Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
19.5.2014 11:36:01
Konečně je zase krásně! Po tom blééé víkendu... Radim byl v sobotu na skautských závodech, úplně mi ho bylo líto. Přežil
Dneska jsem ho vyprovodila k busu, odjel na švp na Benecko. Hlásí jim skvělé počasí, tak si to snad užijí!Hynek se vrátil v pátek nadšen. Udělali jim prima program a navíc se vůbec neučili Byli v lanovém parku, na kozí farmě, jeli lanovkou na Černou horu...Dádo, to je hrůza, jaké máš problémy Držím palce, aby pobyt v nemocnici pomohl a na operaci jsi nemusela!Bobině díky za tip na výlety. O Mirákulu jsem slyšela z více stran, myslím, že tam taky někdy vyrazíme. Blíží se nám srazík... ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
19.5.2014 7:21:09
Dádo - na záda hodně lidí (maserů, rehabilice, atd.) doporučují SMS cvičení ..... já to cvičím doma s dětma (v zimě každý den, teď jsme hodně povolili, ale v pátek jedem pro nový cviky, tak sna nás to nakopne) ...... není to časově náročný, ani fyzicky náročný a myslím, že to má efekt .... cvičí se s gumou a zapojují se svaly, co se jinak nezapojují ....... já třeba když sem začala tam sem trpěla u pravý ruky ji přednat přes hlavu dozadu gumou na ruce (zátěž) ....... tak jen takový typ .......
Jinak držím palce ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
19.5.2014 0:25:17
mají se mnou v plánu naučit mě za těch 10dní co budu ležet v nemocnici cvičit, cvičit, cvičit, zhubnout, mám počítat s lázněma (což se mi moc nechce) a pokud tohle všechno nezabere, tím se myslí, že budu doma denně cvičit, tak pak by byla operace, ale to já doufám ustojím svojí pevnou vůlí
Katy, Mirakulum navštívila Bobina na základě doporučení moje i mojí kolegyně a myslím, že je to tak akorát na věk našich dětí. Určitě si sebou vzít čelovku, ať ji tam nemusíte kupovat (nebo stačí mobil se světlem - což já neměla a docela jsem se pak už ztrácela a myslela jsem, že nikdy z toho podzemí nevylezu). My měli štěstí, že tam nebylo tolik lidí, byli jsme tam na podzim, Bobina říkala, že teď tam bylo hodně lidí, tak se třeba Ondra nedostal na houpačky, o které je tam hodně velký zájem. |
|
|
18.5.2014 0:00:37
u nás bylo taky hnusně, ale vzala sem Majdu s Vojtou a jejich kámoše - sourozence mojí kámošky holku a kluka ...plus jeji psa a vytáhla je na procházku .....to jen mrholilo, ale od podvečera leje řádně uf.
řešíme otázku psa, já chci, Jirka ne ..... |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
17.5.2014 23:09:33
Dádi, mně trápí rameno, v pátek to bylo už na hranici snesitelnosti. Vzpomínala jsem na tebe, co je to proti tomu, co prožíváš ty..
![]() ![]() ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
17.5.2014 23:04:13
bob, Dominika má zatím nechodící sádru, tak ve škole nebyla, ale v pondělí má jít už pro chodíci. Chtěla bych, aby jí dali tu plastovou lehkou, protože za dva týdny jedou s divadelním oředstavením na Slovensko. Učitelka říkala, že by jí nechala hrát i se sádrou, tak doufám, že to vyjde, aby nebyla Domča zklamaná.
Ty linky od tebe vypadaj fakt zajímavě! Řízky teda nemusim (dneska jsem je zrovna dělala na Kristiánovo přání k obědu, ale bylo mi po nich těžko), holt bez žlučníku to má své limity. Ale Pevnost Boyard jsem zbožňovala! Tam určitě musíme jít... až teda nebudeme mít sádru žeano. A to Mirakulum bude asi taky zajímavé.. neni to ale pro mladší děti spíš? Aby mě s tim moji prepuberťáci pak nevypískali.. ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
17.5.2014 22:58:06
Dádo, to je mi moc líto, že je to tak mizerné. Ale nevěš hlavu! Veřím, že se to zas spraví. Můj bratranec měl několik let peklo se zádama, nemohl chodit do práce, jen ležel nadopovanej v posteli. Nakonec šel na operaci a od té doby je jak rybička. Akorát jednou do něj v autě zezadu bouchnul nějakej mamlas, tak mu to zas s tou páteří hnulo, ale nakonec se i z toho vylízal. Dokonce tak, že si o pár let později pořídil dvojčata. :) Držim ti moc palce, ať tě tam daj do kupy.
![]() ![]() Jarko, my teda dneska vyhlásili leháro s tím, že by psa nevyhnal... a Kája je teda fakt dobrá! ![]() ![]() |
|
|
17.5.2014 21:06:35
Jarko - 31 km hmmm tak to je frajerka !!!!!!!!!!!!!!
Chleba nějak nechce kynout ))))) asi sem udělala hustý těsto ...... no žádnej učenej z nebe nespadl ...... je to výzva ..... Jarko vím, že si kváskový chleba pečeš, ty máš určo i svůj kvásek ... já ho dostala |
|
|
17.5.2014 21:04:29
Ahoj Dádo a co maj s tebou doktoři v plánu dál ?????
![]() ![]() ![]() |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
17.5.2014 20:13:57
Ty jo Dádo,chudáku..... a co dál s Tebou budou dělat ? Jedna moje kamarádka, má již několik let také vyhřezlou plotýnku, byla tenkrát pár dnů v nemocnici, potom doma brala silné léky na bolest a celkem dneska funguje, má částečný invalidní důchod, každý rok do lázní, chodí na rehabilitace, posiluje záda, na operaci zatím nechce, půjde až to bude akutní ...
Bobe, užívej si to ! Ať to vyjde a Ondra má sourozence ![]() Musím se pochlubit jakou mám dceru sportovkyni, šla dneska v tom dešti do Prčice 31km !!! Já se zbaběle nezúčastnila kvůli počasí Michalo - kváskový chleba je lepší než drožďový, a zdravější , peču většinou jen ten |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.