| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1480] Názory 14811490 z 44179  [Dalších 42689 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
17.5.2014 19:54:54
včera mě pustili na pár dní domů z nemocnice, než znovu nastoupím, ale je to se mnou všechno na .... po 15 kapačkách, rozpíchanýma rukama i zadkem, je to se mnou asi tak o 1% lepší, než jsem tam odcházela, už jsem z toho tak otrávená, že mě totálně nebaví žádný život, protože už to trvá skoro 2 měsíce a žádné zlepšení

Katy, Dominiky je mi moc líto, držím Vám palečky, ať to alespoň nebolí

Berber, poseroutku klidně pošlu, písni na mail adresu a kolik chceš dílů?

Vojta je teď zlatíčko, jednak musel fungovat sám, protože manža je víc v práci než doma, musí mi pomáhat s oblékáním, mytím... tak to také není na škodu, když ví, že musí něco dělat. Já jen střídám leh a sed, než jsem odcházela do špitálu, mohla jsem alespoň chodit, ale nepíchli mi nějaký nerv, tak teď se sotva plížím.

Koupila jsem si letenku za Domčou, sice až na listopad, ale jestli to takhle půjde dál, poletím tak akorát do "někam" ~n~
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
16.5.2014 17:31:16
zítra chci upéct kváskový chleba jsem na to tedy fakt zvědavá ???

Bobino užívej si to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nás totál humus počasí blééééééééééé
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
16.5.2014 9:27:32
Bob - to ti moc přeju, zamilovanost je krásná věc a doufám, že ti dlouho vydrží, ať jsi šťastná!!!!!!!! Užívej si to~s~

Jsem na tom stejně, jak sedím celý den u PC, tak večer už nemám sílu ho večer ani zapnout....
BERBER+A+L+V 7963
16.5.2014 6:35:50
Berber neví.. ~d~
bob, Ondra 11615
15.5.2014 22:54:28
Ahoj holky, nějak už poslední dobou nemám večer sílu a chuť pouštět PC a v práci totál nestíhám...

Katy tak to je síla s tou Domi, a to nechodí do školy, nebo má chodící sádru?
S Ondrou to poslední dobou šíleně tříská a hlavně prdí na školu, tak jsem musela přitvrdit a musím ho prostě k určitým věcem donutit

Jinak pohoda, užívám si to. Cca 3 měsíce mám nového přítele a super, takže si užívám zamilovanosti ~f~

Prodloužené víkendy jsme si užili naprosto maximálně. Ten první jen s přítelem, připravil mi opravdu vyčerpávající program, takže zážitků spousty.
Tak jsme stihli Petřín, výstavu Lodě na vodě, koncert v klubu, bobovou dráhu, výlet k Sázavě, motokáry v Radotíně, výlet na rozhlednu, hrad, nějakou puť a TEP factor.
Ten TEP factor se mrkněte, fakt super, je to na způsob pevnosti Board, ale nejí se tam brouci a nesou tam žádné živé potvory. Prostě síla, šikovnost, logika, trpělivost... myslím, že dobrá zkouška týmové spolupráce, protože sám to člověk nedá, musí se spolupracovat ~y~ Zvládli jsme to spolu naprosto v pohodě, až do truhly s pokladem, takže naprostá spokojenost ~s~
http://www.tepfaktor.cz/cs/galerie

A opravdu výborné řízky, a to si řízky v restauracích nedávám!
http://www.restaurace-rizkarna.cz/

A další víkend jsme vzali Ondru do Mirákula
http://www.mirakulum.cz/
super zábava pro malé i velké. Ondra tam neměl žádného kámoše, tak jsem s tím absolvovala naprosto všechny atrakce, teda dobrovolně, protože mě to taky moc bavilo! Teda na tank jsem nevlezla (resp. BVP- bojové vozidlo pěchoty), to jeli kluci sami, to jsem byla předem varována, že to tak houpe, že bych to nedala :-©
Určitě stojí za návštěvu, ale za hezkého počasí!

No tolik asi od nás. Mažu balit zítra máme jet do Babylonu do Liberce, přítel tam byl pozván na nějaké firemní sportovní hry (olympiádu nebo co, prý je letní a zimní) vůbec nevím, co od toho čekat, jak to bude časově a jinak náročné, má tam být k vyzkoušení spousta sportů ale nějak po celém Liberci a okolí. Tak uvidíme. Berber nevíš o tom něco?
MajdulkaF 11941
15.5.2014 15:00:16
Koukám, že u Katy je veselo ~;) Buď v klidu, u nás je taky pořád nějaký problém. Naštěstí se to ale zatím obešlo bez vážnějších zranění.

Tento týden je Hynek na švp, takže tu je neskutečný klid. A příští týden odjede pro změnu Radim, takže klídeček bude pokračovat ~3~

Prodloužený víkend jsme strávili v Orlických horách s celou naší bandou. Byla to fakt paráda, výlety, posezení venku, večeře pod širým nebem... užili jsme si to. A tip pro Vás: v Deštném je fajn lanový park, mají nově trasu "junior", už ve výšce, se dvěma sjezdy - naši kluci byli nadšení ~g~

Já jsem dneska napsala 4 posudky na BP a mám momentálně mentální útlum ~8~
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
15.5.2014 10:11:37
No, Katy, máš doma veselo, to naštěstí u nás není, docela spolu vycházejí, tak uvidíme, co nám přinese puberta u obou, Kuba jak je dětský, tak zatím nic, a čekám, že to propukne u obou najednou~a~

Michalo, to víš, že dej vědět, příště to už musí vyjít!!!!!!!
15.5.2014 7:27:23
tak to jsou Jířa s Majdou ještě zlatý :-)))))))))))))))

ty se včera "jen" řezali deštníkem u školy !!!!!!!!!!!
důvod: já měla zpoždění, jela cca o 7 min později, Jířa chtěl od školy popojít na náměstí, Majda nechtěla, chtěla čekat u školy ....... tak si vynadali do "píp", "píp", "píp" ...... a pak se tahali o majdy deštník, kdo ho měl v ruce, ten dal druhému ránu .... jednoduchá hra ... uf ......

Katy a Kristián nemůže ze školy sám ? zatoulal by se ?
A Domi tedy chodí o berlích ?
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
14.5.2014 22:33:47
Haha ~y~

Dominika si včera naštípla kotník a má sádru až po koleno. ~q~ Když jsem se po příchodu domů pídila po tom, jak se to stalo, postupně z nich vylezlo toto: Kotník má naštípnutej proto, že se s ním bouchla o topení v zádveří po příchodu ze školy. O topení se bouchla proto, že Kristián prudce otevřel vchodové dveře a srazil jí. Kristián prudce otevřel dveře, protože na ní byl naštvanej, že ho zamkla venku. Dominika ho zamkla venku proto, že on jí předtím přibouchl vrátka, takže nemohla do zahrady. Vrátka jí přibouchl proto, že na něj nepočkala při odchodu ze školy a utekla mu. Ten pocit získal proto, že Dominika vyšla ze školy a čekala na něj na školním hřišti. Jenže on jí neviděl a myslel si, že mu utekla, a tak šel ke kamarádovi, neb neměl klíče. Když se jí dovolal na mobil, šli spolu domů. A dál to už znáte. Takže Dominika má naštíplej kotník, protože šla na hřiště. ~o~~q~ Celé je to akorát jedna velká hromada chyb v komunikaci. ~a~ Achjo. ~8~
14.5.2014 22:03:21
k sousedům, kámošům, do kůlny ?:-)
[<<Předchozích 1480] Názory 14811490 z 44179  [Dalších 42689 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.