| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 44179  [Dalších 42639 >>]
BERBER+A+L+V 7963
29.4.2014 10:27:15
.. takže chtěně, otazník byl na místě ~8~~t~
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
29.4.2014 9:33:09
no však proto sem to napsala ..... a omluva všem, kdo tento poněkud laciný humor nesnášej :-))) .... já jak kdy, ale Bobina to ustojí, a jako správná bývalá hasička si s ohněm poradí :-)))))))
BERBER+A+L+V 7963
29.4.2014 9:30:05
Poslední věta je nechtěně(?) dvojsmyslná, řekla bych
29.4.2014 7:43:14
vyndavací rovnátka jak kde jak u koho .... bohužel ...
já platila 2600 Kč horní čelist - 3 zámečky, co se utahujou takovým klíčkem ....
kámoška platila 1800 Kč horní čelist - 2 zámečky, taky co se utahujou ....

mě se zubařka na rovinu zeptala jestli sem důsledná a jestli dohlídnu na to aby je nosil .... jestli prý ne tak ať si za ty prachy za rovnátka jdu raději koupit něco pro sebe či na sebe :-))))

to ještě jde, ale pak ty pro puberťáky na pevno, ty jsou kolem 10tis - to ví možná Romana - nebo někdo už tady o tom psal ? .....

no uží si zamilovanost bobino a pozor na vajíčka :-))))) ~t~

bob, Ondra 11615
28.4.2014 22:50:46
Dík, to víš, že si to užiju, ani nevím, kam jedeme, víkend s překvapením ~;)

Asi jsem fakt zamilovaná, zrovna větrám celý byt, málem jsme vyhořeli, dala jsem 2 vajíčka na sporák a zapomněla na ně! Ještě, že mě zvedla SMS a šla jsem pro mobil do kuchyně, tam už mraky dýmu ~q~ chjo, jak jsem stará, tak jsem blbá ~a~

Kolik tak stojí rovnátka? Vůbec nemám přehled a celkem se toho děsím, se mi to moc nehodí. Možná místo dovči u moře, bude mít Ondra rovné zuby :-)

28.4.2014 22:24:56
Bobino uží si to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my jdem ve středu na májku, ve čt možná!!?? Praha .... sobota první trh !!!!! máme 50 stánků - na naši pidi ves - slušnej počet
28.4.2014 22:23:30
pro Ondru - rovnátka jsou v pohodě !!!! Jířa si mohl vybrat barvu, obrázek i krabičku !!! nosí je jen 10 hodin/denně stačí v noci ..... ze začátku je měl hodně na volno a jak utahujeme, tak je má už těsné .... ale ok !!!! dnes dostal i pochvalu od mudry, že je šikovnej, že je nosí a dobře se o ně stará :-))))

jen ty prachy grrr ....

dnes sem tam vzala i Majdu ..... má docela předkus a málo místa na 4řky, ale uvidí se ... zatím jen doporučení na odstranění uzdičky .....

slovní úlohy malovat, vysvětlovat .....u nás teď majda i Jířa psali ve škole nějaké testy z matiky a oba dvá uspěli dobře ..... nejsou geniové, lae nadprůměr určitě jo, ale třeba majda mě hodně mile překvapila !!!
bob, Ondra 11615
28.4.2014 22:16:00
úkoly jak kdy, když je píše sám, tak je mnohdy nenapíše, protože má milion jiných věcí na "práci", takže mě poslední dobou prosí, jestli si je může dělat se mnou, že mu to jde rychleji. No neřekla bych, já ho 10x opravím, aby psal hezky a pak mě pošle raději pryč :-) Nebo to nedávám já a řeknu mu, že na to nemám nervy - 10x mu spadne pero na zem u jednoho odstavce atd... takže většinou odcházím.
Nebo si to jde dělat do kuchyně, já vařím a on jen když neví, tak se zeptá, nebo občas mrknu, co tam vyrábí. Hlavně ho mám na očích a připomínám, že si nemá hrát, ale psát. U nás je to hodně o té nesoustředěnosti. Už jsem si vzala od Romany kontakt na poradnu, že se s ním tam zajdu zeptat, on sám přiznává, že mu dělá strašný problém se na učení soustředit. Akorát jsem se ještě nedokopala tam zavolat.
Berber myslím, že to může být, že to ve škole úplně nepochopila, nebo to nemá ještě tak zažité, že pak doma tápe a musí se jí to vysvětlit znovu. Ale prý pro většinu lidí jsou slovní úlohy dost složité, když nemá logické myšlení, tak to může být problém pochopit ty souvislosti, co se po ní vlastně chce.. Kámošky holka to má taky tak, ve slovních úlohách se totál ztrácí.

Zítra jdeme prvně na ortodincii, tak jsem zvědavá, co nám řeknou. 1OO% bude mít rovnátka, protože i když mu vyrvali 4 mléčňáky, tak mu jeden stálý nevyrostl a je někde zalezlý, takže bude třeba ho dostat ven. Ondra tam nechce, už jen když jsme se byli před měsícem objednat, tak byl na mě fest naštvaný, že ho tam vůbec beru, že on žádné pitomé rovnátka nosit nebude ~q~

Já mám za sebou taky prima víkend, bez dítka a před sebou další ~b~ Pak si užijeme zase dva víkendy spolu. Ještě nevím, co vymyslet na ten druhý prodloužený víkend s Ondrou..

28.4.2014 21:41:04
optej se na rodičáku ...

Jířa nedávno psal úkol v kuchyni tj. rádo by se mnou .... a totál vypnul mozek !!! tak sem ho vyhnala !!!!

28.4.2014 21:39:42
Berber dřívěji mě taky zaujalo, ale byla jsem líná opravovat - asi běžně něužívám:-)
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 44179  [Dalších 42639 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.