví !!!!! pomoooc

Takže zítra uvidíme jakou otázku si vytáhne :-)))) Sax ok má novej nástroj, tak mu to hraje pěkně ....
MajdulkaF 11941
28.5.2014 8:34:53
Dádo, tak se drž a ať už je jenom líp!!! ~x~

Všem marodům přejeme brzké uzdravení!

Já včera navečer taky vytuhla s migrénou, celý den jsem běhala a zařizovala - do práce, z práce, pro Radima do školy, na logopedii, odvézt na skauty, s Hynkem na AJ zařídit nový kurz, pro Radima na skauty... To vše pěšky či MHD, a ještě mne nějaký debil v autě ohodil na zastávce... No a ráno mi zase Hynek nadzvedl mandle svýma řečma o četbě, resp. "radši dostanu poznámku než dělat blbý čtenářský deník..." Grrrrrrrr...

Tak jsem to tu vše vyoslila a jdu zase něco dělat. Pěkný den všem!!!
Berda-Berda 12477
27.5.2014 23:41:37
Katy, jasne, budem Ti drzet palce a dohodnem se jeste, co je treba udelat, nakoupit, aby si s tim mela co nejmin prace ~3~
Berda-Berda 12477
27.5.2014 23:39:39
Dado, tak at te daji brzy dohromady ~;(( A at to chlapi doma zvladnout ~6~

Berber, az se holky uzdravi, tak si te nejaka prace urcite najde ~;((
Je to asi tim blbym pocasim, ze jsou vsichni nemocni.

Ja mam Anicku na tyden v Bretani, jeli na zajezd se skolou. S ostatnima maminkama jsme jim trosku zavidely~f~
Kacka s Honzikem se nastesti drzi.

Prave jsem vyrobila 7l bezove stavy, jeste musim dat dalsi dve kola, aby jsme meli na cely rok. Nekvetou ty bezy letos nejak moc brzo?

27.5.2014 23:39:38
Dádo, tak se drž a myslím na tebe !!!!
[<<Předchozích 1400] Názory 14011410 z 44179  [Dalších 42769 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.